Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 169 023
  • 2 306
  •   2
Отговори
# 1 635
Да споделя за развитието на случая с Милка и наглата телефонистка... /как ми хареса, че и казахте телефонистка/... А тя беше непресилено казано доста груба... Но преди малко се получи неочакван обрат... Свързах се с представител на организатора и той любезно ме уведоми, че след като провери случая... ще ме уведоми... И преди малко една хрисима телефонистка ме уведоми, че системата се е оправила и аз действително печеля.... Не ми се извини и даже се опита да провери моята интелигентност като ми поиска данни за получаване на наградата: като вид населено място... име на същото, адрес по местоживеене... Ама все едно формуляр ще попълва... Е, аз и пожелах Весели празници... Не получих в отговор и на Вас.... Просто ми затвори телефона... Вече ще си имам едно наум... И с Милка и със скриншот... Макар че като и заявих, че имам смс... тя не прие, че това доказва, че на моя телефон съм го получила...Та цяла торба с доказателства няма да я устрой... Явно не е била в настроение, но защо ще разваля настроението на друг... Ей, какви времена настанаха... Със свирепо куче ще се разбереш, ама с лют човек не можеш се разбра...

# 1 636
В Куинс ме нямя, за кой ли път. Получих измивен гел от Юсерин. Моля да споделите кой куриер носи кошниците на Маги.

# 1 637
  • Тук и там
В Куинс не печеля.. но “Децата” печелят 😂😂😂 Дори не гледат хората какво пишат като се регистрират , а и организаторите какво теглят 😂🤦🏻♀

Аз пък си помислих, че мъж с прякор печели, нещо като Гецата, Пецата.  А не, че деца печелят.

# 1 638
Моят случай с Thalloderma:
Пиша отзив , снимам , коментирам... След две седмици им напомням за себе си в Месинджър. Няма отговор, стана 1 месец и аз се ядосах - изтрих си отзива , отхаресах страницата и ги забравих .
Те след 1 седмица ми пишат : Здравейте, искаме скрийншот и Еди какво си...
Е , все още си чакат отговор ( както аз от тях), нито ще им отговоря нито ще си взема нещо от тях някога ! Изключително некоректни и неприятни като държание и отношение !

# 1 639
И нас отново ни няма в Куинс, и тази година няма да съм с еърфраер. Дойде Юсерина - мицеларна вода 3в1, искаше ми се измивен гел, че техния не съм го пробвала, но и това ще влезе употреба

# 1 640
  • София
И при мен донесоха мицеларна вода от Юсерин,а исках крем за ръце или измивен гел,но и на това съм благодарна😊
Печеля от Хиполенд в ИГ Лего за детето,дано до НГ пристигне да го добавя към подаръците.
Успешна и късметлийска седмица на всички!

# 1 641
  • Варна
Точно преди месец попаднах на тази тема. Съвсем спонтанно кликнах на Юсерин и днес ме изненадаха:

На всички пожелавам бон шанс и весели празници!

# 1 642
Дианчето и майка й Дочка са се уредили в Куийнс..

# 1 643
Сигурно сте писали, но не помня. Милка с кой куриер работи? Спечелих продуктов пакет и ще им звъня.

# 1 644
  • При децата ми
Дианчето и майка й Дочка са се уредили в Куийнс..

Е, не! Давайте пак да пишем до организаторите, както писахме до "Сайъс! Просто не е никак честно спрямо другите участници, които чинно си купуват продуктите.

# 1 645
Здравейте. Следя темите редовно и забелязвам, че хващате въпросната Диана и други хора как постоянно печелят. Браво за което. Въпроса ми е от чисто любопитство. Някой знае ли дали фалшифицират бележки или как по-точно им се получава все да печелят?

# 1 646
Лидл публикуваха новите късметлии.
Аз не съм сред тях Sad.

# 1 647
Lidl качиха....е не ме обичат и това е Cry

# 1 648
  • ШУМЕН
С Еконт.
В Куинс ме нямя, за кой ли път. Получих измивен гел от Юсерин. Моля да споделите кой куриер носи кошниците на Маги.

# 1 649
ЛИДЛ почват много да ме съмняват, някой похвали ли се, че печели лаптоп?

Общи условия

Активация на акаунт