Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 168 981
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 2 025
Хм, вече имам усещането, че МД нарочно бъгнаха играта, нямат чашите! Минах покрай няколко МД и следа от чаши няма.
Мисля малко да ги потормозя на по-горна инстанция, ще видя къде.

В тази връзка някой има ли скрийшота на появяващия се и изчезващ ваучер?
Следа някаква ми трябва, че те вече премахнаха играта от приложението, заметоха следите, както се казва🤣

# 2 026
На мен ми се обадиха и ме питаха къде ми е удобно да отида за чаша, като отидох ми казаха, че взимам последната.

# 2 027
Вземи безплатен комплект за котенца само с няколко стъпки! 🐱

Kitten Kits е предназначен за собственици на котенца до 12 месеца или Maine Coon котенца до 15 месеца.

Как да го поръчаш? 🤔

Направи и потвърди профила си в My Royal Canin, добави информацията за своя домашен любимец и заяви комплекта за котенца, съдържащ суха и мокра храна от серията ни Kitten!🤩 https://---shoretner923-3uWLP6Y

В комплекта ще получиш и ваучер на стойност 12 лв., който да използваш в избрани обекти при следващата си покупка на продукти от Royal Canin!😊

Научи повече тук: 👉🏻 https://---shoretner923-3GO6NaX

# 2 028

Coke Friday - Coca-Cola App - до 18:00ч. 🎁

# 2 029
  • In The Middle Of Nowhere
Не ми стига 1 точка за да играя за куфар...
Поне ще играя за мини хладилник..

# 2 030
Изтеглени са късметлиите, които печелят награди от PHOENIX Pharma и FEMARELLE.

Добавка FEMARELLE по избор печелят:

*Камея
~Tony~
magnet_for_happiness
PureLove
Марджъри

Бутилка за вода печелят:

Franceska
Golden_mom
skk007
profi_1
Пеева

Честито! ❄️

Очакваме печелившите да се свържат с нас до 29.12.2023 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като упоменат, че са победители в игратa на FEMARELLE и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, както и данни за доставка на наградата:

✔️ три имена
✔️ адрес за доставка
✔️ телефон

Благодарим на всички за участието в играта!

# 2 031
Това на КК на нищо не прилича.
Всеки петък си губим 1час от времето, за да се доберем, да си купим билет и не може и не може. За някакви си секунди се виждат и БЪГ....

# 2 032
  • София
Тенджерата е много симпатична. Супер е Heart Eyes
Скрит текст:
A моята дойде ударена. Sad Писах им на имейла, на който в началото трябваше да си пишем данните, приложих и снимка. Дано ми изпратят друга.

# 2 033
# 2 034
Хм, вече имам усещането, че МД нарочно бъгнаха играта, нямат чашите! Минах покрай няколко МД и следа от чаши няма.
Мисля малко да ги потормозя на по-горна инстанция, ще видя къде.

В тази връзка някой има ли скрийшота на появяващия се и изчезващ ваучер?
Следа някаква ми трябва, че те вече премахнаха играта от приложението, заметоха следите, както се казва🤣

Имам скрийншот на ваучера и после на съобщението, че ще се зареди в профила. Искаш ли да ти пратя?

# 2 035
И аз благодаря за Роял Канин, ей този калпазанин ще намаже:

Също получих от ИГ много яка кутия. 😍 Литър Бейлис, книжка, крем за  тяло, картичка..

# 2 036
От Талодерма ми изпратиха антиоксидантен крем за лице, мислех, че са ме забравили, дори ми писаха, че пускат продукта вчера.
Предполагам, че имат страшно много работа, затова не успяха да смогнат с промоцията. Благодаря на Лили, че ни писа за играта, мама намаза кремче предпразнично.

А по празниците нали се разнежваме, та ... желая ви здраве, здраве, здраве, желани награди, пълна къща със смях, веселие и хубави новини и само положителни мисли и емоции! Heart

# 2 037
  • София, Дружба 2
Пристигна днес и моето роботче от Queen's! Tada Толкова ме зарадваха, че нямам думи да опиша колко много! Във вторник се обадиха и днес вече е при мен. Дано повече организатори да взимат пример как се организират игри, защото така се печелят клиенти! Страхотни Queen's! Heart
А ето я и нея

# 2 038
  • Пловдив
Пак забравих за петъчната КК...
Но пък към 17 часа ми се обадиха, че печеля Коледен пуловер от Нутела. Доредих се и аз Simple Smile

# 2 039

Очаквайте - Новата промоционална игра на "Пиринско" - от 1-ви февруари 2024г. 🎁🥳🍻

- https://pirinskopromo.bg

Общи условия

Активация на акаунт