Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 168 977
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 2 040
не знам дали е публикувана

# 2 041
Е радвам се, че  има толкова щастливи котенца вече!
И аз получих пратката!
Ваучера за пепко го изпращат веднага- учудващо бързи са! Талодерма ме чака в офис.. обичам подаръци 😍
Пожелавам си през идната година да получавам все по-големи награди!

# 2 042
Някой така добър би ли ми помогнал с регистрацията в Милка?

# 2 043
Вчера гледам едно теглене в ИГ, втората печеливша някаква инфлуенсърка, която даже не беше спазила условията. Писах коментар, хората ми писали ЛС, проверили, видяли неточност и изтеглили друг печеливш, който се оказа съфорумка. Много съм доволна, че взеха мерки и точно от нашите хора изтеглиха. 🥰
Скрит текст:

# 2 044
Скрит текст:
Влизам да се похваля с третата си награда за декември:
50 лв от Кауфланд от томболата "3000 ваучера по 50 лв и 10 айфона". Искаха 3 имена и адрес до 10 работни дни ще го донесат. Не разбрах с карта или с бележка съм спечелила.
Зъбния душ от Астера е много як, пробвала съм електрическа четка за зъби, но е много агресивна, а душа е съвсем друга работа-доволна съм.
Скрит текст:
Бях предупредила майка да чака козметика от Юсерин и вторник й звъннал телефона -вдига тя и чула:" Обаждаме се от името на Еконт -с цел подобряване на обслужването разговора се записва и ... " майка затворила телефона. Звъни ми тя - чувала ли си за Еконт -ами да нали ти казах да чакаш козметика, звънни на куриера да дойде. Звъннала тя, ама никой не вдигнал и 2 дена след това ми звъни че й донесли крема за ръце. Този път изслушала цялата тирада. Вика в торбичка като подарък.
Kога ви се обадиха за тази игра от Кауфланд?
Вчера 21.12.2023 в 14:02 часа от телефон +35924340844

Някой дали има снимка или е копирал победителите в тази игра?
https://somat-promo.bg/
[/quote]

Пропуснах обаждането от Кауфланд на 21, имах подозрение, че са те, но когато се опитам да върна не дава сигнал изобщо. Много ме е яд, не са звънели след това отново. Възможно ли е да направят само един опит и да изтеглят резерва?

# 2 045
Обадете им се на другия телефон, с осмиците, има го в  правилата.

# 2 046
Обадете им се на другия телефон, с осмиците, има го в  правилата.
359/28082038 този ли визирате?

# 2 047
Скрит текст:
Вчера гледам едно теглене в ИГ, втората печеливша някаква инфлуенсърка, която даже не беше спазила условията. Писах коментар, хората ми писали ЛС, проверили, видяли неточност и изтеглили друг печеливш, който се оказа съфорумка.
Много съм доволна, че взеха мерки и точно от нашите хора изтеглиха. 🥰
Скрит текст:
Скрит текст:

Такива коректни организатори са 1 на 100, че и на 1000. Понякога дори големи и много известни фирми не следят за спазването на правилатата си и след като им пиша, дори не ме отразяват, камо ли да изтеглят нов победител, който е изпълнил всички условия.
А по повод зачестилите напоследък оплаквания за закъснели пратки с награди и многократно подканяне на организаторите ме втрещи случай с последната награда, която раздадоха в игра на tehnomix.bg. Качена е за продажба в bazar.bg в момента, в който е получена от печелившия. Вие си направете изводите.

# 2 048
Някакви активни игри в Метро има ли?  Нашите са там и ще хвърлят поне едни 200-300 лв , да им кажа какво да ползват или купуват...

# 2 049
Защо не мога да кача бележка на ДМ и Финиш?Може ли помощ?

# 2 050
  • Велико Търново
Аз им звънях за проблема и след проверка от тяхна страна ме увериха, че съм се регистрирала.

# 2 051
Аз им звънях за проблема и след проверка от тяхна страна ме увериха, че съм се регистрирала.

И аз имах проблем, писах им, но нямам отговор. След два дена като се опитах да я регистрирам ми изписваше - "регистриран код" и по този начин разбрах, че е приело участието ми /надявам се /.

# 2 052
.                               

Значи като при Кауфланд и Жилет ,не успях да участвам,явно и тук няма да ми се получи.

# 2 053
  • София
Преди малко ми се обадиха от КК/Доминос да ми кажат, че съм спечелила дъска за пица (имаше игра с автоматично участие при закупуване на коледно меню). Много съм доволна! Ще я доставят в ресторанта до нас. Весели празници!

# 2 054
  • София, Дружба 2
Къде пишете на КК за тенджерите, защото моята е така лошо ударена, че е неизползваема.

Общи условия

Активация на акаунт