Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 168 958
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 2 055
Освен на Еко за колата, има ли друга игра за гориво? Не се сещам, май не.

# 2 056
Някъде из ИГ мернах, но дали на Петрол беше, ще излъжа. Ако я  намеря, ще пусна линк.

# 2 057
Искам да похваля Лидл- днес получих лаптоп от третото теглене, като дойде за по-малко от седмица! Весели празници на всички!

# 2 058
  • Там...
А игрите на Фереро тази година са тотално разочарование за мен. Нито коледните им пуловери дойдоха за Коледа, за разлика от други години, нито от зимните игри на Киндер изпратиха ваучерите навреме, за да се оползотворят за коледни подаръци. А време имаха пре-предостатъчно.

# 2 059
  • Бургас
Охх,аз днес най-накрая успях да потвърдя единственото си участие за лаптопа на лидл! Стискам си силно палци да ме изтеглят,че е необходим на децата!🍀
Отивам да видя кога са тегленията!🍀

# 2 060
  • Сф
О, аз пък как се изнервих днес.. Киндер чакам също - интерспорт, прочутата ски карта от КК . В Банско нищо не знаят..чак ми се смеят едва ли не в страницата на курорта във фейса. А имам мейл от КК от вчера че списъците са там..полудях! Явно ще почакам след НГ.
Викам бг мама са бързи, да звънна и в Сердика център за ваучера,  и там греда..че утре мислех да пазарувам за детето , а то заминава на 26 ти.. И мм ме гледа, гледа па вика- А дано по- скоро ти дойдат добавките 40+ от форума. Това вика чакай най- много! Хахаха.
Сега се надявам за Руската Нова година поне да имам яснота,  ама надали..
Весели празници:) !

# 2 061
  • София
Къде пишете на КК за тенджерите, защото моята е така лошо ударена, че е неизползваема.
Аз отговорих повторно на имейла, в който ме уведомяват, че съм спечелила и искат данните ми. Не знам дали ще има ефект, защото писах вчера към 17-18 часа и със сигурност никой не е чел служебна поща. Wink Ако нищо не се случи, смятам да звъня на телефона, който е изписан като подател на пратката. Сравних го и е същият, от който ми се обади една жена, за да ми поиска адрес на офис на Еконт, а не домашен. Лошото е, че трябва да чакаме поне до 28-29 декември, а може и всичко да се измести през януари. Sad

# 2 062

Кремчето от Талодерма Simple Smile

# 2 063
Някой получи ли нещо от Ментос.Играта свърши на 17. Не знам и с кой куриер ще дойдат.

# 2 064
Предполагам след нова година ще получим поръчаните неща. Посочили са срок от 40 работни дни след края на кампанията за изпращане.

# 2 065
  • Пловдив
Надявах си и аз преди празници те, че куфарът щеше да свърши идеална работа, но не би

# 2 066
  • Пазарджик
Подарявам по 2000МБ интернет на Йетел и Виваком.Подарени.

Последна редакция: нд, 24 дек 2023, 09:03 от maria1986

# 2 067
В играта на водкоф някой вижда ли печеливши или се теглят накрая на промоцията? И дали е активна играта при вас?

# 2 068
  • София, Дружба 2
Къде пишете на КК за тенджерите, защото моята е така лошо ударена, че е неизползваема.
Аз отговорих повторно на имейла, в който ме уведомяват, че съм спечелила и искат данните ми. Не знам дали ще има ефект, защото писах вчера към 17-18 часа и със сигурност никой не е чел служебна поща. Wink Ако нищо не се случи, смятам да звъня на телефона, който е изписан като подател на пратката. Сравних го и е същият, от който ми се обади една жена, за да ми поиска адрес на офис на Еконт, а не домашен. Лошото е, че трябва да чакаме поне до 28-29 декември, а може и всичко да се измести през януари. Sad
Аз също им писах на този мейл днес в 20.00 ч. И силно се надявам да отговорят и въобще да има положително развитие по този случай. Въобще през ум не ми минава, как е възможно да сложат тенджера с емайл в найлонов плик, без нищо предпазно в опаковката вътре, поне да бяха сложили един картон вътре или един надпис чупливо отвън. Imp Толкова исках тази сладурска тенджерка  и толкова я чаках и направо щяха да ми потекат сълзи от очите като видях как е съсипана. ММ каза, че ще ми купи същата и да не се ядосвам, но тук не става дума за това. Не е честно! Не стига, че я спечелих от "допълнителното им измислено теглене", ами и счупена я получих. Каръщина страшна! Толкова разочарована не съм била много отдавна. Disappointed Relieved И то Кока Кола и то точно преди Коледа......

# 2 069
  • София
Цитат
как е възможно да сложат тенджера с емайл в найлонов плик, без нищо предпазно в опаковката вътре, поне да бяха сложили един картон вътре или един надпис чупливо отвън.
И аз бях изумена! Всички знаем как подхвърлят пратките. Sad

Да се оплача, че вчера купих бисквити Орео (не от Кауфланд), защото бях убедена, че има игра. А тя се оказа, че ще е през януари. Simple Smile Много ме е яд! Joy

Общи условия

Активация на акаунт