Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 168 839
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 2 130
  • София
Да се похваля и аз с награда.  Спечелих 3 чинии на Кока Кола от Кауфланд! Много съм доволна☺️☺️☺️
Играта не беше ли до 23. 12.
Играта е до 23.12 ИЛИ до изчерпване на количествата награди 🙂
Утре ще ходя към Кауфланд да видя дали са йм останали чинии, може ли джокер за печелившите полета?

# 2 131
Да се похваля и аз с награда.  Спечелих 3 чинии на Кока Кола от Кауфланд! Много съм доволна☺️☺️☺️
Играта не беше ли до 23. 12.
Играта е до 23.12 ИЛИ до изчерпване на количествата награди 🙂
Утре ще ходя към Кауфланд да видя дали са йм останали чинии, може ли джокер за печелившите полета?
Аз забелязах,че на КОЛОНА има по 3 печеливши чинии.На мен ми дадоха с изтрити такива 3 спечелили на колона и съответно не спечелих.Веднага забелязах схемата и поисках нов лист,но видиш ли нямали други-е,не спечелих!
Отваряйте си очите и ако видите по 3 изтрити печеливши на КОЛОНА искайте друга карта!!!!

# 2 132
  • София
Честито Рождество Христово!🎄❤️🎄
Отбих се за да споделя тегленето на @_homeset_bg в ИГ, виждам познати имена, споделям линка за ваучерите:
https://youtogift.com/draw/1767784?fbclid=PAAaYYSfctdM60XDefHJ-y … 3Ml-3tIty0l8aJSZQ
Весели празнични дни!🎄🎄🎄
Весела Коледа на всички! 🎄🎄🎄
Тук се намерих сред печелившите, но не са ми писали. Аз ли трябва да се свържа с тях, в страницата им не намирам тегленето...

# 2 133
  • Пловдив
Подарявам 5000 Мб на Йетел, валидни за 7 дни. Подарени.

Последна редакция: ср, 27 дек 2023, 09:00 от zornich

# 2 134
  • София
Тази година Дядо Коледа е много щедър към мен и близките ми.Признавам,че отделям и доста време за игрите в ИГ и ФБ.
Вчера ме изтеглиха от ИГ за Кухненски робот и съм невероятно щастлива,защото отдавна ги гледам,но едва ли щях да отделя средства и да си купя😊

# 2 135
  • Б
Каква беше играта на Милка в Кауфланд ? А, видях я и регистрирах бележка.  Мислех, че е само за бисквити . Гледам във фейса възглавнички с мечета Емека се продават. Дали има шанс още да се падне мече или вече свършиха ?

Последна редакция: ср, 27 дек 2023, 15:00 от Здравец розов

# 2 136
Аз да се оплача от Милка, играя за продуктов пакет. Вече нз колко бележки регистрирах, няма и няма. От различни магазини ги купувам, в различен час регвам и пак не и не. Мрън!

# 2 137
Честито Рождество Христово!🎄❤️🎄
Отбих се за да споделя тегленето на @_homeset_bg в ИГ, виждам познати имена, споделям линка за ваучерите:
https://youtogift.com/draw/1767784?fbclid=PAAaYYSfctdM60XDefHJ-y … 3Ml-3tIty0l8aJSZQ
Весели празнични дни!🎄🎄🎄
Весела Коледа на всички! 🎄🎄🎄
Тук се намерих сред печелившите, но не са ми писали. Аз ли трябва да се свържа с тях, в страницата им не намирам тегленето...
Тегленето беше качено като линк в Story. В поста на играта не беше отбелязано, че можем да ползваме ваучера при покупка над 99.99 лв. Ако искате да си реализирате ваучера- пишете им.

# 2 138
  • София/Търново
https://sandberg.bg/bg/users/account_calendar/winter_2023
Само на 20.12 има българско, женско име...

# 2 139
  • София
Играта на Сандберг е за много държави, аз затова пропуснах тази година.

Най-накрая се записах и аз в коледните игри, не бях печелила от юли. В едната съм с нощувка със закуска, изтеглена като резерва (благодаря на тя си знае 😻), а в другата за слънчеви очила и там имаше драма, въпреки че имаха онлайн магазин и го имаха модела там, казаха, че може само намясто и то в рамките на седмица. Добре, че имам близки от Видин. Остават още малко тегления. Дано пак ми се усмихне късметът.

# 2 140
# 2 141
  • При децата ми
Току-що:

Разбира се от телефона на майка ми!😍🎁
От моя телефон твърде не печеля!🙂

# 2 142
Взех си подаръка от Юсерин. Очаквах само крема, много се изненадах на 3те продукта. Благодаря за споделената игра. Ще ги ползвам с удоволствие. Simple Smile

# 2 143
Весела Коледа на всички, бъдете здрави и щастливи🎄☃️Взех си спечеления чопър от Куинс,чакам раничка от Ментос и пуловер от Нутела.

# 2 144
  • Сф
Весела Коледа и от мен!
Работеха еконта, да, взех си тенджерката на КК. Много сладурска. Мъничка , но на мен ще ми върши работа. Не е точно томбола , но думнах 3 малки Джака  на базара на Славейков и си взех мешка на Джак Даниелс. Всъщност,понеже не пия хич , двете за вкъщи за мм. Обаче не бях пробвала това с ябълка и много ми харесва .  За две очила, за три мешка или карти на Джак Даниелс, за четири мисля - тениска. По 8 е малкото, съвсем прилична цена. А е и топло времето и доста хора си джуркаха я греяно вино я на уискито 😂

Съчетахме полезното с приятното дето се вика 🤣

Общи условия

Активация на акаунт