Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 168 841
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 2 115
Игра на bgonair в инстаграм с награди - самолетни билети, за младежи 18-29 г., ето правилата:

https://www.bgonair.bg/a/2-bulgaria/328210-balgariya-ear-podarya … -pateshestvenitsi

# 2 116
Честито Рождество Христово!🎄❤️🎄
Отбих се за да споделя тегленето на @_homeset_bg в ИГ, виждам познати имена, споделям линка за ваучерите:
https://youtogift.com/draw/1767784?fbclid=PAAaYYSfctdM60XDefHJ-y … 3Ml-3tIty0l8aJSZQ
Весели празнични дни!🎄🎄🎄

# 2 117
Аз моя ваучер го подарявам, пропуснала съм да прочета, че " 50 участника получват ваучери всеки на стойност 20 лв валидни до 30.06.2024г.                                      *за активиране на ваучера сумата в количктата за пазаруване трябва да бъде на стойност по-вискока от 99.99 лв"
Честито Рождество Христово!🎄❤️🎄
Отбих се за да споделя тегленето на @_homeset_bg в ИГ, виждам познати имена, споделям линка за ваучерите:
https://youtogift.com/draw/1767784?fbclid=PAAaYYSfctdM60XDefHJ-y … 3Ml-3tIty0l8aJSZQ
Весели празнични дни!🎄🎄🎄

# 2 118
TDK_91
Аз моя ваучер го подарявам, пропуснала съм да прочета, че " 50 участника получват ваучери всеки на стойност 20 лв валидни до 30.06.2024г.                                      *за активиране на ваучера сумата в количктата за пазаруване трябва да бъде на стойност по-вискока от 99.99 лв"

Подозирам, че всички сме го пропуснали 😊
Не беше споменато в поста на играта, типичен пример за подвеждащи формулировки, звездички и др. допълнителни условия скрити зад разни линкове.
Здраве да има, игри все ще има, да се надяваме с ясни правила и условия още на първа страница 😊🍀🎄

# 2 119
И аз съм от печелившите и даже взех да разглеждам -ами то всичко е доста скъпо, пък това за 99,99 лв даже не съм го видяла.. Една безмислена игра, освен за големият победител!

# 2 120
И аз съм от печелившите и даже взех да разглеждам -ами то всичко е доста скъпо, пък това за 99,99 лв даже не съм го видяла.. Една безмислена игра, освен за големият победител!
Да, и без този ваучер предстоят намаления, дори с повече от 20%. Големият победител със сервиза за хранене е в отделен линк в Story. Ще го споделя, дано някой се познае ( на мен не ми излезе тагването като печеливш):
https://youtogift.com/draw/1770722?fbclid=PAAaZrlHEHOYxUKzRTeHBu … hdzTJbU7NnaOD7nUE

# 2 121
  • София
Пуловерите от Нутела явно ще си ги носим по Великден? 😂

ПП. Розали имат ли кулинарна игра, не мога да открия?

Последна редакция: вт, 26 дек 2023, 16:21 от Магси

# 2 122
Здравейте и честито Рождество Христово!
Тази година няма кулинарен конкурс в Розали или аз не го намирам?
Завършвам годината с карък, най-много исках телефон и пустия термос на Кока кола, но уви.
Весели празници на всички!

И при мен е така,два месеца каръщина от никъде нищичко,но здраве да има.Това е най-безценният подарък!

# 2 123
Честито Рождество Христово!

Някой играе ли Коледа с Gamy и ако да, печелил ли е? Днес сестра ми е играла и е завършила на 4-то място, но е видяла че тези, които са на първо, второ и трето място вече са печелили в предните три игри от коледния куиз. В правилата пише, че ако спечелиш веднъж, дори и да играеш втори път и да спечелиш няма да получиш награда, а ще я дадат на следващия класирал се. Тя е пратила имейл да проверят списъците, но така и не е получила отговор. Някой изпадал ли е в същата ситуация? И те ли са измамници като в повечето игри, където дават награди на едни и същи хора?

# 2 124
  • София

Някой играе ли Коледа с Gamy и ако да, печелил ли е? Днес сестра ми е играла и е завършила на 4-то място, но е видяла че тези, които са на първо, второ и трето място вече са печелили в предните три игри от коледния куиз. В правилата пише, че ако спечелиш веднъж, дори и да играеш втори път и да спечелиш няма да получиш награда, а ще я дадат на следващия класирал се. Тя е пратила имейл да проверят списъците, но така и не е получила отговор. Някой изпадал ли е в същата ситуация? И те ли са измамници като в повечето игри, където дават награди на едни и същи хора?
От този коледен куиз все още никой не е печелил. Класирането е временно и утре в 19ч. ще се разбере кой ще спечели трите първи места с награди. Само ако някой вече е печелил награда от Gamy, няма да има право да спечели и този куиз. Тя може да е завършила на 4то място в в тази игра, обаче в общото временно класиране може да е на друго място.

# 2 125

От този коледен куиз все още никой не е печелил. Класирането е временно и утре в 19ч. ще се разбере кой ще спечели трите първи места с награди. Само ако някой вече е печелил награда от Gamy, няма да има право да спечели и този куиз. Тя може да е завършила на 4то място в в тази игра, обаче в общото временно класиране може да е на друго място.
Благодаря

# 2 126
Edit:
Подарени!

Подарявам 5000 мб от yettel валидни за 7 дни

Последна редакция: вт, 26 дек 2023, 20:44 от Magrat Garlick

# 2 127
Да се похваля и аз с награда.  Спечелих 3 чинии на Кока Кола от Кауфланд! Много съм доволна☺️☺️☺️

Последна редакция: вт, 26 дек 2023, 21:22 от Glosssy

# 2 128
  • Пазарджик
Да се похваля и аз с награда.  Спечелих 3 чинии на Кока Кола от Кауфланд! Много съм доволна☺️☺️☺️
Играта не беше ли до 23. 12.

# 2 129
Да се похваля и аз с награда.  Спечелих 3 чинии на Кока Кола от Кауфланд! Много съм доволна☺️☺️☺️
Играта не беше ли до 23. 12.
Играта е до 23.12 ИЛИ до изчерпване на количествата награди 🙂

Общи условия

Активация на акаунт