Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 169 304
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 780
Здравейте, дали знаете от кой номер звънят от Нутела, тъй като и като моя номер има в последните изтеглени?

+359885844110

# 781
Не получих обаждане от Фереро. Бях с 2 бележки.
Утре мисля да взема Милде от Кауфланд и да участвам.
Участвам и в Милка с 2 бележки.
Момичета, отскоро ви чета, но много ме зарибихте по тези игри. 😁

# 782
  • софия
Не печеля в Маги.

# 783
След безкрайните опити за регистрация в Маги ме няма естествено,в КК същата работа,а там всяка седмица участвам.Дано Киндер да пратят ваучерите тези дни.В Престиж имам продуктов пакет,но ме съмнява,че ще го получа тази година.В Ариел никой не се похвали за пералня.

# 784
  • In The Middle Of Nowhere
Да питам за всеки случай- в кока кола не трябваше да се пазят капачките с кодове, нали?

# 785
В толкова много игри играх и нямам нищо.И аз се чудя за Ментос ама май ще се включа и аз.Дано мрънкането тук помогне най-сетне.Радвам се за спечелилите награди.Щастлив и неповторим месец пълен с награди ви желая!

# 786
  • у нас
Да питам за всеки случай- в кока кола не трябваше да се пазят капачките с кодове, нали?
Не, не трябва.

# 787
  • In The Middle Of Nowhere
Благодаря! Излезе ми във фб някаква игра с кодове на Стела Артоа и пишеше да се пазят, та се зачудих.

# 788
Офффф не ми се обадиха от Фереро ,да се оплача ....
Купих си марети от Кауфланд  да има в нещо да участвам .имам  и две бележки на Куинс .и от толкова игри май нямам други участия .

# 789
ММ печели кошница с продукти от Маги. "Кошница" едва ли ще има, вероятно продукти в торбичка.

# 790
Някой пробвал ли е да въведе кода от форумната игра в приложението SPOT? Работи ли при Вас, на мен ми излиза невалиден...🤔🙁

# 791
Някой пробвал ли е да въведе кода от форумната игра в приложението SPOT? Работи ли при Вас, на мен ми излиза невалиден...🤔🙁

Кодът е само за нови потребители и се въвежда при инсталиране и регистрация в приложението.
Ако следите страниците на двата мола - почти всяка седмица се пускат такива кодове, но са само за нови потребители.
Последната игра за новорегистрирани беше - първите 200? печелят бутилка вино, която се взима от гише Информация в Парадайс и Сердика.

# 792
Здравейте, момичета! Радвам се за печелившите, чакам и аз моят късмет да ми се усмихне в този ред на мисли, някоя от вас да е спечелила ваучер за ozone в КК, защото вече пуснах над 12 кода само за ваучера и нищо Sad да се боря ли още или е скам 😅

Е, то пак добре с 12.... Аз съм изхарчила над 100, по всяко време на денонощието и нищо... Все още...😏

# 793
Здравейте, момичета! Радвам се за печелившите, чакам и аз моят късмет да ми се усмихне в този ред на мисли, някоя от вас да е спечелила ваучер за ozone в КК, защото вече пуснах над 12 кода само за ваучера и нищо Sad да се боря ли още или е скам 😅

Е, то пак добре с 12.... Аз съм изхарчила над 100, по всяко време на денонощието и нищо... Все още...😏
Да, след като прочетох другите по колко кодове сте въвели разбрах, че моето е нищо 😅 Надявам се да спечелите един ваучер поне, защото заслужавате

# 794

Не съм броила колко кода съм издухала за ваучер, ама капачките ми свършиха Smile и нищо не се падна. Дано от някъде изкочи някой код да се пробвам пак. Имам РД тези дни и ми се ще едно такова подаръче Smirk

Общи условия

Активация на акаунт