Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 169 268
  • 2 306
  •   2
Отговори
# 840
За инстаграм сагата понеже много се коментира най вероятно 98% ви докладват други участници за да се намали шанса и наплива.

Със сигурност не е това, защото отбелязвам само мои познати и роднини.

Няма значение кой отбелязвате. Коментарите са публични и всеки може да види какво сте писала, съответно да ви докладва.

# 841
Съпорта на ИГ на имейл ми отговориха, че профилът ми няма нарушения, никога не са били нарушавани правила - значи сигурно няма докладвания.
Според мен няма как някой да рипортне без основание, че съм тагнала сестра си в гивауей пост и на база такъв необоснован рипорт да се ограничават профили...

# 842
  • Пловдив
На Юск 6 ли хвърлихте?

Да, шест.

# 843
На Ивайла това намалените цени на парфюмите ли са? Опитвам се да въведа кода БГ МАММА в количката преди да поръчам, но не се случва нищо. От кога важи кода? Харесах си два парфюма, но ще поръчам само един предвид, че е Декември и предстоят много покупки 🙂. Определено ме спечелиха с отношение.

# 844
Искам да се похваля, че и при мен пристигнаха мострите от Ивайла. Даже са четири, не три. Единият от ароматите е вдъхновен от парфюм, който харесвам от години обаче ми е скъпичък. Ами техният аромат е прекрасен и май ще си направя коледен подарък. Какъв е кодът за Бг мама? С удоволствие ще се възползвам!

А някой помни ли играта на Пантен и Лили от ноември? Няма обявени никакви печеливши от нея, а линкът им е неактивен. Sad

# 845
  • София
Кокиченце, кой е ароматът?
Аз си харесах Ralph, който е сладичко, много обичам такива. Докога важи кодът на форума? Ще поръчам и аз през вайбър, ако останат изобщо пари този месец 😅 Честно казано и околоочния добре го усещам като хидратация. Кремът за лице, обаче, има аромат, а аз не харесвам да има, поне там съм пас.

# 846
Соренда, ароматът е номер 63 - ESCITIA, вдъхновен от Angel на Thierry Mugler. Simple Smile

# 847
От Юск някой някога нещо спечелил ли е?

# 848
  • София
В последите няколко дни се похвалиха поне 3 души в темата.

# 849
Да, даже вчера ги изхарчих Smiley

# 850
Добро утро! Предлагам този ваучер за отстъпка в Озон.бг

# 851
# 852
За инстаграм сагата понеже много се коментира най вероятно 98% ви докладват други участници за да се намали шанса и наплива.
Преди известно време писах, че е коректно да даваш like на тагването от хора с които играеш. Няма как да харесаш и да докладваш едновременно 😊 Благодарна съм на съфорумките, които връщат жеста, така най-малкото си спестяваме излишни подозрения. Дали странични хора могат да докладват- вероятно, но не толкова успешно, трябва да се организират и да ви докладват колективно.
Остава и ограничението на ИГ за брой коментари за даден период. Играя по-активно през почивните дни, в неделя обикновено ИГ започва  да зарежда по-бавно, след това не ми излиза списъка с приятели когато започна да изписвам името, накрая вече излиза съобщението за ограничаване на дейността. След като изтече периода на рестрикции в продължение на 2-3 дни можеш да коментираш, но на 2-3 коментар пак те ограничава. Това са личните ми наблюдения и опит, завършвам с пожелание за неограничени участия и много награди през декември за всички в темата!🍀🎄🍀

# 853
Моята равносметка от десетина дни коледни игри и календари е 100 на 0 за тях ,няколко часа загубено време и блокиран профил да следва нови профили ,за което последния път ми трябваше месеци да го оправят.
Пълна и тотална загуба на време и усилия освен ако нямаш някакъв бесен късмет да те изтеглят измежду стотиците и хилядите други участващи.

# 854
И аз не виждам как се печели в инстаграм. Играя от няколко месеца там, имам спечелени едни витамини( може би нямаше много участващи). Виждам че има хора с по 10 коментара под пост, основно инфлуенсъри. Мен ме блокира след няколко коментара. Не знам как се случват там нещата.
През ноември участвах в почти всички угри и ме няма никъде 😒😒😒
Чудя се дали декември да се включвам изобщо някъде с покупка.
Кауфланд кога теглят наградите от календара? Предни години на следващия ден изпращаха мейли( печелила съм преди години).

Общи условия

Активация на акаунт