Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 169 053
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 1 035
Спечелих процедура от колело, но не запазих кода , защо ми блокира телефона. Пращат ли на имейл?

# 1 036
Някой знае ли къде в сайта обявяват победителите от кампаниите на buzzstore.bg ? Става дума за последната по случай рождения им ден.

# 1 037
  • Сф
Тъкмо се скарах на мм, че не ми е взел Dare- харесват ми. Но щом има време ще взема. Всички се целим най- много във фрайъра май. Няма да се разсърдя и на прахосмукачката:) щом не я споменавате масово. Куинса е на промоция около 2,80 в ФФ. Пак взех. Горките чопъри, никой не им се радва май.
На Фереро роше и аз с три кутии 30-+ точки ,греда. Поне ми е за 1 път в тяхна игра , няма да повторя. Много малко хора се похвалиха тук , за разлика от други игри, нЕмам и вЕра и аз вече , особено като споделихте и за миналите им игри.

# 1 038
Тъй като никой не се зарадва на чопърчето, аз да кажа, че много му се радвам, защото никога нямаше да си купя. Имам всички други машинки кухненски, два кухненски робота с по сто приставки, фрайър, прахосмукачка робот също, та малко чопърче си нямах, а късметът явно е у мъжо, че мен куинс не ме харесват. Регистрирах и майка с надеждата и за нея една прахосмукачка робот да ударя, та Emli, ако и се падне фрайър при следващо теглене, ще те имам предвид за размяна.
Утре чакам пуловер от Нутела, миналата година ми се падна и големият ми син си го носи вкъщи, та още един няма да е излишен. Петрол така и не обявиха печелившите от миналата седмица в играта на Нескафе, чакам поне някоя чаша там да ми се падне.

# 1 039
Чопърите на Филипс са много хубави. Имам такъв, но имам и други. Сравнен с тях е в пъти по-добър.

# 1 040
  • у нас
Пуловерите на Нутела от предни години отговарят ли на номерата? Имат ли разтегливост?

Последна редакция: пн, 11 дек 2023, 21:44 от Sinara

# 1 041
  • София
Някой знае ли къде в сайта обявяват победителите от кампаниите на buzzstore.bg ? Става дума за последната по случай рождения им ден.
Би трябвало тук да ги обявят - https://www.buzzstore.bg/campanii/megabuzz/

# 1 042
Някой чу ли кого изтеглиха тук тази вечер? - https://www.radiovitosha.com/games/991

# 1 043
  • София
Vanja77, теглят на 18.12. Ако съдим по предишните игри на Една.бг, първо ще качат инициали на печелившите и после ще им позвънят.

Благодаря за отговора! Hug

# 1 044
# 1 045
Не помня някой писа ли, Кауфланд са изтеглили печелившите, но ...

"Първите печеливши от играта „Коледен календар с награди“ за периода 1.12.-10.12. бяха изтеглени.

Ако си един от късметлиите, спечелили награда, ще получиш обаждане на посочения от теб във формуляра за участие телефонен номер. Обаждането ще е от нашите партньори – агенция „Медияпост Хит Мейл България” ЕООД, от телефонен номер +359/24340844. В рамките на разговора ще уточните как да получиш наградата."

# 1 046
В Куинс бележките само за седмицата ли участват?

# 1 047
Бележките от queens са за целия период на кампанията.

# 1 048
# 1 049
Моят чопър е на Тефал от играта на Кока кола с веригите за техника.Ей,мил спомен ми остана.Първи код ваучер,втори код ваучер,трети код ваучер.Убих ги тогава 🤣 Колко тигани си купих 🤣 Този ако го спечеля ще е подарък за някой близък.

Общи условия

Активация на акаунт