Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 169 033
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 1 950
  • София
И аз вчера имах мейл от Eucerin за допълване на тел и днес ми е пристигнал продуктът в офис на еконт. Не бях сред първите 100.

# 1 951
  • София
Одеалото от Милка е много хубаво. Не е като предишните, които са изпращали. Голямо е, много е меко и пада тежко. Картинката е с чудесни цветове. Съжалявам за непълната снимка, но толкова ни е пространството в детската стая.

# 1 952
  • При децата ми
Приемам.... Бях обещала на мъжа ми,че ще се опитам да я спечеля... Давам всичко от себе си, винаги когато има игра за JBL. У дома обичаме постоянното присъствие на музика, а в гората ни трябва един такъв помощник. Малкия и той е абсолютно зарибен - на 1,5 година танцува Трилър на Майкъл Джексън от сутрин до вечер.. 😁😁😁😁😁
Ще ми кацне някой ден 🙏❤️

Ние четири човека даваме всичко от себе си за такава колонка, но още никой не е спечелил. А, аз не пропускам игра с такава награда!

# 1 953
Печеля пуловер от Нутела.Звъннаха ми преди малко и имам и получен имейл..Grinning

# 1 954
Одеалото от Милка е много хубаво. Не е като предишните, които са изпращали. Голямо е, много е меко и пада тежко. Картинката е с чудесни цветове. Съжалявам за непълната снимка, но толкова ни е пространството в детската стая.

Хубаво е! Някои вече са започнали да ги продават във ФБ, а други се чудят как да спечелят🤔 Аз в поредна игра на Милка няма да участвам, че ми писна да не печеля от тях!

# 1 955
  • Samokov
Звъннаха ми от Булсатком. Искат Егн, номер на лична карта и дата на издаване. Печеля едногодишен абонамент b.box app на план b.Premium

# 1 956
  • Пазарджик
Здравейте,Искам да регистрирам бележка от Метро за играта на Престиж,но не мога да намеря къде точно е номера на касовия бон.Някой би ли ме ориентирал къде точно да го видя?

# 1 957
Супер е одеалото. Замислям се дали да се пробвам поне веднъж. Пък ако се падне, падне, ако не ще си хапнем шоколадче.
За забавянето на наградите, мисля че и куриерите имат вина, защото са много натоварени в този период на годината.
Иначе да ви похваля БГ пощи, разпратих коледните подаръци с тях, ами за 24 часа бяха доставени пратките срещу скромните 3.60лв. за всяка.

# 1 958
  • Пловдив
Здравейте,Искам да регистрирам бележка от Метро за играта на Престиж,но не мога да намеря къде точно е номера на касовия бон.Някой би ли ме ориентирал къде точно да го видя?
Зависи дали е фактура или касова бележка.
Номерът на фактурата е горе, където е изписан номера на картата, номера на касовата бележка е долу в ляво.
Ако не е ясно, пиши, мисля че имам и от двата вида вкъщи, да ти снимам

# 1 959
Звъннаха ми от Булсатком. Искат Егн, номер на лична карта и дата на издаване. Печеля едногодишен абонамент b.box app на план b.Premium
Супер, мерси, че сподели! След като ги насолих вчера, днес се активизираха.

# 1 960
Супер, мерси, че сподели! След като ги насолих вчера, днес се активизираха.
   Теса много бавни  и неорганизирани  .

# 1 961
  • София
Пистигнаха ми формичките от Захира, спечелени от инстаграм. Мислех, че никога няма да дойдат, защото нито един отговор не получих от тях - нито като си пратих адреса, нито като попитах кога да ги очаквам... Досега не ми се беше случвало да си водя монолог.
Скрит текст:
И да ви споделя какво ми се случи днес пред Лидл. Някаква жена, която държеше доста касови бележки, ме пита дали си искам моята, ако не да й я дам, защото правели проучване по касови бележки. Много нагли започнаха да стават вече. Но явно хората й се връзват, защото доста беше събрала.

# 1 962
Накой питаше за Dare - понеже отговора беше, че пращат мейл влязох в моя, нямам, но ММ има Simple Smile печелим 100 лева
Вече ги пращат, от днес в 13:28 e - дано повече се похвалят с наградка Flowers Four Leaf Clover

# 1 963
Здравейте, случайно дали има някой от Пловдив в близост до ул. Даме Груев 34а, който ще е така добър да вземе една награда и да ми я изпрати...?

# 1 964
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
И аз съм със 100лв от DARE.

Общи условия

Активация на акаунт