Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 141 - декември 2023)

• 168 705
  • 2 306
  •   1
Отговори
# 2 175
И мен ме няма в Лидл със скромното 1 участие.

Няколко награди от Инстаграм. Там поне пада по нещо от време на време Blush

Еусерин Green Heart

# 2 176
Искам да споделя печелившите от една игра в Инстаграм. Аз също съм сред тях, но не съм тагната, а съвсем случайно ги видях на стори. Дано да има печеливши от групата
Скрит текст:

# 2 177
  • Русе
Извинете ме, знам,че е коментирано, но не съм участвала и не обърнах внимание тогава..та от кой номер звънят от Кауфланд? Моя приятелка се интересува, аз идея си нямам, защото Кауфланд не ме обича и не участвам в техните игри. Е, то и Лидъл, но там поне пазарувам с удоволствие Simple Smile

# 2 178
  • София
Извинете ме, знам,че е коментирано, но не съм участвала и не обърнах внимание тогава..та от кой номер звънят от Кауфланд? Моя приятелка се интересува, аз идея си нямам, защото Кауфланд не ме обича и не участвам в техните игри. Е, то и Лидъл, но там поне пазарувам с удоволствие Simple Smile
Това е от играта с 3000те ваучера по 50 лева
Ако си един от късметлиите, спечелили награда, ще получиш обаждане от нашите партньори – агенция „Медияпост Хит Мейл България” ЕООД от телефонен номер +359/28082038 или +359/24340844, или писмо от mediaposthitmail@mediaposthitmail.bg. В рамките на разговора ще уточните как да получиш наградата

# 2 179
  • In The Middle Of Nowhere
Гледам, че в приложението на кока кола почти нищо не е останало, но предполагам, че от другата седмица ще има нови интересни неща🤔

# 2 180
Здравейте две игри от Ардес.бг с ревю, май не са споделяни

# 2 181
Някой да е срещал печеливши от Монстер-Кауфланд?

# 2 182
Някой да е срещал печеливши от Монстер-Кауфланд?
Не са обявени на сайта. Срокът е до началото на януари.

# 2 183
И мен очаквано ме няма в Лидъл.Никога не съм печелила от тях.
Записах се в Куинс с 1 участие, че изобщо не пием такива сокове.Дано поне те ме зарадват.

# 2 184
Някой да се похвали с смс от тази игра-днес трябваше да теглят печелившите?
https://majorpreference.com/%d1%82%d0%be%d0%bc%d0%b1%d0%be%d0%bb%d0%b0/
Поне да знам ,че съм дала напразно много пари за гадни шоколади Simple Smile
Много се радвам,че свършиха коледните колела,календари и всякви непечеливши и губещи време щуротии.
В играта на Лидъл и Мастъркард също никой не писа да е спечелил ,а от 19.12 до сега все би трябвало да са се свързали с печелившите ?

# 2 185
В лидл и мен ме няма🙂. И във вафлите деър ме нямаше, както и в Милка и във ваучерите на Кауфланд. Мрън!
Чакам куинс да ме изтеглят за една прахосмукачка 🙃.

# 2 186
Очаквано ме няма в нито едно теглене на награди не само в игрите където не съм участвала, но и в тези където имам поне едно участие. Дано следващата година нещата се променят😀

# 2 187
Здравейте две игри от Ардес.бг с ревю, май не са споделяни
Скрит текст:
Първата е изтекла, до 18.12 е била.
Странни са ми като условия, защото отзив всеки може да напише, много знаят кой е ползвал продукт и кой ей така си пише. Като ще е така, да бяха го направили само с регистрация и да мирясат...

# 2 188

Тук са обявили, но не са тагнати 😉

# 2 189
  • София
Някой да се похвали с смс от тази игра-днес трябваше да теглят печелившите?
https://majorpreference.com/%d1%82%d0%be%d0%bc%d0%b1%d0%be%d0%bb%d0%b0/
Поне да знам ,че съм дала напразно много пари за гадни шоколади Simple Smile
Много се радвам,че свършиха коледните колела,календари и всякви непечеливши и губещи време щуротии.
В играта на Лидъл и Мастъркард също никой не писа да е спечелил ,а от 19.12 до сега все би трябвало да са се свързали с печелившите ?
Ми като скролнеш и се виждат печелившите, които трябва да се свържат с организатора.

Общи условия

Активация на акаунт