Звездни Компромати- Декември'23

• 273 090
  • 1 701
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Иска да имитира може би една рускиня - Алена Янчевская.. И нейните видеа едно и също - какво си готви, какво облича, как се къпе, как си оправя леглото. Да паднеш от интерес просто.

# 286
Д-р Енчев с жените и децата
Скрит текст:

Нова жена ли има? Прилича ми на Д.Цонева.

# 287
  • София
Иска да имитира може би една рускиня - Алена Янчевская.. И нейните видеа едно и също - какво си готви, какво облича, как се къпе, как си оправя леглото. Да паднеш от интерес просто.

Постоянно ми излиза тази жена в Инстаграм и фейса. Коя е всъщност? Нямам идея защо ми излиза. Всяко видео нейно е как се къпе, само с някакви кремове се маже и разхожда кучето. Иначе живее в някакъв баровски апартамент и очевидно разполага с много средства. Всички я питат в коментарите какво работи, ама никой не отговаря.

# 288
  • До морето
Е, чай правела Петя?! Тя другото дето може да го прави не е удобно да се качва в интернет 🤐

За елхата на Шанел идвах да кажа, че е реплика! Оригиналът е в Дубай при Цветка 😀

# 289
  • София
И на мен ми излиза и признавам, понякога седя като идиот и наблюдавам как си оползотворява времето жената. Мислех я за около 40 годишна, тя на 30 била. Ами на мен такъв живот би ми омръзнал айде да не се изхвърлям, но примерно за месец.

# 290
  • София
Адриана Лима .... по-добре изглежда.
Скрит текст:
Ирина Шейк
Скрит текст:
Били Айлиш
Скрит текст:
Райън Гослинг
Скрит текст:
Никълъс Кейдж
Скрит текст:
Джейми Фокс
Скрит текст:
Алисия Викандер ... явно е бременна.
Скрит текст:

# 291
  • Някъде там...
Да, за четвърти път.

# 292
Д-р Енчев има вид на излязъл от някой скандинавски психо трилър.

# 293
Тита ми е Николета Лозанова
Скрит текст:

# 294
И си вярват, че изглеждат така.......

# 295
  • Berlin
Nobu?😂

# 296
Боже, на всяка снимка са различни хора тези нашите звезди. В моите спомени Тита е руса и беличка 😂

Скрит текст:

И все пак е по-добре от сходната ѝ Гери Никол, за която няма никаква надежда:
Скрит текст:

# 297
Д-р Енчев как точно е позволил синът му да се снима със спортен екип и маратонки? Няма ги папионките и зализаните прически. Май децата пораснаха и станаха трудни за манипулиране.

Какъв е проблема с Били Айлиш? Съобщила е, че е бисексуална или се е изказала против ЛГБТ? Не разбрах защо след скандал загубила 100к последователи в една нощ.

# 298
  • Sofia
Новата жена на др Енчев ми прилича на..него Simple Smile Все едно му е сестра.

# 299
  • София
Аз много я харесвам рускинята. Успокояващо ми действа.Grinning

Общи условия

Активация на акаунт