Звездни Компромати- Декември'23

• 273 097
  • 1 701
  •   1
Отговори
# 300
Joy
▶  reel https://www.facebook.com/share/r/1aJg1fijqPoxhCZv/?mibextid=UalRPS

Филип от Бричка коментира какво е да имаш истинска жена до себе си.

Бреййй много е поумнял след острова със Златка Joy

# 301
Какъв е проблема с Били Айлиш? Съобщила е, че е бисексуална или се е изказала против ЛГБТ? Не разбрах защо след скандал загубила 100к последователи в една нощ.

Първото. В тик ток един се шегуваше, че света за мъжете става все по-лош Simple Smile

# 302
Новата жена на др Енчев ми прилича на..него Simple Smile Все едно му е сестра.
Дали е новата жена? Прилича на бавачката, заради детинското излъчване, не друго.
Иначе ако е новата приятелка, евала. Небрежна, симпатична, приятни черти. Велинова до нея е като проскубан лъв от старата школа.

# 303
д-р Енчев като беше с Велина винаги беше много добре облечен или бяха в тон двамата. Сега с новата жена е много зле...отворил гардероба и облякал каквото видял.

# 304
  • София
Новата жена е.
Медицинска сестра май писаха че е.

Последна редакция: вт, 05 дек 2023, 16:32 от ~Étoile~

# 305
Далеч повече ми харесва така Енчев. Преди наистина като психопат и едни нелепи костюми шотландско каре...

# 306
Близки до Енчев споделиха, че новата жена много го е кротнала. Била доста по-интелигентна от Велинова и водели по-смислен живот Smiley

# 307
Аз пък знам, че е доктор новата жена на Енчев. Не твърдя, че съм права.

Edit: Не, не е така. :Д

# 308
Новата жена на Енчев е пълната противоположност на Велинова. Simple Smile
Все пак мисля, че е малко странно да си пускат снимка заедно.
Някой има ли повече информация за нея? Коя е? Или повече снимки?

Пс
Намерих я. Странното е, че имат снимка заедно още от 2019. От тогава ли са заедно?
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 05 дек 2023, 17:03 от Анонимен

# 309
Точно това щях да кажа, че не е нова. 4 г, ако не и повече са заедно. На мен ми харесва повече от Велинова, а е нисичка и леко пухкава

# 310
Велинова никога не ми е харесвала, най-вече като поведение. Помня я още като беше "топ" манекенка. Беше изключително арогантна по интервютата. Нещо като Бг Наоми.

# 311
Не съм вярвала, че такива асоциации може да предизвикам. Просто е женен човека, старата школа, вие пък - бисексуален. 😀

# 312
За мен и двете са параван Wink

# 313
  • София
Комуникирала съм си с Велинова, много е била мила винаги,  в никакъв случай не се е държала арогантно.

# 314
Възпитана, мила и много любезна.

Общи условия

Активация на акаунт