Звездни Компромати- Декември'23

• 273 143
  • 1 701
  •   1
Отговори
# 315
Възпитана, мила и много любезна.
Вече може да е такава, но едно време беше много кофти характер и държание

# 316
Именно. Някои хора я помним отпреди 20 години. Далеч е от мила.
Ошлайфала се е, за да пасне на имиджа на хирурга.

Пс
Намерих за пример едно нейно интервю от 2008. Изваждам 1-2 цитата, за да  спестя 12 мин.гледане на който не му се гледа.
"Хванах я за врата и тя припадна, гадината мръсна"
"Ще продължавам да ги бия, защото са нагли"
Отделно показва едно доста к поведение, обсъжда тарифи, колко струва "едно чу" и колко "едно ми", и че 400 евро на час са малко за нея. Остава впечатление, че определено е била в бранша.

Последна редакция: вт, 05 дек 2023, 19:04 от Анонимен

# 317
  • Glasgow
Проверих накъде върви десингът на Марияна Попова, качила е това. Хич не изглежда да е нейно, имайки предвид вчерашните творения
Скрит текст:

# 318
Уютно изглежда, но малко грандоманско за представата ми за нея.

# 319
  • на село
Метнала е един килим, сандък и е натрупала безидейно някакви натурии. Ама друго е М.П. да ти е правила дизайна.

Били Айлиш изгубила 100000 последователи за една нощ, само защото разкрила сексуалната си ориентация.
А ние чакаме Роналдо да се разкрие 😆
Или оня певец с перлите, забравих как се казва, да ме прощават феновете.

# 320
Това на Мариана е с воден знак на Италиански сайт за луксозни имоти. Минала е покрай този дизайн тя...

https://www.greatestate.it/en/index.html 🤣😂

# 321
  • София
Тази жена кога ще спре да се излага така?

# 322
Къде ги публикува тези неща Мариана?

# 323
Проверих накъде върви десингът на Марияна Попова, качила е това. Хич не изглежда да е нейно, имайки предвид вчерашните творения
Скрит текст:
Изтрила го е. Съсипахте бизнеса на жената.
Редактирам се - стои си снимката от италианския сайт. Гледала съм та страницата й, а не в интериорнодизайнерската.

Последна редакция: вт, 05 дек 2023, 21:16 от beba2

# 324
  • Glasgow
Къде ги публикува тези неща Мариана?
аз го виждам, да не ви е блокирала 🤭😁
Във фб на мери попинс interior design

# 325
Кендал Дженър. Не ми е любимка, но изглежда защеметяващо в тази невероятно красива рокля.

Скрит текст:

# 326
Кендал Дженър. Не ми е любимка, но изглежда защеметяващо в тази невероятно красива рокля.

Скрит текст:

Роклята е супер, но защо трябва частта с гърдите да е прозрачна? Това ми е прекалено.

# 327
Точно, и при мен това е единствената забележка. Трябваше да има нещо отдолу, грозно е да ѝ стърчат зърната на тази рокля.

Софка 🤣
Скрит текст:

# 328
  • София
Какво да сложи отдолу на тази толкова фина рокля? То всичко ще се очертае и ще се развали ефекта.
Идея нямам иначе коя е тази госпожица 🙃

# 329
  • софия
Скрит текст:
Това по-прилича на неин дизайн. И цветовете, и стилът са от люлинския мебелен магазин.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт