Звездни Компромати- Декември'23

• 272 381
  • 1 701
  •   1
Отговори
# 75
Аз тука не съм много сигурна с техния сериал… кой е бащата на Лоренцо Simple Smile? Защото все Софка… абе този Лоренцо баща няма ли?

# 76
Рожден ден по комбинизон ли се празнува, бе, хора? 🤔
Снимките са след като парти-вечерята е минала, Нилото тъкмо е разтребила масата и е заредила миялната,  доста уморен вид има, обаче решила да се щракне няколко пъти миг преди да се търти на леглото...

# 77
  • Glasgow
Петърчо, който е баща и на Дачо, който по едно време беше годеник на Софи

# 78
Jokerr, евала!

# 79

Ох Жокерче, ще ми трябва още едно кафе да ги разплета Grinning

# 80
  • София
Лоренцо Софкин са го хванали с наркотици в София. Спрели са ги заради друг издирван и покрай тях и лоренцото
Знам отговора още преди да питам, но то трезвен и ненадрусан “вип” остана ли..

# 81
Разкошна нова тема, повод за размисъл и много вложен труд, браво, Кактусче! Flowers Hibiscus

На мен масата със свещи на Николета ми харесва. Без друго осветление, представям си много задушевна и хубава атмосфера. Снимана е точно анфас и не личи корема, което пък малко ме озадачава, защо държи да изглежда ''небременна''? Явно демонстрира непокътната от излишни килограми фигура.

# 82
Има снимка и с корема.

# 83
  • Viena
Николета с такава торта се излага😆😆😆😆

# 84
Чак сега успях с голямо удоволствие да прочета темата, както винаги Кактус - интересна история💕

Гуркова на Златна игла:

# 85
И аз написах, че на Николета рождения ден ми прилича на сцена от окултен ритуал с жертвоприношения. И също бях изтрита Simple Smile)))
Същото си помислих и аз - окултен ритуал. Мисля, че нарочно е избрала пози, на които да не личи, че е бременна

# 86
  • София

Синоптичката на НоваТВ с черната коса онзи ден я мернах и ми се стори бременна. Беше с коланче доста над пъпа и се издаваше коремче. Тя има голяма дъщеря от първия брак. Сега с кого е?
Ако става въпрос за Лора, с Лазгин Маджид.

# 87
Ирина Ш. по коса, козина и с невероятни ботуши Grinning
Скрит текст:

# 88
  • софия
Тези приличат да са колекция на Кънчо.

# 89
НГ не мисля, че с заслужава златна игла, скоро ѝ отварях сайта. Ма то като се сетя, че и Мегз беше взимала с нейните "модели" тип Али експрес на килограм

Последна редакция: сб, 02 дек 2023, 13:36 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт