Звездни Компромати- Декември'23

• 272 385
  • 1 701
  •   1
Отговори
# 90
Тя Мегз даже обесняваше, че предишната година преди да спечели, пак искали да й я дадат, ама тя не била готова... или нещо подобно беше... та изключително нагласен е този конкурс

# 91
Златка без обичайния филтър. Пак си е хубава, но все пак по-реална
Скрит текст:

# 92
Кактус, новата тема е страхотна! Има толкова уроци в нея, нека се поучим, нека сме по-добри, смирени и човечни и то не само около Коледа. Благодаря ти, беше много интересно и трогателно четиво, а снимките говорят дори още повече Simple Smile

# 93
Тотева се оплаква

# 94
  • софия
Уффф! Случва се на всички летища. Да си избере друга компания. Раян не се славят с акуратност и отношение към пътниците.

# 95
  • София
Хаха,  намерила от какво да се оплаква, всички знаят, че ако летиш с раян, поемаш всякакви рискове. Иначе преди я засичах в квартала, симпатична е и миловидна, нищо общо със снимките.

# 96
Да се оплакваш от нискотарифен превозвач е същото като да мрънкаш, че гурмето от топлата витрина на Била е леко сурово.
Един Маколи за оправяне на вкуса. Радвам се, че изглежда щастлив със семейството си.
Скрит текст:

# 97
Момичето в ляво не беше ли една много красива мис България?

Скрит текст:

# 98
Чак красива да е била… тя от 16 годишна няма нищо истинско в себе си.

# 99
Това Ива Титова ли е?

# 100
Не е Ива Титова, но не й помня името, помагайте. Беше участвала в "Черешката на тортата", говореше мега провлачено и бавно. Груби черти на лицето и много тунинг, за мен е далеч от красива.

# 101
И аз не мога да се сетя. Затова я пуснах тук. Знам че има много паметливи.

# 102
Вероника Стефанова

# 103
По тв ми се мерна Деница Гергова като водеща на Преди обед?!
Само за кратко докато се върне Деси ли или за постоянно?
Това беше Ирина Денева - журналист и инфлуенсър. Тя има нещо като светска рубрика в Преди обед, от миналата година, ако не бъркам.

# 104
За мен не е ич красива, а не блесна и с някакъв багаж умствен, съвсем леко и е😅

Общи условия

Активация на акаунт