Звездни Компромати- Декември'23

• 272 396
  • 1 701
  •   1
Отговори
# 105
Умствен багаж за хващане на богат чичо не се изисква Joy

# 106
  • София
Хаха,  намерила от какво да се оплаква, всички знаят, че ако летиш с раян, поемаш всякакви рискове. Иначе преди я засичах в квартала, симпатична е и миловидна, нищо общо със снимките.

Не е така, Райън е невинен в случая.
Наземното обслужване на летище София е делегирано на Swissport.
Качват и свалят багажа на всички авиокомпании, ползващи Т2 и Т1.

# 107
Коментирахте ли Нана от "Съдебен спор"?
Прочетох че живее в САЩ вече, а не знаех, че нейният съпруг е бизнесмен... 🤩
Радвам се за нея, преживя изключително много и това сега я компенсира по някакъв начин... Дано да е щастлива и обичана!
https://-spam082-/article/2023120109550155210?fbclid=IwAR1_qnXnm … mlfLi5O37Sz1zPk20
Гледам редовно предаването, главно защото се образовам много лесно чрез коментарите и разясненията по законите...
Не съм съгласна новата водеща да прилича толкова на Нана. Така обезличават настоящата водеща, опитвайки се какво? Да задържат високата гледаемост? Не е честно спрямо нея, не мисля че е честно и спрямо нас зрителите - това е опит, поне в моите очи да ни замажат очите че всичко е по старому... То е и постарумо... Но нека водещата да си е със своята визия...

# 108
Тя Ромина отдавна е с тази визия все пак.

# 109
Ромина е  с къса коса отдавна .
Не св заяждам , но не съм си представяла някой да гледа “Съдебен спор” освен за панаир.

# 110
Съпругът на Нана е много заможен, мисля. Освен 60К май има и други успешни бизнеси.

# 111
Не св заяждам , но не съм си представяла някой да гледа “Съдебен спор” освен за панаир.
За малко си го причиних това …. тази Ромина винаги ли като говори някак си фъфли ?!

# 112
  • Mediterraneo
Верно ли става за образоване Съдебен спор?! Не го вярвам, сори, това е сеирджийско предаване, как може някой да го ползва да се образова.

# 113
  • София
От това, на което съм попадала, участниците все са или не особено стабилни психически или в с “блокирали” мозъци. Чудила съм се реално ли е.

# 114
Е, това което не е реално в нашето бг предаване е, че за разлика от американското предаване, решенията на съдията нямат юридическа тежест. Но съдията и адвокатите разискват законите които се засягат в различните случаи, което е изключително образователно. Колкото до сеирите - аз спирам звука на дразгите и не понасям маниера на Игнатов. Но, не за това писах 🙄
Просто изкоментирах повторяемостта на визията на втората водеща. И щастието на Нана, за което не знаех и се радвам за нея... Можеше ли поне Ромина да си остане тъмнокоса? Защото корените ѝ са тъмни...

# 115
  • Пловдив
33 години по-късно Маколи Кълкин със звезда  и  "майка" му Катрин О'Хара.

Скрит текст:

# 116
  • Sofia
Бруклин Бекъм 🍩🍩🍩
Скрит текст:

# 117

Синоптичката на НоваТВ с черната коса онзи ден я мернах и ми се стори бременна. Беше с коланче доста над пъпа и се издаваше коремче. Тя има голяма дъщеря от първия брак. Сега с кого е?
Ако става въпрос за Лора, с Лазгин Маджид.
Той да не е брат на мъжа на Жаси от сделка или не

# 118
  • Sofia
Да,брат му е.

Яна Титова и книга пусна същия ден в който беше премиерата на филма.
Много са зле бг филмите и сериалите снимани сега.

# 119
  • София
Но пък е много красива Ромина. Много я харесвам, даже и с тази прическа.

Общи условия

Активация на акаунт