Звездни Компромати- Декември'23

• 272 407
  • 1 701
  •   1
Отговори
# 120
На мен прическата на Ромина Андонова много ми харесва. Хем стилно, хем небрежно, а и много й отива. Впрочем, на слабите жени много им отиват къси коси.
Честно казано, последните години от всякъде се мятат екстеншъни и проскубани коси. Чак банално става вече. Всички пуснали тия кичури, на кой му отива, на кой не, кой проскубан, кой зализан, важното е косата да е дълга. Вчера докато гледах Ромина Андонова точно прическата й ми направи впечатление, защото рядко се вижда млада жена с къса коса.

# 121
Но пък е много красива Ромина. Много я харесвам, даже и с тази прическа.

На мен не ми е красива. Бях я видяла преди години с мъжа ѝ, още преди децата, може още да не бяха женени, и той изглеждаше някакъв дечко до нея, макар че май нямат някаква голяма възрастова разлика.

# 122
  • Sofia
С тъмна коса и отива много повече.
От вас я знам, иначе не ме впечатлява с нищо.

# 123
Кактус, благодаря за темата!
Из клюкарските сайтове и сред феновете на Дара се говори, че може да е бременна.
Тръгнало от тази снимка:
Скрит текст:
На мен не ми изглежда така, но ще се чуе рано или късно 😅

# 124
Дара нали сега е в "Гласът на България". Хич не изглежда бременна, но и първият път да проличава по-късно.
Снимката изглежда доста абсурдно, дали е от клип?

# 125
  • гр.Пловдив
Момичето в ляво не беше ли една много красива мис България?

Скрит текст:

Леле,Вероника на какво се е направила,защо си го е причинила,а беше такова хубаво и нежно момиче

Но,честно казано,вижте как ги омагъосват в тези дермо центрове и клиники,какво й е на лицето и кому е нужна тази ВиШейп форма ?!
Направо ми е много странно как с лека ръка се съгласяват..Лошото е после..до какви резултати водят тези безконтролни манипулации..Frowning1

# 126
  • SF
Не прилича на бременна Дара. Аз другата Дара си мислех, че е забременяла. Тя много се наля.

# 127
Те и за Диана Димитрова пишат в сайтовете с оня по-особения цвят, че е бременна в момента от.... безразборен секс. Laughing

# 128
Злати прави стори да си покаже новата коса, нейният идва и започва да я обарва със самодоволна усмивка. Злати го избутва. И този ще излезе същият като Благо.

Скрит текст:

# 129
И от едно стори как реши ,че е същия като Благо?
В Благой най-много ме възмущава,че не си гледа децата ,другото как да е.

# 130
  • Sofia
Вероника става все по-плашеща в лице,а беше някога хубавица...

# 131
  • Bayern
Момичето в ляво не беше ли една много красива мис България?

Скрит текст:

Леле,Вероника на какво се е направила,защо си го е причинила,а беше такова хубаво и нежно момиче

Но,честно казано,вижте как ги омагъосват в тези дермо центрове и клиники,какво й е на лицето и кому е нужна тази ВиШейп форма ?!
Направо ми е много странно как с лека ръка се съгласяват..Лошото е после..до какви резултати водят тези безконтролни манипулации..Frowning1
Според мен всички хора ,които имат намерение да се подлагат на такива болезнени интервенции ,трябва да минат първо през Психотерапевт . Не искам да обиждам никого , но да търпи някой такива болки само за да се слее с масата Sad ....Днес е модерна ВиШейп форма , а ако догодина е актуална овална форма ,какво ще правят? Някой трябва да убеди тези хора,че да си различен НЕ е дефект ! Аз изключително мн. харесвам Мерилин , но за нищо на света не бих променила аборигенския си нос ,за да съм съвършена Grinning .

# 132
  • Sofia
Маколи К.⭐ с жена и дете
Скрит текст:

# 133
Кое е възмутителното!?! Златка как стана известна- реалити, Мис Плеймейт? С кое си качество? Явно както е започнала кариерата на БГ селебрити, така и продължава, макар да е майка.

# 134
НГ не мисля, че с заслужава златна игла, скоро ѝ отварях сайта. Ма то като се сетя, че и Мегз беше взимала с нейните "модели" тип Али експрес на килограм

"Златната игла" е супер опорочен конкурс, и преди съм писала. Имам близка дизайнерка, на която още в първите години, когато започна да се провежда "иглата" ѝ предложиха да го спечели, срещу съответната сума, разбира се. Смешното е, че не искаха много пари, но беше нелепо. Въпросната дизайнерка отказа.

Рожден ден по комбинизон ли се празнува, бе, хора? 🤔
Снимките са след като парти-вечерята е минала, Нилото тъкмо е разтребила масата и е заредила миялната,  доста уморен вид има, обаче решила да се щракне няколко пъти миг преди да се търти на леглото...

И моето усещане е такова.
Отделно, все си мисля има ли достатъчно пожарогасители наблизо.

Общи условия

Активация на акаунт