Кралски работи и клюки - декември 2023, януари 2024

• 154 005
  • 1 317
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Огърлицата  каква красота е.

А обеците Heart Eyes

# 121
  • Разпиляна във въображението
Кралицата покани деца, подкрепени от @HelenAndDouglas  и @RoaldDahlFund  за украса на коледната елха на Кларънс Хаус  Всяка година Нейно Величество кани децата да помогнат и да се присъединят към празничното настроение

# 122
  • София

Разкошна Матилде, без забележки съм - рокля, бижута, всичко. Много царствена, женствени форми, страхотна е.

# 123
  • Някъде там
Гийом и Стефани са занесли подаръци и лакомства на децата в "Kannerland" в Лимпертсберг, управляван от асоциацията "Elisabeth Kanner a Familljenhëllef", за да отпразнуват Никулден. Заведението приема деца и младежи на възраст от 0 до 18 години, които са израснали в неблагоприятни условия.

Матилде с каква хубава пелерина е.
Много им ги харесвам пелерините на тях двете с Максима. Те са им като запазена марка а и им отиват. Особено пък на Максима.
Обаче Матилде и с германката се държи така както с Максима, все едно и е най-добрата приятелка.И само нещо си шушукат и смеят двете.😀 Особено на клиповете е мого забавно да ги гледаш.

Леле леле Максима като ученичка с това костюмче.

# 124
Уау, Максима е в супер форма. Както и Матилде:)

# 125
  • Някъде там
Как само се забавляват Матилде и германката. Отдалече се чуват как се кискат. 🤣
https://twitter.com/WDehandschutter/status/1732480829564101029?s=19
Матилде и днес е със страхотна рокля.

И Максима и тя е уауу на вечерята  за представители на международни организации.
Тази рокля и наметка са едни от любимите ми.
Това са единствените снимки от днес. Бил е допъснат само един фотограф да снима речта.

Последна редакция: ср, 06 дек 2023, 23:22 от daviz

# 126
  • София
Тази рокля на Матилде е много красива, но на Максима е разкошна и много интересна горна част.
Отиват им пелерините на двете, защото са високи  мадами, но учудващо не ги правят да изглеждат обемни и тромави. Сигурно защото са им по мярка. Колекцията на Максима ми е любима.

Това сега кафяв или черен костюм е?

През 2006

Последна редакция: чт, 07 дек 2023, 00:12 от Lana

# 127
  • Някъде там
Кафяво е според мен. Даже шала и шапката ми изглеждаха между тъмнолилаво и кафяво вчера.
Тази яка прави тоалетите да изглеждат страхотно. За цвета да не говорим..
Вчера ми хареса повече, защото бяха по-малко детайлите.

Много е готино, че тиарите им се разглобяват и части от тях се използват като обици, брошки и колиета.
Обиците са част от тиарата "Стюарт".

Тиарата е създадена през
1897 г. от Eduard Schürmann & Co., използвайки 39,75 карата, синьо-зелен диамант Стюарт и диаманти от диамантената парюра на кралица Ема. Тиарата може да се носи в няколко различни конфигурации със или без диаманта Стюарт. Диамантите, извадени от тиарата, могат да се носят като обеци или брошки. Както вчера ги носи Максима.

Фантастична е тази тиара.

# 128
  • София
Нидерландската наследничка става на 20 днес.
Фина и изискана млада дама, дано има празненство и се насладим и на останалите млади рояли от областта.

# 129
  • София
Фантастична е тази тиара.

Това е една от любимите ми тиари.
Дано някой ден и рожденичката я сложи, да е жива и здрава!

# 130
  • София
Още една корица за принцесата - този път в Канада.

# 131
  • Някъде там
Лана предполагам, че ще я носи.
Максима от сега е щедра в заемите.😀
Баба ѝ не я е слагала, но пишат, че ѝ се е струвала тежка макар че с по- малкото диаманти, едва ли е чак толкова тежка.

Матилде е носила и тази рокля преди на държавното посещение в Дания през 2017та.

И днес е с хубава рокля като за последно в Германия.

Хокон и Мете Марит посетиха младежи и доброволци в младежкия център на Червения кръст "Драмен".
Забавлявали са се добре.

Харесва ми това което гледат ♥️😀

# 132
  • София
Матилда сякаш кара ренесанс. Имаше период, в който изглеждаше като лелка - понаедряла, с къса прическа на букли, лелчински тоалети. Напоследък обаче ми харесва много във всяко отношение.

# 133
  • Някъде там
И тази тиара е страхотна, даже повече ми харесва от другата.
Предполагам че ще я видим и в пълен блясък някой ден и върху Амалия .

Испанците ще са на държавно посещение в Холандия в началото на годината.Няма точни дати още.
Стефани много дейна и много свежо се облича напоследък.

Виктория присъства на честването на Деня на независимостта на Шведско-финландската асоциация.

# 134
  • София
Това на Максима е нещо средно между наметка и болеро, много е красиво.
Това сега кафяв или черен костюм е?

Според мен е черен, прекрасен е, а Максима наистина е в чудесна форма, много женствена е тук.

Общи условия

Активация на акаунт