Кралски работи и клюки - декември 2023, януари 2024

• 154 011
  • 1 317
  •   1
Отговори
# 135
Много красиви тиари показвате.

А, така, испанците на посещение в Нидерландия, да не вземе тогаз да излезе някоя афера на Вилем Joy

# 136
  • Варна
Вчера следобед Камила се срещна с персонала и клиентите в @AshianaNetwork – базиран в общността проект, който подкрепя жени и момичета от Южна Азия, Близкия изток и Турция, които са подложени на домашно насилие.

# 137
  • Някъде там
За Вилем не знам, но Максима е редовно на пазар в Мадрид. 😉😀
Максима и Вилем пък ше ходят във Виетнам, март месец.

Тези двечките пак се забавляват със снимките.😀
Матилде голям смях му направи на това държавно. Много весело и забавно си изкара.
https://twitter.com/WDehandschutter/status/1732760507147321457?s=19

# 138
  • София
За Вилем не знам, но Максима е редовно на пазар в Мадрид. 😉😀
А така! Още по-интересно и пикантно би било. А и тя си палавница...в танците Stuck Out Tongue Winking Eye

# 139
  • Някъде там
Аааа Лана да не дърпаме дявола за опашката, ще дойде в повече.
Красива снимка и рокля.
Има ли я в цял ръст?

Шарлийн е със страхотно палто.
Ооо прекрасно изглежда, много добре и стои.Много стилна и елегантна и празнична.

https://instagram.com/stories/monaco_info/3252665867042844327?ut … =MTc4MmM1YmI2Ng==

Последна редакция: чт, 07 дек 2023, 21:51 от daviz

# 140
  • София
Когато дори и Дядо Коледа те снима.
Това е то да си крал!

# 141
  • София
Еее Шарлийн е сякаш друг човек. Много празнично и красиво палто, изглежда чудесно.

За Максима ли роклята в цял ръст? Има я, не съм сигурна, че ми харесва, освен off the shoulder деколтето.

Тук и прическата не ми харесва.

# 142
  • Някъде там
Ооо не, твърдо не ми е роклята. Тя е и много стара. Виж Максима е хубава.
На първата снимка изглеждаше съвсем различно роклята.
Прекрасна е Шарлийн. Грим, излъчване, всичко. Много се радвам за нея. Една увереност излъчва на клиповете.
А палтото е 💥. И ѝ стои като излято.

Стефани на изложба. Личи си че си обича работата за музеи и галерии.
Много хубава снимка.

# 143
  • Варна
Днес кралицата откри Седмицата на зимните цветя в @GardenMuseumLDN , празнуване на сезонния цъфтеж. Инсталациите са създадени само от отгледани в Британия сезонни цветя и зеленина, като са използвани екологично чисти материали и методи.

# 144
# 145
  • Някъде там

# 146
  • Разпиляна във въображението

Уилям прави изненада - https://twitter.com/ThewebstermWebb/status/1732707424694345733  Това е Ема, майка, която е загубила дъщеря си, която се е самоубила. Има някаква благотворителна инициатива.

"Принц Уилям вървеше с Ема повече от 25 минути, дърпайки и бутайки Майлс по улиците на Слау. Той се интересуваше от историята на Ема за издигането на дъщеря й Броуди в редиците като талантлив скачач с кон, и трагичното й самоубийство на 16-годишна възраст през 2020 г.  Ема обсъди предизвикателствата си за повишаване на осведомеността, за да помогне за предотвратяване на самоубийството на младите хора, а Негово Кралско Височество говори за интереса му към психичното здраве и какво означава това за него".

Последна редакция: пт, 08 дек 2023, 08:47 от Miriel

# 147
  • Някъде там
.

😀 С много свежа снимка са благодарили за гостоприемството белгийците.

# 148
  • София
😀 С много свежа снимка са благодарили за гостоприемството белгийците.

🤣 с греяно вино, чудесен завършек!

Палтото на Шарлийн с шал яка ли е или отделно има шал. Много красив, празничен десен!

# 149
  • Някъде там
Да чуден завършек. Много приятни бяха за гледане.

Лана към палтото е прикрепен, не е отделно.

Кога започваха да пускат поздравителните картички,помните ли ?

Общи условия

Активация на акаунт