Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако получа съобщение за доставка, която не съм поръчвал?
Какво да правя, ако съобщението изглежда подозрително?
Как мога да получа пратка на мое име, без да съм я поръчвал?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако получа съобщение за доставка, която не съм поръчвал?
-
Какво да правя, ако съобщението изглежда подозрително?
Ако съобщението за доставка изглежда подозрително, особено ако е получено по имейл или SMS и услугата не е свързана с реално направена поръчка, не кликвайте върху никакви връзки в него. Свържете се директно с куриерската фирма или проверете техния официален уебсайт за информация. Избягвайте контакт с подозрителни връзки или номера.
-
Как мога да получа пратка на мое име, без да съм я поръчвал?
Получаването на пратка с вашето име, без да сте я поръчали, може да се дължи на грешен телефонен номер или адрес от изпращача. Възможно е също така някой познат да е направил поръчка за вас, без първо да ви уведоми. Проверете дали на пратката е посочен изпращач и опитайте да се свържете с него за изясняване.
-
Какви са потенциалните опасности при поръчване на артикули от ненадеждни търговци и отказ от тях?
-
Какво да правя, ако забравя за направена поръчка и тя е на път?