Студени крака - топли сърца - ДЕКЕМВРИйски СПАМ (01.12 - 31.12.2023)

• 14 980
  • 374
  •   1
Отговори
# 195
Купих си бяла елха. Много исках. Разгеле най накрая се сдобих с такава. И тръгнах да търся украса в синьо и сребърно и.. тоз народ е полудел, изкупил всьо и вся, едвам изтараших лелеяната украса. Тази година искам бяла елха със сребърна и синя украса, имам я, сега да видим кога ще сколасам да я украся и наредя. У нас е вили на могили, защото не знам какво им става на хората предпразнично, но всичко, което цяла година не са свършили искат да стане, ако може за днес. И, каталясах. А ме чака домакинска работа, вечеря..

# 196
  • Euskal Herria
И аз съм на твоя хал, Джасте. Хич не ми стига времето.

# 197
Джастич, погнала си годината на Дракона с това синьо и сребърно. 😁
Аз предизвиквам с тук-там червено, сиво и бяло.

# 198
  • Euskal Herria
Моята тази година май е в кафяво и бежово... знам ли ги какви са цветовете. Е, венецът на вратата е класически, този път нямам хармония в различните кътове. Само камината и едната маса имат еднакви елементи.

# 199
  • На Марс

Елха покрита с бяло слдако ... мечта Simple Smile

# 200
На същото дередже съм и аз Simple Smile Къщата наопаки, ама аз меденки пекох досега.Grin Елха имам от снощи, но ще поседи още малко да почака премяна Laughing Кръст вече нямам та ще видя утре какво и как ще сколасам. Ако не е лапето хич нямаше и да си давам толкова зор. Даже менюто за Бъдни вечер смятам да го съкратя рязко.

# 201
Аз бех си записала няколко рецепти за сладки, даже и формички специални си купих, но като гледам май никви сладки няма да правя, просто не ми стига времето хъхъ

Последна редакция: ср, 20 дек 2023, 21:54 от Реа

# 202
Ще избързам малко преди празниците да поздравя моите любимки и любимци от ОЧЗ-спам с една хубава песен на Хари Белафонте

Harry Belafonte - Coconut Woman

# 203
  • На Марс
Ще избързам малко преди празниците да поздравя моите любимки и любимци от ОЧЗ-спам с една хубава песен на Хари Белафонте

душичка Simple Smile

# 204
ОЧЗ вика, Joy.
Така да обичах анимацийката "Ръкспин". А най много ме кефеше Елби, толкоз беше забавен, най якия герой, а и глупавия Туиг. Joy
Пп Елхата готова. Не мога да търпя аз. Някъде между манджата, магазина и паниците наредих и елхата. Мъ ся друг проблем - бяла е, синя, сребърна, но.. не мога да и свикна. Joy Обаче ми гали окото, де. Heart Eyes

# 205
защо, ако напиша "джасте, ти си класическа жена", ще бъде комплимент, а ако напиша "джасте, ти си клише за жена", ще бъде обида?

ям шоколад и пия вино

# 206
Ям / ядох сьоНга и допивам розе.
Нямам търпение за никого и нищо.
Почти се ужасих от себе си.

# 207
  • над кукувичето гнездо
Тц! Повече са! От опит, горчив при това

Джемса, туй много антиколедно върви.
На ОЧЗ повече отива:

# 208
О, спри, Халче.
Това ме върна 9888 годин назад.
Леми Килмистър е готин.
Сетих се за асо пика
https://www.youtube.com/watch?v=3mbvWn1EY6g&ab_channel=Mot%C3%B6rheadOfficial

# 209
Без украса ще го карам. По-миналата Коледа Бени унищожи всички играчки. Миналата - Дайс ми даде, че нямах. Тая ще го карам без хич.
Но пък Пънчи ми подари бутилка вино във формата на коте и ми краси кухнята Heart Eyes

Още два дни, и после съм почивка до 16 януари Heart

Общи условия

Активация на акаунт