Студени крака - топли сърца - ДЕКЕМВРИйски СПАМ (01.12 - 31.12.2023)

• 14 976
  • 374
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Направо ме преряза през душата...

# 226

Ставай народе, предпразничния петък е тук! Grinning

# 227
  • София
Уиииий! Петъък!
Днес все едно боНба е паднала в София. В метрото бяхме 15 човека. Мисля да си пусна един филм след малко.

# 228
  • София
Утре ще е още по-добре. Relaxed

# 229
препоръчаха ми някакъв коледен филм дето момченце по случайност си остава само вкъщи за Коледа а някакви престъпници искат да му навредят. трилър или драма не съм сигурен

# 230
Последен ден, броя часовете! Близо месец почивка ме чака.

Получих си и годишната оценка, ма нещо много положителна..сега се съмнявам дали това е наистина мнението на шефа или е така си пише суперлативи за всички попринцип Thinking

# 231
коги потчна коги месетс. еуропата

# 232
Аа, то на чужд гръб и сто тояги са малко. Joy Абе, времето отстрани бързо минава. Да си починеш, Норче, ама без да се освинваш. Та, не знам точно какво ше праиш. Joy

А у нашта губерния - коли да видиш ... юрнали са се хората, вървях по-бързо от всякакви моторни превозни средства. То, аз че летя е ясно, ама се пак ... големи опашки беха. Дано се поразминат до към вечерта.

Фчера беших у мама, правихме тиквеници, едно слънчевко беше, прекрасно. Утре ши пека тиквата, след работа. Мое и постни сарми да направя. Но ... време има, Бъдни вечер е в неделя. Grinning

# 233
  • София
Поръчах си чаршафи (коледни подаръци за къщата), ма май няма да дойдат тази година Grin .
Утре си надиплих 200 задачи преди обяд, дано сколасам някак.
Инак много ме мързи, ма много! Искам само да си лежа и да пия бира ❤️

# 234
  • Euskal Herria
Нищо, де, Нова година  - с нови чаршафи Wink.

# 235
Отпускаааааааа Champagne

Холдъне, яки съм си я заслужила тая почивка. От поне два месеца не съм почивала нито уикендите, нито вечерите. Само спах и работих. Сега пак ще имам работа по време на отпуската, но по малко само.

От 6 до 15 съм си в София, Дайсчето да ни организира, ако може!

# 236
Нищо, де, Нова година  - с нови чаршафи Wink.

по-добре с нещо ново между тях

# 237
Днес с колежка ръшнахме една магазинна обиколка из офисния вилает и... купихме на мъжовете коледни боксерки. Яко беше. На Джастев са червени с дядо ти Коледа на единия крачол, ма някви сладурски. Ще има забава под елхата.

# 238
Палавницееее!

# 239
Той моя консерватив ше му счупя калъпа.  Joy Бе, забава да е. Joy

Общи условия

Активация на акаунт