Февруарчета 2024 - Тема 8

• 40 696
  • 755
  •   1
Отговори
# 450
Е да, ние не сме такива. Моя ММ обаче се е родил 4 кг, а беше 70 кг с мокри дрехи като се запознахме и определено не е толкова висок. Ав съв се родила малко по-голяма от колкото е бебето ми в момента и се изненадвам. 😂

# 451
Нека са големи, както казваше баба ми, ражда се направо като двумесечно отгледано  бебе 😄
На сестра ми и двете девойки се роди по 4,500кг, а с мъжа ѝ са средни на ръст и слаби. Девойките и те сега са едни дълги и тънки като щеки 😄🤷

За гнездо ще ползвам това от сина ми, най-обикновено на Kikkaboo

# 452
за феритин само вливка Феринжект се прави. Питай АГ то .
Аз да ви кажа говорих с нумеролога , ей потресе ме този човек но най якото е че той днес ми затвърди датата която аз тази нощ сънувах 🥰Ама няма да казвам ще ви раскажа живи и здрави като рода и да видим първо АГ то какво ще каже по тоя повод. Но с дъщеря ми сънувах пак така датата
Иначе на имей май от вчера измислихме Ная и това е първото име което на сутринта не отших 🤣Как ви се струва Ная ?

# 453
Бочи, аз се сещам само за една реклама на “Вафли Ная” която вървеше по ТВ когато аз бях дете. Но определено не мога да измисля галено, което помня, че беше едно от основните ти изисквания. Пък тея вафли не знам дали ги правят изобщо още, понеже не ядем такива неща. И рекламата отдавна не съм я засичала, та нейните връстници надали ще асоциират името ѝ с въпросните вафли. На мен ми допада, не познавам дете/ човек с такова име, а все пак си е име, не просто събрани няколко букви, което сега е много модерно. За Ная си представям красиво малко момиче с руси косички на две опашлета 😇

# 454
Ох и аз се сетих за рекламата на вафли Ная-за други не ща да зная Grinning Вафлите ги има още по магазините и рекламата също я даваха преди известно време пак.Даже са любимите на свекърва ми и дъщеря ми ги обича и ги знае,така че предполагам доста деца ще се сетят за тях Grinning

# 455
мла има вафли Ная все още 😀и са кво правим пак 🤣

# 456
Детето на една приятелка се казва Ная 😊 Голям бонбон. Но доста хора ѝ викат Найче, Найка 🤷
Бочи пак ти казвам, няма как да предвидил хората какво ще измислят и как ще асоциират.
АЗ се казвам Елина (с ударение на Е), цял живот поправям хората как се произнася името ми и все ме пишат Елена, Илияна, Илина, Еляна, Ирина 🤷
Често ми викаха Елка, на което много се дразнех.
А в гимназията ми викаха Елина Целина.
Тъй че... Не можеш да спреш гората да се разлиства 🤣
Ная е красиво име ❤️

# 457
Мерси, Бочи, със сигурност ще го изкоментирам това с аг, но ще е в понеделник.

А защо не Ния?

За гнездото - на бебеманията взех от котън хъг, беше на много добро намаление, виж ги в инстаграм/сайта им.
Хубави са, български са, правени са от мама за децата й, и продължило в бранд - това ме спечели

# 458
ми за да сме ОргИнални 😀Защото кой беше тука казал че на Даная и викат Ная , аз бях убедена че моя мъж няма и да помисли за Ная като Ная, вчера говорихме че е нелепо да си Даная и да ти викат Дани 😀И викам някой беше казал че и викат и Ная 😀И той вика е що да нее просто Ная , Амая и Ная , и вика супер много ме кефи 🤣А преди тва викаше някви Даниели , Магладени , Екатерини ( извинявам се ако някой се казва така ) но викам как Амая и Магдалена бе човек бе

# 459
Бочи, Ная е супер, докато пораснат никой няма да помни вафлите Simple Smile да ме викнете за кръстница Sweat Smile

Фрезия, според мен си пий желязото, ще се понатрупа и в запас, тоест феритин. Иначе и аз само за вливки знам, че го покачват бързо.

# 460
хаха ти ли беше писала Ная 😀

Иначе феритина само с вливка се вдига не се вдига с орално желязо за жалост

# 461
Аз съм 178см.,мъжа ми 189см. Днес бях на консултация започвам 31 г.с. Бебето е 1.500 и доктора каза ,че е в норма. Не трябвало да раждам едро бебе ,че до финала имало време. Не ми дава да се тъпча!
Lygia с мъжът ми сме много високи. Аз съм 180см, а той е 193см. И в двата рода всички са все дългучи и лекарите взимат предвид нашата физиология. Няма как от два великана да се роди дребно бебе 😄 Синът ми също вървеше едър и накрая се роди в 37+5 с мерки 3,400кг и 52см.

# 462
🤣🤣🤣🤣 Оххх тия лекари ме убиват понякога с изказвания. Не трябвало... И ако е едро какво, ще го връщате ли 🤣
И защо да не трябва? Изумяват ме.

# 463
само да ви кажа че тия измервания са такава измислица Simple Smile Значи те мерят на база големина на главата и корема , съвкупно от това получават средностатистически грамове Simple Smile Дъщеря ми има голяма глава като моята , и все я мериха голяма голяма и е я на роди се с1000 гр по малко от измерването. А това е бая солидна разлика 😀аз бях убедена че всички 50 см дрехи дето купих ще са и малки а то па накрая купувахме и 48 ми даже защото тя просто потъваше в тези дрехи.Така че много не ги взимайте присърце тия измервания

# 464
Моят син се роди в 32г.с. Трима лекари го гледаха и мериха 1950-2000г и след 2 дена го извадиха 1700г. Така че изобщо не е точно това измерване.

Общи условия

Активация на акаунт