Февруарчета 2024 - Тема 8

• 40 685
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Аз от тези кратките само Ная или Рая бих избрала. Имам братовчедка с дъщери Ива и Ая - казват им Иви/Ивето/Ивчето и Айчето Simple Smile Мен не ме дразни, ама ако някой си мисли, че българска майка юнашка няма да намери начин да измисли умалително на всичко… 😂
Длъжна съм да кажа, че Лина все като лабораторията в Бургас ми звучи.
Кхъ-кхъ, да се самоцитирам и да се наредя и аз за кръстница пък Stuck Out Tongue И още мисля, че от кратките е най-смислено, някак си значи нещо. На мен ми звучи пожелателно като "най" (най-добър човек, най-милостива, силна, смела и т.н.) Simple Smile И верно, има го това с вафлите, ама то каквото име да измислиш днес, може утре някой да го вкара в тъп контекст, така че айде сега и от реклами, и от песни и от кой знае какво още ако трябва го мислим... няма край.

# 466
еми вие не искате да пием кафе па кръстници 😀аз колко пъти ви каня да се запознаем по лично 😀

# 467
  • София
Ми то на тоя студ... а няма никакъв шанс да се навра в някое кафе, аз съм малко крайна след тъпия ковид Simple Smile Днес даже тъкмо сложих противогрипна ваксина, ще трябва известно време още повече да се пазя.
Обаче догодина ако не се съберем с децата, ще значи, че сме тотално несериозни, според мен.

# 468
Аз искам....даже преди в твоя район живеех. Ама нали трябва да не мърдам от леглото. Даже до магазина не ме пускат. 🤷‍♀️

# 469
добре кръстници 🤣простено ви е до април най късно

# 470
Бочи имах следната случка. По едно време беше много нашумяла една песен, не знам как се казва, ама припева беше “на китарата, Васко жабата”. И на детска площадка едно дете пее на друго (казващо се Васко) въпросната песен. Децата се скарват и се сбиват по този повод. Бащите на децата виждат тая работа и те се сбиват.. та Васко. Надали майка му като го е кръщавала е подозирала, че някой ден ще се стигне до тази ситуация. Няма как да се предвидят всички възможности. Каквото и да измислим, все някое дете ще измисли как да се присмее/ подиграе. Било то за вафла или жаба.

# 471
така е така е Simple Smile ще помисля още Ниа или Ная но второто звучи по така 😀огринално 😀

# 472
Включвам се след ОГТТ, кръвни и урина. Съвсем съм в средата на всичко, дори хемоглобина съм вдигнала от 100 на 119, няма да се лишавам от сърмичките🤣и вафлите😅 доки ми спря ношпа-то и магнезия за сега. Пу! Пу! Да не си уроки🧿

# 473
Ма ако ще има кафета или разходки - насреща съм 😜

# 474
Ох аз не съм от София иначе бих се отзовала за кафе, и без това въобще няма шанс да се опазя от каквото и да било.. Постоянно ми звънят от яслата да ходя да си прибирам “бебето”. Днес тръгват с баща си в 8, в 9 ми звънят, че има конюнктивит 🤷♀ викам wtf?!?!?  Преди малко нямаше 🤔 Айде на личната, там всякой кашля.. оказа се че й няма нищо… Хора не знам родители, които нямат баби като нас и са работещи как се връщат на работа 🤷♀

# 475
Каза ми " не ти трябва да раждаш едро бебе !!! " И аз казах само мигнах два пъти срещу него !
🤣🤣🤣🤣 Оххх тия лекари ме убиват понякога с изказвания. Не трябвало... И ако е едро какво, ще го връщате ли 🤣
И защо да не трябва? Изумяват ме.

# 476
Мнения за колани Vika май бяха за след раждане?

# 477
Момичета, имам въпрос насочен по-скоро към тези, които вече са раждали. Изчетох всички мнения из темите, което май беше грешка, ама късно вече 😅 имам си контракции още от 4ти месец. В момента съм на 3х2 магнерот и 3х1 но-шпа, но не виждам някаква полза. Имам си втвърдявания и стягания на корема всеки ден, по цял ден, а вечер особено е нещо страшно. Не са регулярни, но не съм си и играла да засичам през какво време са. То ще е по-лесно да засека през колко време нямам контракция. Свикнах си с тях и не ме притесняват (шийката си е ок и явно не са продуктивни), обаче се замислих, ами като дойде момента да раждам, аз как аджеба ще разбера, ако не ми изтекат водите? Имаше доста мами, които споделяха, че отначало контракциите им са били абсолютно безболезнени 🤔 някой бил ли е в подобна интересна ситуация и може ли да сподели успокояващ акъл😅

# 478
Ти поне знаеш, че имаш контракции, аз все още не мога да различа дали понякога имам или не.... аз пък се чудя дали ще разбера когато раждам, защото по принцип си имам болки в корема ( имам гастрит) и толкова съм им свикнала, че ако е нещо подобно, сякаш няма да разбера Joy
Момичета, имам въпрос насочен по-скоро към тези, които вече са раждали. Изчетох всички мнения из темите, което май беше грешка, ама късно вече 😅 имам си контракции още от 4ти месец. В момента съм на 3х2 магнерот и 3х1 но-шпа, но не виждам някаква полза. Имам си втвърдявания и стягания на корема всеки ден, по цял ден, а вечер особено е нещо страшно. Не са регулярни, но не съм си и играла да засичам през какво време са. То ще е по-лесно да засека през колко време нямам контракция. Свикнах си с тях и не ме притесняват (шийката си е ок и явно не са продуктивни), обаче се замислих, ами като дойде момента да раждам, аз как аджеба ще разбера, ако не ми изтекат водите? Имаше доста мами, които споделяха, че отначало контракциите им са били абсолютно безболезнени 🤔 някой бил ли е в подобна интересна ситуация и може ли да сподели успокояващ акъл😅

# 479
тези втвърдявания са бракстън Х и нямат нищо оьщо с контракциите Simple Smile Дори и без болезненм да са пак имаш доста повече дискомфорт от едно просто втвърдяване Simple Smile
А и в един момент няма да са толкова безболезенени че да не разбереш , особенно за първо раждане. И аз си имам бракстъни от 3-4 месеца много много често денем

Общи условия

Активация на акаунт