Иглички по тялото?

• 6 301
  • 37
  •   1
Отговори
# 30
А дали не е някаква свръчувствителност на кожата, на моменти се чудя иглички ли са сърбежи ли са, от самите фуликоли ли е. Ето след епилация/бръснене направо умирам, не че спират ако не се епилирам Fearful при мен сякаш е основно по краката но се усещат и единични иглички по тялото. Аз пък се храня предимно с въглехидрати, та си мислех да не е нещо от инсулинова резистентност, глюкозата ми е в норма, четох че такива невроптии се получават при диабет, алкохолизъм, а алкохол пия 1 чаша бира в месеца, нз какво е но е влудяващо Sob

# 31
Аз съм с диабет и ме изследваха за невропатия и нямах. Сигурно и при вас не е невропатия.
Не знам от какво е, но открих, че един масажен гел с ментов спирт ме успокоява. Както и изстудяването на мястото с лед или замразени зеленчуци.
Ето това е гела: Krauterhof Масажен гел с дяволски нокът и евкалипт

# 32
Благодаря, ще го пробвам. Друго, което забелязах е че ако нося широки дрехи е по-поносимо. Иначе предимно нося доста стегнати дрехи, с3га съм с едни най меките тънки отпуснати широки дънки и е ок. Освен нещо кръвоносните съдове да са Rolling Eyes

# 33
Аз не обичам тесни дрехи и при мен не е от това. Понякога се появява след баня. Може и да е от предменопаузата. Доста лекари посетих и засега нищо конкретно не откриха.

# 34
Дефицитите на Витамин В комплекс, витамин Д, В12 и магнезий могат да създадат много проблеми, както и високата кръвна захар.

# 35
Здравейте, включвам се в темата и се надявам на отговор Simple Smile
От няколко дни изпитвам мравучкане в различни части от тялото, най-често краката и ръцете. Бях се намръзнала много сериозно преди 3 дни и си мислех, че е от настинката, но вече не съм много сигурна. Нямам никакви други симптоми, и не изпитвам никаква болка + мравучкането не е постоянно, а на моменти. След малко ще ходя да купувам тест за ковид и грим А/В, но аз, като че ли имам някаква форма на хипохондрия, защото много се притеснявам. Имала съм паник атаки в миналото и честно казано изпитвам страх да отида на лекар, винаги си мисля най-лошото. Имате ли някакъв съвет относно това мравучкане? В момента леко го усещам на жилките до слабините.
Дефицитите на Витамин В комплекс, витамин Д, В12 и магнезий могат да създадат много проблеми, както и високата кръвна захар.

# 36
Веднага бих си купила витамини в комплекс /20 бр за 3 лева /, витамин Д(в момента в аптеките на Софарма) има витамин Д 1000 единици за 5лева и магнезий хубав(дозата е 400,но ако нямаме дефицити)-За 20 лева инвестиция във витамини и минерали ще разберем много лесно дали тези иглички и трептения са от дефицити в нашето тяло. Дозите, които ще пием трябва да са по - големи за да се напълнят Депата в организма. И пием в комплекс, 3-4 броя, витамин Д минимум 4000 единици(4бр по 1000)с нещо мазно(кр масло) и магнезий поне 1000 единици. До няколко дни ще разберете дали ще изчезнат симптомите. Не е възможно да разчитаме само на храната за витамините и минералите, трябва да приемаме и хранителни добавки, за съжаление.

# 37
По-добре да се изследват витамините преди да се вземат добавки. При мен B12 беше 3 пъти над нормата.

Общи условия

Активация на акаунт