Термин Август 2024 ♥

• 43 543
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • гр. София
Кики, първата си бременност проследявах изцяло на частно в Щерев. От там ми издаваха болнични още преди 45-дневния, както и самия 45-дневен и после 42- дневния след раждането също.

# 166
Здравейте! В 7г.с. съм с термин 3.08.2024г. Как се справяте със запека? Абсолютно нищо не ми помага като разни плодове и напитки. Четох някъде, че бременните могат да пият Дуфалак за този проблем, но се притеснявам дали няма да навреди. Вече не се издържа, много ми е тежко и боли на моменти...Споделете с какво оправяте този проблем Blush

Здравей и добре дошла! 🍀🌸

Аз имах само 3 дни проблем след трансфера. Купих си свещички Eva Qu, казаха ми, че са безвредни. Ефектът е гарантиран. Ползвах само една и засега не ми се е налагало повече. Дано се оправиш и ти.

# 167
Здравейтее, днес бях на първи преглед. Видя се сакче. Следващата седмица съм отново.
Идвам в клуба 😘

☺️❤️☺️

# 168
Здравейте и честито на всички бъдещи мами! В 5 г.с. съм с 2 положителни теста по сметки на календара термин 13.08 и предстоящ преглед утре. На 33 г съм и ми е първа бременност и все още възприемам факта, но умираме от щастие с таткото, който също още не знае къде е 😁 Нямам гадене на този етап, но ме дразнят миризми ( и на водата усещам вкуса), гърдите ме болят и ми се вие свят особено като се изправям. Също така аз съм изключително зиморничава, но сега все ми е горещо и нямам въздух. Надявам се всичко да е наред с бебче и на всички вас пожелавам същото! 💐🧸

# 169
И да се запиша на 9 дни от закъснение ,положителен тест и записан час следващата седмица . За сега съм с "тъпи" болки от време на време ниско долу и разстройство сутрин. Някоя друга има ли с болка ,знам че е нормално но все пак ми е притеснено още 3-4 дни до прегледа.

# 170
Минах да преглед днес, доктора потвърди бременността и определи термин 15.08.2024. Но наред с плодното сакче има и миомен възел, който каза, че ще се следи на този етап. Имала ли е някоя от вас миома по време на бременноста? Какво да очаквам?

# 171
  • гр. София
Добре дошли на новите момичета! Hug

Джеси, аз лично нямам опит с миоми, но от приятелки знам, че зависи къде е разположена. Може да пречи, може и да не пречи. Спокойно, всичко ще бъде наред, просто я следете.

Аз минах преглед вчера, чух 2 сърчица, още ми е нереално всичко и не съм го осъзнала напълно. Също така съм в дилема дали да казваме на роднините сега по празниците. Thinking

# 172
И да се запиша на 9 дни от закъснение ,положителен тест и записан час следващата седмица . За сега съм с "тъпи" болки от време на време ниско долу и разстройство сутрин. Някоя друга има ли с болка ,знам че е нормално но все пак ми е притеснено още 3-4 дни до прегледа.
Аз също имам болки. Докторът каза, че е нормално, защото матката се разширява.

# 173
Me, myself and I, много вълнуващо ❤️  Може ли да споделиш колко ти беше чхг и на кой ден
Нашите родители и сестри са навътре в цялата ни сага и знаят за бременността от първата минута, в която аз узнах. Така е било и предишните пъти, включително неуспешните. Неуспешните не бяха такива, защото сме споделили, а защото си имаше причини. Какъв по-хубав коледен подарък от тази новина? Simple Smile

# 174
Честито на новите момичета, както и на хубавите новинки от прегледи! Sunshine, Amelin, Jessie, Вероника 🍀🌸🍀🌸🍀🌸

Me, myself & I,  браво за двете сърчица! 💚🍀🌸 Колко станаха двойните кандидат- мами? Чудя се дали е твърде неуместно да си дефинираме и обособим едно списъче...? Обикновено се прави с вече родилите мами...

Jessie, по-едно време вървим, аз съм 5+2, имах миомни възелчета, по-точно мисля че ги имаше по-време на забременяване с второто, защото в чужбина не обръщат внимание много. Зависи къде е разположен, при спиране на месечния цикъл даже може да се свие и изчезне. По принцип се хранят с кръв. Хубаво е да наблюдават като расте бебчето да не му пречи на позицията.

Засега съм казала на сина ми, че е малко буен и да внимава в изблиците си на любов и загриженост. Основно го вълнува никой да не му краде стаята, което на първо време му обещавам, а после - ще видим. На нашите не знам кога ще кажа изобщо. Те не се вълнуват, защото имам две деца, а брат ми - 0. След инвитрото откакто се върнахме, не са ме питали как съм, нищо в тази насока. Бащата на мъжа ми знае и се радва, защото няма още внуци, както и брат му също знае мисля. Зависи от новините, ще решим кой още да разбере по празниците.

# 175
Здравейте, аз съм с 10 дни закъснени и + тест . На преглед съм на 19.12 . Но нямам абсолютно никакви симптоми и това ме притеснява не знам дали е нормално ?

# 176
Напълно нормално е, даже се радвай Simple Smile Не всички страдат по време на бременност Grinning Аз съм в понеделник на първи преглед(7+4) дочаках си го търпеливо. Дано всичко да е наред. На родителите мисля да кажем на Коледа, като им направя късметчета в стил: "Само най-послушните баба/дядо, получават трето внуче" или нещо такова. Дано да се зарадват, а да не изпоприпадат Joy

# 177
Благодаря много , по принцип ми я притеснено и нямам търпение да стане вторник . Миналата година септември имах първа бременност тогава имах симптоми но в 9 г.с завърши с аборт заради спряло развитие на плода . Така че стискам палци този път всичко да е наред .

# 178
  • гр. София
Nalqlq, добре дошла в темичката! Спокойно, съвсем в реда на нещата си е да нямаш симптоми. Аз и двете бременности нямам почти никакви, само едно леко замайване сутрин като стана и то вече ми поотмина, и двата пъти продължава около седмица, някъде 6-7 гс.

Гамора, готина идея! Blush

Мама 2288, аз също съм ЗА списъче. Heart Eyes

Amelin, 11 дни след трансфер на 3-дневни (14 дни след пункция) ЧХГ беше 517, след 3 дни беше 2502.
Моите родители също знаят още от положителния тест, но свекърите и останалите роднини - не.
Но може би ще им кажем на празниците, вече ще съм 8 гс тогава.

# 179
Me, Myself & I, честито за близначетата и стискам палци за безпроблемна и лека бременност до края Heart

Jessie, аз имам 2 миомни възела на стената на матката, беше един преди стимулацията. И също ми правиха операция началото на годината да ми махнат една голяма. Лекарите казват, че щом веднъж имаш,  ще продължат да се появяват и изчезват, та съм подготвена психически да ги следя и да си ги нося цял живот до менопауза.
Зависи колко е голям възела също.
Моите за щастие не растат много, та засега всичко е нормално.
Също, някъде четох, че ще расте до края на 1вото тримесечие, не знам колко е вярно това.
Доколкото знам възелът може да се махне по време на секцио, че да не се правят 2 операции, но не всички лекари са съгласни с тази практика.
Има теми тук, в които може да прочетеш повече информация, но не ти препоръчвам, за да не се травмираш, че има много крайни случаи Simple Smile Аз ги четох преди операцията, и съжалих, много се наплаших.
Иии честито за бременността, най-важното е да си спокойна, и да не се стресираш заради миомния възел Simple Smile

Последна редакция: сб, 16 дек 2023, 21:16 от Irin_A

Общи условия

Активация на акаунт