Термин Август 2024 ♥

• 43 444
  • 738
  •   1
Отговори
# 555

А тези могат ли да се приемат или не са за бременни като другите..
Mama2288 и аз вече се отвращавам от тези вагинални таблетки, ужасно ги намразих и само ме стресирват като изтичат 😂
Да се надяваме скоро да ги спрем.. 🫶🏻🤭

# 556
Apocalypse99, добре дошла и честито!

Всичко ще е наред 🍀🌸

Амиии, освен да е от украинския утрогестан пилешкото? 🤢

Софи, представяш ли си, че имам буци по дупето от инжекциите, не ми е останало читаво място за инжектиране и боли, но все пак утрогестана е по-противен.

Последна редакция: вт, 02 яну 2024, 21:58 от Mama2288

# 557
Деси, и на мен много ми се изсушава кожата, на места даже се бели, но то и сезонът е такъв… Не смея да се мажа с нищо по-специално, само с хидратиращи кремове и Бепантена против подсичане на сина ми, че е по-мазничък, но затова пък с него само вечер преди лягане. Чудеса чак не прави, но малко ми облекчава, дано напролет се оправим напълно.

ПП Като ви чета как масово ви прилошава и ви се гади, чак ме е срам да кажа, че при мен никакъв дискомфорт няма. Grinning
Направо не се чувствам бременна, но и с предната бременност беше така, така че не се притеснявам.
В петък (10 гс) съм на преглед (4-ти поред вече и предполагам последен при репродуктивната) и се надявам да са добре и двете бебета.
Аз съм другата седмица на 9ти, тогава ще съм 11седмица, лекаря нямаше друг час.....
Нямам търпение да видя бебетата и аз, притеснявам се... Надявам се, и двечките да са здрави...Толкова много изчетох, че вече неискам и да чета, но пък от друга страна, трябва да сме информирани и подготвени за всичко..... Стискам ти палци, и ще те чакам да пишеш след прегледа. Вярвам, че всичко ще е наред!!! Скоро ще мине този 3 месец още колко 4 седмици ли ни останаха и ще гоним четвъртия...надявам се, тогава да се поуспокойм и бебетата да са се хванали, здраво на хорото 😂😊... а на мен , дано и ми присветне 💫

# 558
Софи, едно от 80 гр. е все едно взимаш две обикновени. Аз онзи ден нямах обикновени и взех от тези едно
Мама, точно ровя за информация какво да правя с бучките от мускулните инфекции, и ти пишеш. Казват компреси риванол и компреси мед помагали
Вчера бях на преглед, бебето си расте, хематомът е намалял, кръвоотокът е добре. Каза ми, че докато се резорбира хематомът ще има кафяво изтичане, важното е да не е червено. Моля се, защото с втората ми бременност четири седмици се резорбира един хематом (тогава от ниско имплантиране се получи) и точно, когато уж мина, пак започнах да кървя. Докато не се вдигна плацентата към 15 седмица бях все на нокти. Иначе бебето е CRL 11.7, пулс 160, 7+2 г.с. чухме сърчице и ми намаляват естрофема, а от другата го спират

# 559
Аа значи мога да ги пия по половин таблетка например. Много ти благодаря за отговора и се радвам за хубавите новини 🫶🏻🫶🏻

# 560
  • гр. София
Деси, малко ще почакаш за преглед, да, но съм сигурна, че всичко ще бъде наред и сигурно много ще са пораснали бебоците. Heart
Още малко и ще избутаме третия месец, да, и ще влезем в най-приятния период от бременността - втори триместър, йеее. Hug

# 561
Добър ден! 🌸

Амелин, не мисля че бучките са точно възпаление, просто се насяда от многото инжектиране, не знам, но ако бяха инфекции, щеше да е проблем. Аз си чакам търпеливо да отпаднат. Стигнахме дотук, ще издрапаме някак.

Случайно някой да е попадал на готино, безплатно приложение, което следи бременността по седмици? За мен не е новост и не бих се абонирала платено, а попаднах на тези, които предлагат годишен абонамент и съвсем ме изгубиха 😄 Все пак както съм го инсталирала, имам достъп до основната страничка:

Приложението се казва Аmma.

# 562
Добър ден! 🌸

Амелин, не мисля че бучките са точно възпаление, просто се насяда от многото инжектиране, не знам, но ако бяха инфекции, щеше да е проблем. Аз си чакам търпеливо да отпаднат. Стигнахме дотук, ще издрапаме някак.

Случайно някой да е попадал на готино, безплатно приложение, което следи бременността по седмици? За мен не е новост и не бих се абонирала платено, а попаднах на тези, които предлагат годишен абонамент и съвсем ме изгубиха 😄 Все пак както съм го инсталирала, имам достъп до основната страничка:

Приложението се казва Аmma.
Momly аз също не плащам допълнително, каквото предлага това е...

# 563
Flo за мен е най доброто приложение, да вярно че плащаш, но си заслужава ! Изчислява всичко с голяма точност, но мисля, че може и без абонамент

# 564
Мама 2288
Аз използвам приложението pregnancy +, има много реалистични изображения, снимки от видеозон, статии и др.
Харесва ми и до сега не съм попаднала на по-добро безплатно.
Връщам се на темата за половете, сънувах, че виждаме момче на видеозон Simple Smile. Аз съм се понагласила за момиче след първородния си син, но...
Ще видим дали този сън ще се окаже пророчески. Simple Smile

# 565
Аз използвам What to expect, има доста информация за развитието на бебето, клипчета, обясняват симпомите, дори има и рецепти и журнал, в който да си отбелязваш симптоми или спомени. Не съм забелязала да иска платен абонамент за някоя функционалност досега.

# 566
Чудесни сте, благодаря! 💜

# 567
  • София
Момичета, днес съм в 8ма седмица. Имах дискомфорт ниско долу по средата и настрани. Даже не знам как да го опиша.. Нещо като болка, но не точно. Като се изправех все едно опъване.. Пия си но шпа така или иначе и вече нищо не усещам, мина, но много се уплаших. 🥹 Няма кървене.

# 568
Няма как да мине без такива усещания. Матката расте, намества се, разтягат се връзки, скоро ще започне да си избутва органи Simple Smile опасните болки са съвсем различни - обикновено остри, ниско долу или в кръста, продължителни, по-натам се усеща и стягане в корема

# 569
Здравейте,
Пожелава успех на всички.
При ме приключи и утре ще вляза за аборт
Спряло е да се развива и вече няма пулс
Успех момичета

Общи условия

Активация на акаунт