Термин Август 2024 ♥

• 43 435
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
О, vas.p, много съжалявам Sad Дано бързо да се възстановиш и скоро пак да очаквате бебче, този път с хубав финал!

Иначе за приложение, аз използвам на Flo, безплатната версия,понеже там си следя цикъла,но не е информативно за бременност. Сестрата на мъжа ми живее в Щатите и ме открехна за Baby center - супер е,безплатно,много удобно приложение по седмици,с много информация,видеа, интерактивни картинки за бебето и промяната в тялото на майката в съответната седмица,има удобни помощници за следене на контракции, снимки и всякакви глезотийки,ако на някого му се занимава Grinning

Последна редакция: ср, 03 яну 2024, 16:17 от Gamora

# 571
Момичетa, знам,че коментирахте някъде в темата за парацетамол при настинка, но хич не ми е добре и не мога да търся..
Днес се събудих с 37.2-3...ЛЛ ми изписа ефералган с вит.Ц и инфлуцид, а аз на своя глава си взех и Биозин Мама. Проблемът е, че при температура на мен ми помага само аналгин, а при бременност явно е противопоказен. Пих един ефералган (330 мг парацетамол има) преди 3-4 часа и температурата ми сега е 38. Колко от тези мога да пия дневно, звъня пак на ЛЛ, но не вдига, а по-рано забравих да питам. От яд, че съм болна и плача, което още повече ми повишава Т Sad Някакви чудодейни средства има ли някой да сподели?

# 572
Здравейте,
Пожелава успех на всички.
При ме приключи и утре ще вляза за аборт
Спряло е да се развива и вече няма пулс
Успех момичета

Много съжалявам!Прегръдки!
Извинявам се за въпроса , но в коя седмица и имаше ли някакви индикации?

# 573
Преди две седмици имаше пулс и е спрял след седмица може би. Няма пулс и съм назад. Иначе аз виждам че е станало по голямо, няма никави пулсации и просто явно е спряло.
Не ми се е случвало досега. Дано утре мине леко, а емоционално няма как.

# 574
Отново , много съжалявам.
Така човек дори без да е имаш никакви симптоми или индикации е още по-голям шок.
Дано се възстановиш бързо!🍀🙏🏻

# 575
Отново , много съжалявам.
Така човек дори без да е имаш никакви симптоми или индикации е още по-голям шок.
Дано се възстановиш бързо!🍀🙏🏻

Благодаря ви, да никакви индикации нямах, единствено че се бях филмирала че нямам симптоми както с първата бременост
И пожелавам успех на всички

# 576
Мила vas.p, силна прегръдка. Щастието ще дойде и при теб много скоро, сигурна съм 💖🌷

# 577
Vas.p, не знам дали ще те успокои, но казват,че това с развитието на плода става, защото вероятно детенцето не се е развивало правилно един вид и природата си знаела работата и развитието спирало - с две думи,уж със зло те предпазва от по-голямо зло. Аз също за това се притеснявам,понеже и аз нямам симптоми,а моя близка приятелка мина през същото преди година и знам какъв стрес и ужас изживяваш...

# 578
Vas.p много съжалявам! Разбирам те прекрасно, защото и аз минах през това и беше един огромен шок. Пожелавам ти много сила, търпение и следваща бременност до финал.
Може би е било болно и така е трябвало да стане.
Изпращам ти силни прегръдки и ти пожелавам от все сърце следващата бременност да е до финал 🧸🫶🏻♥

# 579
  • София
Много съжалявам, наистина! Следващият път ще е успешна!

Беше писала някъде за неправилно нарастващо ЧХГ. Това също не е ли индикация?

# 580
Добре де как се случва това да ти кажат че се развива добре бебето да се чуе пулс и следващата седмица да спре да се развива, как става това на какво се дължи...? Аз все още нямам симптоми гърдите вече не ме болят така както в началото в8г.с + 3 съм и сега се притнесних и аз ..

# 581
Vast.p,
Каквото и да кажат всички около теб, няма полза. Разбирам през какво преминаваш и много ти съчувствам.
Така е трябвало да стане, това не зависи от нас.
Прегръщам те! Нека всичко от тук нататък се развие по най-добрия начин!

# 582
Vasp, прегръщам те силно! Знам какво ти е, но колкото и да е тежко, помни, че е за добро. На теб ти трябва здраво бебенце, а щом имаш едно детенце вече, е вероятно причината да е хромозомни аномалии. Повечето хромозомни аномалии са несъвместими с живота и природата така го е "измислила", че бременността спира да се развива. Поплачи си, изживей си го и скоро ще си гушкаш здраво бебче, сигурна съм Hug
За съжаление много се подценява ЧХГ в началото на бременността, много силен прогностичен показател е как ще се развие същата

# 583
Много съжалявам, наистина! Следващият път ще е успешна!

Беше писала някъде за неправилно нарастващо ЧХГ. Това също не е ли индикация?

Точно това Се замислих днес, че Може би още тогава съм усетила и имах съмнение, но преди две седмици като чухме пулс и се успокоих.

Amelin- благодаря много за думите
И много Св радвам, че споделих тук от самото начало всичко, което изпитвах, защото сега може и странно да ви звучи, но съм спокойна. Усещам подкрепата и Се чувствам разбрана

И наистина не искам и вие да се притеснявате както аз бях, не на всеки Се случва, но както и на мен ми казват, случва се много често. Симптоми или без може би няма значение.
Доктора ми каза, че и той няма отговор, след като се следи бременността и приемах нужните медикаменти.
Аз и гърдите си ги усещам напрегнати. Просто наистина може би е било болно и както казват природата си знае работата.
Иначе и аз като повечето си мислех че на мен няма да се случи, но продължаваме напред и нека продължите позитивно в тази хубава групичка. Всичко ще бъде наред при вас и мислете позитивно

Последна редакция: ср, 03 яну 2024, 19:38 от vas.p

# 584
Vas.p, много много съжалявам! Прегръдки и от мен! Много жени минават през загуби, спонтанни аборти или мисед, за съжаление е доста често срещано, но не се говори достатъчно за това. Както са написали момичетата, може да е зло за добро, обикновено става въпрос за генетични аномалии. Стискам силно палци да се възстановиш бързо физически и психически и скоро пак да си бременна, този път с успешен финал! ❤

Общи условия

Активация на акаунт