Термин Август 2024 ♥

• 43 540
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Vas.p много съжалявам. Бързо възстановяване ти желая и когато сте готови отново успешен финал.

Иначе и аз ползвам Pregnancy+. Предният път бях изтеглила какво ли не, но това най-много ми пасна. То си има и последовател Baby+, което също много ползвах.

# 586
И аз ви напускам за съжаление. Празен сак .
Пожелавам ви успех на всички и лека бременност ❤️🙏

# 587
Sunshine033 и vas.p, много съжалввам за загубата ви. Никой не е застрахован, всички  сме с вас и всички тръпнем с надежда за жива и здрава рожба.
Потъгувайте  и с вяра напред, ще дойде моментът отново да се радвате, без болка и тъга. Убедена съм, че ще се получи. До скоро с друга бременна темичка. Прегръщам ви 🍀🍀

# 588
Sunshine033 съжалявам Sad Дано и при теб скоро това да остане в миналото и скоро да се радвате на пухкав бебок.

# 589
Sunshine, прегръщам те! Знам, че скоро всичко ще се случи по мед и масло Hug

# 590
  • София
Vas.p, Sunshine033, много съжалявам момичета! Прегръщам ви и ви пожелавам много сила и вяра! Дано всичко при вас мине по-бързо и гладко и скоро да имате щастие до финал! Flowers Four Leaf Clover

# 591
Sunshine033 и Vas.p много съжалявам за загубата ви! И това ще мине! Пожелавам ви в най-близко бъдеще нова бременност със щастлив финал и сладки здрави бебчета в ръцете ви! Прегръдки и от мен!

# 592
Sunshine033, съжалявам… ПРЕГРЪДКИ! Дано мине всичко бързо и скоро пак да си бременна! Пожелавам ти следващата бременност да е до финал иии ти изпращам сили и търпение. ♥🫶🏻♥

# 593
Момичета,камък ми падна от сърцето - бебето е добре,тупкаше сърчицето, расте (8+6, вместо 9+6, но аз съм си с късна овулация и бях сигурна,че е станало по-късно(да не кажа и че знам,кога е станало).Официално терминът ми е на 02.08,но ще го променят,ако продължи така да си се движи. В понеделник ми е пренаталният тест и това е засега Simple Smile

# 594
Момичетa, знам,че коментирахте някъде в темата за парацетамол при настинка, но хич не ми е добре и не мога да търся..
Днес се събудих с 37.2-3...ЛЛ ми изписа ефералган с вит.Ц и инфлуцид, а аз на своя глава си взех и Биозин Мама. Проблемът е, че при температура на мен ми помага само аналгин, а при бременност явно е противопоказен. Пих един ефералган (330 мг парацетамол има) преди 3-4 часа и температурата ми сега е 38. Колко от тези мога да пия дневно, звъня пак на ЛЛ, но не вдига, а по-рано забравих да питам. От яд, че съм болна и плача, което още повече ми повишава Т Sad Някакви чудодейни средства има ли някой да сподели?

LLinaa, как си днес? 🍀 Не писах нищо, защото и аз знам само парацетамол, течности и почивка. Около мен имаше настинали още от началото на декември, но мен ме подмина. Не мога да кажа нищо от опит, но и репродуктивния би трябвало да е в час. Бързо оздравяване.

Аз да споделя, че деня ми започва ↗️ обаче от следобяда съм  ↘️ Днес влязох в 9гс. Определено се усеща, че всичко се усилва и явно се надценявам. От този момент нататък всеки ден съм труп.

Gamora, честити хубави новини. Още малко и всички да прескочим трапа. 🍀

# 595
  • София
Gamora, честито! И аз следях овулацията и знам, че беше около 18-19-ти ден. На прегледа, когато трябваше да съм 8+4г.с. по ехограф бях 8+2 и си знаех, че е нормално.

Mama2288, и моите дни са така. Два дни бях добре до обяд и следобед и вечер - мъка. Днес бях зле от сутринта, наобед ми просветна и откакто се прибрах от работа не мога да стана от леглото. Уморена съм, боли ме стомахът и гаденето…
Наскоро четох, че 9-та седмица е пикът на симптоми. Sad

# 596
Момичетa, знам,че коментирахте някъде в темата за парацетамол при настинка, но хич не ми е добре и не мога да търся..
Днес се събудих с 37.2-3...ЛЛ ми изписа ефералган с вит.Ц и инфлуцид, а аз на своя глава си взех и Биозин Мама. Проблемът е, че при температура на мен ми помага само аналгин, а при бременност явно е противопоказен. Пих един ефералган (330 мг парацетамол има) преди 3-4 часа и температурата ми сега е 38. Колко от тези мога да пия дневно, звъня пак на ЛЛ, но не вдига, а по-рано забравих да питам. От яд, че съм болна и плача, което още повече ми повишава Т Sad Някакви чудодейни средства има ли някой да сподели?

LLinaa, как си днес? 🍀 Не писах нищо, защото и аз знам само парацетамол, течности и почивка. Около мен имаше настинали още от началото на декември, но мен ме подмина. Не мога да кажа нищо от опит, но и репродуктивния би трябвало да е в час. Бързо оздравяване.

Аз да споделя, че деня ми започва ↗️ обаче от следобяда съм  ↘️ Днес влязох в 9гс. Определено се усеща, че всичко се усилва и явно се надценявам. От този момент нататък всеки ден съм труп.

Gamora, честити хубави новини. Още малко и всички да прескочим трапа. 🍀

Мама2288, благодаря ти, че ме проверяваш.
Вчера вечерта свалих Т и нямах никаква до днес в 19ч, когато пак вдигнах 37.3, но и нея свалих. Мисля, че се оправят нещата. Грипът е много неприятен. Пазете се всички и ако можете си редуцирайте излизанията навън.

Температура от 38.6-7 за 3 часа нали няма как навесе поражения на плода? 😔

Дано всички сте здрави и минем през първия триместър безпроблемно.

# 597
Здравейте, мамита.... Много от нас влязоха в 10седмица, та да Ви питам как сте???
Гади ли Ви се?, Повръщате ли? Уморени ли сте?
Чувствате ли се мега чувствителни, на мен вече ми се плаче постоянно незнам какво ми става.... Гаденето се засили, повръщането също, уморена съм постоянно, болки в гърба, отвреме на време си чувам дишането в едното ухо, много се изморявам, като ходя...Понякога дори си усещам пулса в главата...Общи взето предполагам съм като стара баба..... Нямах си и на представа какво мъчение е, даже като чета че на някой жени нищо им няма, сериозно да си кажа - изобщо не вярвам....да минава тази 13 седмица и дано се приключи с това...Нямам търпение вече да раждам и са гуша две пухкави бебета....Дано са здрави, а й аз покрай тях....... На 9ти съм на доктор , нямам търпение вече изчака ми се чакалото за всичко и в буквален и преносен смисъл...
Съжалявам, ако ще подразня някой с коментара си, но такава съм си аз емоционална и много чувствителна личност.... , та сигурно нервите ми неиздържат вече да се чувствам като болна!!! Гинеколога казва:
 -Супер е това, че не се чувстваш добре  радвай се че повръщаш...сериозно страшна радост е ..... направооооооооо нямам думи...отпред отзад от всякъде тече, та емптем ми се реве.....🤮🤮🤮

# 598
  • София
Деси, аз все още съм в 9-та, но напълно те разбирам. Гади ми се постоянно, но повръщам само на празен стомах - стомашни сокове, предимно сутрин, но понякога и ако ям храна, която ми дразни - също. В този ред на мисли - почти нищо не мога да ям. От мазното ми става зле, дори от ядки, всякакъв вид месо ми мирише ужасно, лук и чесън не мога да понасям. Единственият плод, който мога да преглътна е ябълка. Млечните - същата работа. Едва намирам какво да ям без да ми мирише и да ми се гади. А и от течности включително вода ме заболява корем. Тези дни не знам дали и 1 л вода успявам да пия и направо ме е страх. Постоянно съм уморена, а ревът започна още 6-та седмица при мен. “Копче” да ми каже някой и рева. Както и при теб, гинекологът ми каза, че е супер гаденето, това значело, че няма отлепване на плацентата. Колко е вярно не знам, но и на ехограф нямаше. Препоръча ми някакви чайове и близалки с джинджифил, които нищо бе правят.. уф!
Не си сама, вярвай че скоро ще мине и мисли за бебчетата. Heart

# 599
Лина, радвам се, че е под контрол, но не знам, предполагам и се надявам, че 3 часа не са дали отражение
Какво мисли следящия те АГ? А няма ли някакви безвредни свещички? Имам спомен, че това най-бързо сваля т.

Кукличка, о даа, добре сме дошли в 9 гс. Но пък и плацентата се формира. За тези, които споделят неразположения на нивото на матката, имам и тях. Макар че имам 2 раждания. Нещо там работи от двете страни. Не е точно болка, но става нещо. Привлича ми вниманието и си мисля постоянно и анализирам дали всичко е наред спорeд както се усещам. Не че усещанията ми са меродавни де... Хваща ме и шубе, на обратно отброяване съм до следващия преглед.

Деси, виждам твоите неволи, докато пиша. И аз се разпознах в емоционалността, но съм старо куче и се държа, само отвреме навреме  необяснимо ми текват сълзите, като си помисля нещо или трябва да кажа на някой. Опитвам се да си оптимизирам менюто, но вече нямам кой знае какъв апетит. Глад - да и често. Ям защото трябва. Усещам надигане на гадене повече от преди, пак си седи овладяно, но ми привлича вниманието. Определено храненето много ми влияе. Няколко празнични ястия бяха станали пикантни и солени - целия арсенал от гадост се включи, начело с киселини, подут корем и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт