За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 29 865
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте , някой знае ли в кой реален магазин с продават Химикали / писалки за оцветяване на  бисквитки ?
Подобни обикновени силиконови купих  от Джъмбо на цена 3-4 лв.  

# 91
Момичета, някой да знае къде мога да намеря точно тези буркани, но във физически магазин.
Онлайн ги има на доста места.

Стъклен буркан за подправки с дървен капак и гумено уплътнение Ocean Pop

Скрит текст:

# 92
  • София
Момичета, някой да знае къде мога да намеря точно тези буркани, но във физически магазин.
Онлайн ги има на доста места.
В Практис. София, Видин, В. Търново, Пловдив, Русе, Хасково и още няколко.

Последна редакция: чт, 07 дек 2023, 18:25 от Cuckoo

# 93
Не знам дали въпросът ми е за тази тема, но някой знае ли от къде мога да намеря хубава италианска трюфел паста?
ако си от София, имате магазин Пулия и  Виа Тракия - бул. „История славянобългарска“ 21, 1220 Орландовци, там със сигурност имаше преди месец като ходих. Не съм я пробвала, защото си домъкнах доста бурканчета от Флоренция, но  може да я пробваш. (Пулия   са 2 обекта)
Кубратова, благодаря ти Simple Smile Имах приятелка, която беше казала на сина си, че ако не намери нещо в нейния блог в категория "за Кирчо" да го търси в моя Simple Smile  Как ме подсетихте сега за праз с ориз и маслини  Simple Smile В неделя ще е,  днес определено няма да готвя вече.

# 94
Има ли такива писалки дето не трябва с едната ръка да натискаш буталото докато пишеш с другата?

# 95
Има и са с по-голяма вместимост,имам ето такава и пише че събира 50 мл. Все още не съм я пробвала и не мога да дам мнение обаче

# 96
Здравейте!
Може ли да ми споделите рецепта за медени питки - като тези от магазина, които да са мекички и вкусни, не медени линцери със сладко, а медена питка, половината или отгоре покрита с шоколад. Пробвала съм няколко рецепти от интернет, но стават меденки, а аз не искам това.

Последна редакция: пт, 08 дек 2023, 17:58 от Lemoncupcakes

# 97
  • София
Не знам дали въпросът ми е за тази тема, но някой знае ли от къде мога да намеря хубава италианска трюфел паста?
Преди няколко години купувах от "Вивенда".Не знам дали още предлагат и какъв происход имат.

# 98
# 99
  • Mediterraneo
Мога ли да замразя кисело зеле? Поръчах една кофа, 2 кг е, ситно нарязано, много вкусно. Сготвих веднъж, една салата направих, но останалото трябва да го съхранявам в хладилник. Просто нямам място. Или да го вакумирам?

# 100
Можеш, да.

# 101
Тарт, вакуумирай и смело във фризера.

# 102
  • Berlin
Оказах се с голямо количество кисело мляко, около 2кг. Което като го написах и не ми изглежда толкова много вече, 4-5 кофички (но имам и още 5 кофички всъщност). Какво мога да приготвя с повечко кисело мляко? Нищо не се сещам. 🤔 Нямам бисквити за бисквитена торта.

# 103
  • под тепетата
Соден хляб, ние само такъв ядем. За две хлебчета ти трябва 0,5кг кисело мляко. Друго се сещам - изцеди и си направете млечна салата или десерт цедено мляко с мед, орехи и някакви плодове.

# 104
Здравейте, търся рецепта за класически ореховки.

Общи условия

Активация на акаунт