Отговори
# 60
Ха ето ме и меееен Hug
И аз и вчера и днес писах, писах, писах и накрая не можах да публикувам ....
Но сега гледам повеччето сте тук Hug
Много се радвам, че болничките започват да се оправят. Нунка, прегръдки за Янчето и за теб, супер, че всичко се нормализира (а ти спря ли да кърмиш окончателно?). dany_tod, много Hug и за вас, дано скоро отмине всичко. Всички болнички ги Hug и да оздравяват бързо.
Фил, добре завърнала се newsm51.
Аз мисля вече да правя прощъпулник, моя сладурко вече прави по 6-7 крачки сам и е много смешен и сладък колко е горд от това. Хваща ме за ръка и ме води до средата на стаята, после се пуска и тръгва сам, ама когато много се разбърза и залита като пиянчо. Joy

Калоян също отдавна спи по 1 или 2 пъти на ден.

Цвети, като получиш буто да се похвалиш, аз имам сега мераци да купим нещо такова и на Кало, че той напоследък е фен да дърпа или влачи нещо - сега на дневен ред е столчето му за хранене, хваща си го за където му е удобно и го дърпа или бута hahaha

# 61
Ехееее, Данче, Деси - браво на момчетата - ходят, прескачат. Дайте ги насам да покажат на Яна-Мързелана как се правят нещата Laughing

Деси, спрях, окончателно. Спрях и да цедя. Липсва ми!
Все още не съм го отпразнувала. Но замислям едно изчезване от София, оставяме Яна и с баща й ще се позабавляваме Laughing

# 62
Ехееее, Данче, Деси - браво на момчетата - ходят, прескачат. Дайте ги насам да покажат на Яна-Мързелана как се правят нещата Laughing

Деси, спрях, окончателно. Спрях и да цедя. Липсва ми!
Все още не съм го отпразнувала. Но замислям едно изчезване от София, оставяме Яна и с баща й ще се позабавляваме Laughing

Нуни, давай я насам Янка-Писанка да видиш, че тя само те заблуждава, че не може и ти гледа сеира  hahaha
Ох аз днес си дадох сметка, че когато и да спра да кърмя, ще ми липсва .... признавам си че не съм вярвала, че ще е така ..., но явно това трябва да се изпита
Хубаво да се позабавлявате Simple Smile заслужила си си го Heart Eyes

# 63
Здравейте и от нас!
Хора, как успявате да се свържете със сървъра? newsm78
като имам време няма форум, после не ми остава време да изчета и лягам на по средата на темата
и така цяла седмица
Филипа Hug Hug Hug
и сета идва ред на оплакването ама поне не пиша много често: избиват двата горни предни зъба и сме ужас
ревове, будене, пищи, крещи и се сърди - абе рогато и инато! Mr. Green
и се приспиваме по 1 час
днес от началото на Слави се приспивахме до момента, в който дадоха ферарито
почти 2 часа
почнах да се изнервям яко
иииииииииии го заплашвам със шамари Mr. Green
не знам какво да го правя - да го връзвам ли що ли newsm78
става в преносимата кошара и щъка насам-натам
и преди поне пристъпваше леко а сега обикаля като тигър в клетка
вече само с едната ръка се държи и то само щото се спъва в чаршафчето мисля си че ако е на мокета ще тръгне вече ама майка ми се притеснява извън кошарката да го пуска че е болна жената и не може да му тича подире и я някоя саксия ще набара, я е оплевил цветята или пък изяжда пръстта Joy
пък и духалката не е много безопасен уред Mr. Green
хубаво поне че има аларма като се обърне и спира сама
днес например не мога да го обуя поне 5 минути
настанявам го върху памперса, а той се врътна и с мръсна газ отпраши по спалнята
аз едвам успях да го хвана за краката във въздуха да не се прекатури на паркета
и диването така се кикотеше през цялото това упражнение че чак му се чудя как се придвижва #Crazy
абе дивотии
пак ще пиша
не съм зачезнала да знаете

# 64
  • София
Ей, Нунич, Слава на Бога, че вече се оправяте, ама то дет викаш няма къде другаде да ходите  Heart Eyes Ти се радвай, че Писанка още не вършее, виж не мога да стигна да пиша в темата, като беше съвсем мъничък не съм го гледала толкова колкото сега  ooooh! Моя Вампи, нали се роди с крива глава, та сега си я треска, за да я дооформи  Mr. Green

Цачи, и при нас е мъка преобуването  ooooh! Като отпраши по голо дупе, му хващам едно краче за глезена, ноооо това не го спира, продължава да лази като куцо пиле  ooooh!

# 65
  • София
Наздраве, мацки!  cheers

Ех, Нунка, много ми е мъчно за вашето кърмене, като знам колко искаше дълго да си цоцкате!  Hug Супер е, че Яничка оздравява, а вие бързо го осъществявайте това зачезване и забавление, ще видиш колко добре ще ти се отрази!  Peace

А откакто почнахме с мъките да слагаме Вальока по-рано в леглото, почна да циври и да се нерви вечер и да заспива още по-късно от преди и последните няколко дена наваксва за нощното неспане и през деня спинка по 3-4 часа, днес даже и повече  Shocked  Много се притеснявам да не си обърне деня и нощта.  Sick

Хайде, умната с наздравиците и лека нощ!  smile3524

# 66
Честит рожден Ден adyto!
Да си много здрава, щастлива, обичана и всяка твоя мечта да се превърне в реалност!

Янче, все се каня да те питам как така те ограничават да четеш само първите страници, ако напишеш целия адрес на темата (с ;all накрая , като това за тази) не се ли появяват всичките отговори?

# 67
През деня става страшно, когато дойде време за спане. Слагам я 2 пъти да спи, сама в кревата я уча да заспива - няма такъв рев. Тя нали си беше свикнала докато суче да заспива, та сега е малко трудно Confused

Деси, даваааам я, веднага Laughing

Моя Вампи, нали се роди с крива глава, та сега си я треска, за да я дооформи  Mr. Green

Joy луда си ,ей Heart Eyes

Честит рожден ден на Адито  bouquet

# 68
  • Boston, MA
Честито на всички месечковци! Специални целувки на липсващия до скоро Пресил и все още липсващия адаш Дани!

Честит рожден ден на Адито!

Нуни, слава богу, че се оправя Яничка! Дани, и за твоята сладурана много прегръдки и пожелания за оздравяване! Тони по-добре ли е? Ако има други болни, много гушки и на тях!

И ние ще се запишем в списъка на болните. Дани има ушна инфекция, сополи и страшна магарешка кашлица (круп, каза докторката). Естествено, аз се обвинявам, че ако още го кърмех, нямаше да се стигне до тук. Пие първия си антибиотик и е такава борба да му дадем всичките лекарства. Последните две нощи бяха доста гадни, не сваля температурата, буди се час по час и плаче жално, гуши се и ме мокри с течностите, отделящи се от носа и устата му. През деня е горе-долу ок, смее се, но е определено много отпаднал. Много е лошо да ти е болно детето Sad. Но сега поне вече диша по-добре, благодарение на овлажнител на въздуха - препоръчвам!

# 69
Добро утро!

Слагам кафето, за нуничка нааай-голямата и силна доза! Hug

Честит рожден ден на adyto!  bouquet  bouquet  bouquet

Честито на месечковците Иван и Ивайло!

За болничките много целувки и прегръдки! Hug

# 70
  • 2 етажа над тавана
За всички ранобудни - кафенце!
(тук се мъдреше голяма чаша с топло кафенце, ама напоследък все не излизат картинките) Tired
Честит рожден ден на адито! Много здраве и любов, усмивки и забавления!  bouquet
Честито на месечковците Иван и Ивайло!
Дани-тод, гушкам ви силно и пожелавам бързо оздравяване на мъничката ти бобнбонко!
Нуни, разбираемо е, че ти липсва кърменето, но пък нали нещата се нормализират и Писанчето се оправя! Бягай по-скоро да се забавляваш - сигурна съм, че ще ти се отрази страхотно!
, дано и Дани бързо оздравее! Praynig И Тони на Аги също! Praynig На всички болнички и техните майчета много, много гушки и цунки! Heart Eyes

# 71
Фил, сипвай кафенце и на мен Coffee
Аз днес съм от ранобудните, малкчо ме събуди в 7 да папа и той па си заспа, ам аз се ококорих, ама поне свърших малко полезна работа Simple Smile
Някой от вас правил ли е каша от царевично брашно на малчовците? Ако да как я правите?
Аз днес мисля да предложа за закуска с малко масълце и сиренце.
За обяд ще е праз с нещо, ама още умувам какво да е Thinking
Следобяд - грис с банан и ябълка

# 72
  • София
Добрутро  Hug

Шефчо ни събуди към 7 и нещо, аз като казвам, че е вампи то не е случайно  Mr. Green Не мога да му обясня, че не е на норматив и, че пак ще го обичам дори и да не успее да се изправи 100 пъти в минута. Е и сега, спи му се, затварят му се очите и пак се изправя като пиян морков.  Confused

Филипка и за мен едно косоизправящо кафе!

Бубка, пращам ви хиляди здравоносещи целувки, Данката бързо да оздравява и на теб сили и без самообвинения, защото в теб няма вина  Naughty!

# 73
здравейте и от нас  Hug
и аз неможах да влеза вчера  Embarassed
Вени вчера те видях на Симеон с Мати, ама ми беше неудобно да те викна Blush

# 74
  • Добрич
Здравейте мами и от мен!
Търся, търся темичката , а то сме с нова браво!
То така е , като не можах няколко дни да влизам и да чета, камо ли да пиша! От болни не ми оставаше време!
Стигнахме и до болницата! На никого не пожелавам да влиза там! Всеки ден ходихме на инхалации! Абе кво да кажа...............важното е , че сега сме уж по-добре!

Честито на всички, които са имали повод за празнуване!  bouquet
Хайде успях да се включа и аз! ЧАО че ме привикват

Общи условия

Активация на акаунт