🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 6

• 47 636
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
Танче, може ли поне малко да загатнеш за грозните думи по отношение на Биляна и Осман. Нещо да перифразираш.
Не мога да повярвам, че направиха това чудо победител.

# 121
  • Буркина Фасо
Ох, хора, почна се - Марианата сега е по Бтв в Преди обед, ужас. Ще готви фюжън сарми по варненски(Wtf, бе) с забележете много по свежо зеле и о, чудо месото няма да е на кайма, а кълцано. А, как я представи оная някаква екзалтирана неприятница на готварската рубрика, не е истина - необузданата Марианна, нам си ква, супер, чудо, единствена, неповторима. Нямам думи просто.
нарязано на ленти,  бре Smiley

# 122
  • София
Аз искам да си прехвърля от предната тема въпроса към TanyaMMM, какво е казал Кустев на финала за победителя?

# 123
  • Варна
Таня, моля те, когато имаш време напиши за всичко, което си видяла и чула, явно си присъствала на финала. Благодаря.

# 124
  • Разпиляна във въображението
Таня, беше споменала, че е напуснал студиото. Не разбрах и какво общо има Файчето с менюто на Марианна?

Доколкото си спомням от темата той е подсказвал на Марианна и когато публиката е възроптала той е напуснал студиото.

# 125
  • софия
Таня, беше споменала, че е напуснал студиото. Не разбрах и какво общо има Файчето с менюто на Марианна?

https://bg-mam.ma/p/1609126/47289187

# 126
И сегааа, само да минат рекламите,  продължаваме с мемоарите на една капитанша, така казаха водещите. Нямам търпение. Scream

# 127
  • Варна
Погледнах дали съм във Фейсбук... не в бг мама съм. Заразно е явно. Разбирам недоволството от победителя, но тези грозни определения и хейт кому са нужни?

# 128
Нали специално са помагали за менюто на Марианна, тя е имала време да се упражнява, не можах да разбера какво повече може да направи Файчето. Лично аз ако нагласям победител, никога няма да го направя толкова явно.
Какво е казала тя на Биляна и Осман и защо й е да го прави при положение, че си е постигнала целта? Те ли са я нападнали по някакъв начин?

# 129
Аз не следя никакви допълнителни участия, защото ми се вижда безсмислено. Колкото до Марианна в преди обед, мойте уважения, ама въобще не ме интересува. Аз сега си възнамерявам да готвя пиле в марината от горчица и мед. Това ми се струва по-добро от тиквичките на г-жа Дамянова.

# 130
По-скоро въпросът е - защо Файчето е знаел менюто, какво общо има той с това?

# 131
Аз много се учудих, че Файчето знаеше менюто й и няколко пъти й казваше кое след кое следва. Марианна беше с гръб към роднините и участниците, бяха я сложили стратегически към стената. Явно за да се абстрахира. Студиото е малко. Тя гледаше сякаш е на война - присвити очи, закани... това не може да е психически здрав човек.
Мисля, че бешеТаралежков който я попита какво мисли за Биляна и Осман и тя каза нещо от рода на 'тия са родени увредени'. Запомних много добре думата 'тия'. Таралежков се изхили (неразбрах дали му стана неудобно), но всички викнаха 'ауууу'. Когато Биляна извика някой от продукцията преди старта, чух че сестра й от балкона каза да се откаже.
Какво да ви кажа...

# 132
Изгледах финала със закъснение и чак след това четох коментарите.

Едно си мислех да пиша, сега съм объркана. Първо, че тотално не очаквах някой, различен от Осман и Биляна, да спечели. Второ,... тази вътрешна информация, която е споделена тук е смущаваща.

За мен, Марианна НЕ Е ниво мастършеф. Биляна и Осман са. Те показаха най-добро представяне, креативност, развитие, оригиналност... Те бяха единствените сигурни участници за финал. Третият все беше променлив, съобразно представянето на останалите. Марианна някак успя да се промуши на това трето място и мислех, че това й е максимума.
Жива и здрава да е, но не печели симпатиите на хората. Имаше неприятно излъчване през цялото предаване, сближи се с другия неприятен образ там - Лора, не показа нищо кой знае какво.
Реакциите й след обявяване на победителя бяха нелицеприятни.

Радвам се, че Осман и Биляна са си близки. Пожелавам им успех, те го заслужават, а и имат капацитета да го постигнат!

Таня, аз бих искала да разбера какво е казал Кустев на финала. Благодаря за споделеното.

# 133
... човек, издаващ чинии като тези в инстаграм, да пльоска в МШ неща като онова с пуканките и още няколко други..
След оня самун хляб, в който наблъска пуканките, тя трябваше да си отиде, ама не би! И защо ли...

# 134
Сега осъзнавам защо Осман не спечели и нямаше да спечели, защото не стои добре на екран и нямаше да е благодатен в последващите екранни изяви. В смисъл стегнат си е, малко "ръб" си пада и не е много словоохотлив. Мариана за разлика от него е поразчупила рецитацията, има израз и екранно поведение, когато всичко е спокойно и тя плува в свои води. Държи се учтиво, културно, говори премерено, не казва нищо съществено, но компенсира с усмивка и любезност, има маниер на разговор и не простее.
Добре се справя на екран и ако беше оставила добро впечатление по време на Мастършеф, щеше да е приятна за гледане. Амбициите са хубаво нещо, стига да не бъдат превръщани в самоцел на всяка цена и да не вадят на повърхността най лошото от теб.

Общи условия

Активация на акаунт