🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 6

• 47 656
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
Скрит текст:
Да ви кажа какви "сарми" направи Мастършефката в Преди обед. Значи, попари пресни зелеви листа във вряла вода със сол, малко оцет и дафинов лист. Плънката беше от свинско на жулиени запържени на тиган и праз на жулиени и той на тиган и накиснати в телешки бульон стафиди. Нареди по две зелеви листа по протежението на рогозка за суши да стане дълго руло, нареди жулиените, стафидите, каза да поръсим с квот ни хареса - сол, пипер, кимион, зави рулата, после ги наряза на парчета и нареди в чиния като пънчета в която предварително сложи направения от нея сос тип "бешамел" (приличаше на брашняна гъста каша, не на сос) от запържено брашно с телешки бульон май беше, сложи и гъсто кисело мляко да не се разреди соса и да остане гъст и заля със запръжка от олио и лют червен пипер, в случая мисля, че беше чили. Няма варене, няма печене, просто сурови зелеви рула. Те тва бяха фюжън сармите.
Ами той и Осман направи така сармите. Попари само листата от цвекло, зави плънката и готово. При него беше обаче фюжън.
[/quote]
По тази логика и съперниците на “победителката” са й били на нивото.

Аз пък все се сещам за клетата скарида, която телепортира Марианна на финала.
Не е избрана, защото стои по-добре на екран, имаше далеч по-красиви, приятни и умеещи да говорят лъчезарни участници.

# 151
  • софия
Сравнява се листо от зеле с листо от цвекло?

# 152

В точния момент!

# 153
  • да има едно лесно - на мотора
Биляна с коментар под публикацията какво мисли журито за нея

# 154
  • Разпиляна във въображението
В крайна сметка се опитва да запази името и достойнството си. Не е започнала първа.

# 155

Тоня нали беше участничка от същия сезон.
Сега разбрахте ли, че това което пиша е истина...

# 156
Абсолютно всеки би се зарадвал ако съперникът му сгреши. Таня и да си права, определено прекаляваш. Както вече писах, на мен ми прави лошо впечатление сипенето на такава жлъч по някого и склоността да бъде обвиняван във всички грехове, дори да е виновен за нещо. Малко по-достойно поведение няма да е излишно.
Иначе аз не зная как е станало модерно да има минимализъм в чиниите (пестене на продукти?). Няма никак да се обидя да ми поднесат претрупана чиния. Десертът на Осман ще го хапнем със съпруга ми та стой, та гледай, стига да не е прекалено сладък.

# 157
  • да има едно лесно - на мотора
Изтриха отговора на Биляна...И не само нейния

# 158
В личния й профил във ФБ стои и Мелят е на същото мнение.

# 159
Какво е казало журито за Биляна?

# 160
На мен ми е интересно какво пише Таня. Искам още. Grinning
В телевизията всички са на работа. Не само оператори и сценаристи, а и жури, и участници. Залага се на доброто шоу, не на справедливостта и честта. Колкото по-бързо го осъзнае човек, толкова по-добре. Ако не го е осъзнал, по-добре да не ходи по телевизията. Пролетта пишех същото в темата за Ергенът, където имаше големи драми защо ергенът и момата не се женят, не си пасват, какви образи са подбрани. Телевизията работи за телевизията.
Поради някаква причина са решили, че Марианна е по-добър образ за победител. Не знам защо - изградиха и отвратителен образ и се опитаха да го замажат на финала. Тя изглежда ужасно пренавита, назубрила всичко, рецитираща. Не бих искала да работя с нея и не бих искала да ми преподава. Писахте по време на финала, че Биляна изглежда пияна/дрогирана, но аз като гледах бих казала, че Марианна е на някакви седативи.
За менютата не знам какво да кажа - това, което бих опитала с кеф е основното на Осман и десерта на Биляна. Тиквичката и морковът не са ми на една нога за сравнение, като съставка в десерт, понеже тиквичката е голяма част вода, а морковът е сладък и има по-плътна текстура.

# 161
Кой е приписвал психически нестабилности на Биляна?

# 162
Какво е казало журито за Биляна?
ВСъщност само хубави неща, слушах интервюто два пъти

# 163
  • Варна
Кой е приписвал психически нестабилности на Биляна?
Тук се писа, че обичала да пийва.

# 164
Тя е отговорила на някого във ФБ.

Общи условия

Активация на акаунт