🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 6

• 47 664
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
Тя е отговорила на някого във ФБ.

Да, тя отговаря на някого във фб, а тук се пише, че отговаряла на журито и накрая излиза, че журито я е обиждало. Много моля за достоверно представяне на фактите.

И като цяло, след подобни риалитита, участниците, които започват да влизат в обяснителни режими как били онеправдани и как това не било така ами иначе, ми олекват.

В тази връзка адмирирам Осман, че си мълчи (поне не съм разбрала ако е коментирал), макар че има пълно основание да възроптае. За последното се иска и малко чест и достойнство.

След като въпросът ми към Таня относто думите на Кустев беше скоростно заметен, аз спирам да чета, респ. вярвам на нейните постове. Не си променям мнението за никой от финалната тройка, просто приемам, че крайният избор на Марианна е естествен, а не наложен.

# 166
  • да има едно лесно - на мотора
Коментира публикацията на страницата на Мастършеф. Изтриха и коментара, който копирах. Същият коментар Биляна сложи и в профила си. Таралежков и Сарафов казаха хубави неща.

# 167
'Начи, недостойните да се пъчат и кривят от екрана, а достойните да мълчат, така ли, щот налЕ, ней тъй достойно?! Странно мислене. То щото все си мълчим, затуй и сичкото ни е такова, и обществото, и държавата. Силните на деня ни правят на дресирани маймуни, а ние танцуваме в такт, щото е по достойно да играем в цирка отколкото да възроптаем срещу него. Dizzy Face

# 168
Аз също не приемам линията - аз имам чест и достойнство, и ще си мълча. Точно обратното - ако ги имаш, ще се бориш и ще се отстояваш, когато са те засегнали, обидили, отнели нещо.

# 169
  • Sunshine state
М, да, както винаги казващите истината са обявени за луди и нерентабилни. Нищо ново под слънцето.
Аз въпреки всичко се надявам на следващ сезон. Дано има още балами да се запишат. 😂

# 170
Аз видях, че коментара на Тоня е изтрит, но пък друг участник е каментирал също. Абе, ще стане една, дето не я мислеха тези от предаването. Снощи гледах журито в 120 минути- е, те бяха смачкани. Много жалко за всичко...

# 171
Аз вярвам на Таня и на Биляна, даже мисля, че Таня не смее да се отпусне и да ни разкаже едно към едно какъв пошъл цирк и фарс е било всичко.
Но този път истината сякаш взе да се промъква и да си пробива път, дано!

# 172
  • софия
Тя е отговорила на някого във ФБ.
Да, тя отговаря на някого във фб, а тук се пише, че отговаряла на журито и накрая излиза, че журито я е обиждало. Много моля за достоверно представяне на фактите.
Биляна не отговаря на никого. Пише под пост в профила на МШ, с който я представят. Отговорът ѝ в профила на предаването е изтрит, но от нейния профил не могат да го махнат.
Кое не е представено "достоверно от фактите"?
Ако се визира, това че "тя отговаря на някого във фб", съгласна съм, че не отразява вярно фактите. Но е написано от теб и ала.бала, не от друг.

Последна редакция: пн, 04 дек 2023, 14:07 от zvаnchе

# 173
Т.е. тя казва, че шефовете са я изкарали нестабилна?

# 174
  • Варна
Т.е. тя казва, че шефовете са я изкарали нестабилна?
По-скоро "тънко" намеква, че някой друг от участниците е бил нестабилен.

# 175
Коментарът на Биляна е към думите на журито във видеото към публикацията за нея на страницата на MasterChef България. Нищо не намеква, баш си го казва. Кустев казва, че "лъкатуши", че "се губи" , а Сарафов казва, че "се паникьосва и направо затъва в тинята"! Само Таралежков казва само хубави неща.

# 176
Довечера ще го видя видеото на журито за Биляна.
Ами, ако Кустев и Сарафов са се изразили така, какво се чудят някои, че Биляна е написала такъв пост?

# 177
Таня, този сезон плащали ли са на участниците или и този път всичко е безплатно?

# 178
Ау, “затъва в тинята” е доста силен израз. И аз бих се обидила.

# 179
Те казват и по нещо добро, но конкретно това, че се губи, лакатуши, има тотални греди и затъва в тинята, от която не може да излезе, явно я е подразнило. Наистина само Таралежков не казва нищо, което да показва, че е забелязал такива нейни пропадания или и аз не знам как да го нарека.
Точните думи са: всичко се случва в кухнята когато готвиш по часовник и 20 минути преди финала нещата се объркват, и тя в този момент почва да се паникьосва и обикновено не успява да се извади от тинята, в която затъва".

Общи условия

Активация на акаунт