Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 76 (м. декември и м. януари)

• 72 886
  • 1 930
  •   1
Отговори
# 1 845
Аз картофa го опитах да видя дали е готов, ама сега през носа ще ми излезе. Simple Smile
На това пътешествие единственият начин да избягвам нережимни храни, който виждам, е да си нося някакъв кашкавал в раницата. Хем не се разваля бързо, хем засища.
За подаграта, откакто смених хапчето, проблеми йок. То и ударното сваляне спря, може и от това да е.
Сега, като пия Глюкофажа само вечер, тоалетни кризи няма.
На 26.02 съм на лекар и вероятно ще напише изследвания.

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 10:23 от Гръмогущер

# 1 846
явно аз съм в грешка, за което се извинявам 🌼четенето по диагонал съм пропуснала намесата на Невена

# 1 847
Гущер, сетих се, че може да опиташ за смъкване на пикочната по-естествени добавки.
Примерно ренохелп или неоринал. И двете са уникални добавки. Много полезни. Изпозвала съм ги при хроничния цистит, не за пикочна, но я смъкват.
Може да си  купиш 1 блистер от едното или другото. На много места дават на блистери.
Пие се 30 минути преди ядене с повече вода, поне 200 мл. 3 на ден. Така може 4-5 дни да правиш. Грам няма да ти навреди.
Направо взимай, даже ти е задължително това да те пречисти. Виж за какво са, ще ти хареса.

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 10:22 от Елора

# 1 848
Дани, салама изглежда уникално! Heart Eyes

Гущер, според мен докато си в режим на сваляне и отмазняване на вътрешните органи, трябва да спреш с кашкавали, сирена, сметани и пр. млечни.

# 1 849
Здравейте момичета 😍
Сега да дам отчет за храната:
Закуска : кафе
Обяд - пилешко филе със салата
Вечеря  - калмари и салата
Не  съм тренирала тк трябваше да връщам мъжът ми с колата остави неговата на ремонт.

Последна редакция: вт, 30 яну 2024, 13:44 от Bria

# 1 850
Поздравления, Бриа, радвам се за теб!
Късмет 🍀

В коя област си терапевт, ако е удобно да попитам?

# 1 851
Честитоооо.
Ама какъв терапевт си? Че ми стана интересно. Ако не е тайна де Grinning

# 1 852
Благодаря ви момичета много сте мили! 😍🤗
Но тук предпочитам да говоря за какво съм яла тренирала и дай боже да изглеждам по добре 😁

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 21:31 от Bria

# 1 853
Гущерчо много вкусни ястия 😃  разбирам че ти се грижиш за храната у вас. Страхотно е това.
Бриа честито!
Момичета звЯра е тук 😃
Още я разучавам. Святам да я пробвам с мусака а после съм наумила да правя шунка 😃
Днес и аз имах инцидент. Имам ужасния навик като бъркам в шкахметата си на бюрото да не ги затварям после 😃
Та така днес изтървах си нещо на земята.  Навеждам се, вдигам се и бам уцелих шкафа😃🤣🤣
Моят колега като се притесни. Още малко и на спешна помощ ше звъни 🤣🤣🤣
Вика изкарах си акъла.

# 1 854
bria, честито!
Връщам се да прочета 50ина страници Blush

# 1 855
Бриа, честито!🤗
Дара, внимавай!🤗 Тамън онзи ден тук ви споделях какво се случва, когато не се затварят шкафовете, а човек се наведе да вдигне нещо.🙈 Добре ли си?
Честит Звяр!😃
Мануна, и аз имам още много да чета назад. Почти като теб се чувствам!😅
Храната днес- лесен обяд от сардини с горчица и ябълков оцет, а вечерята я докарах веган😜😁- гъби с авокадо, копър, чесън и пушен червен пипер:

Сутринта ми се гадеше, та си купих сардини, за да ми мине (подействаха ми добре, но аз сардини мога да ям при всякакви обстоятелства).😁🥰
Това сладко коте ме усмихна сутринта.😍 Гледаше ме все едно мога всеки момент да се кача на дървото при него (котките са много смешни същества🤭):
Скрит текст:

# 1 856
  • на острова на мечтите
Айде сега, кой повлече краката да си удряте главите. Пу ПУ, да минава! Внимавайте! Ще вземете да поумнеете 😍😍😍
Дара, чакаме снимки с разни космически гозби с тоз уред. Ти съвсем се роботизира в кухнята. Много да те отменя нещото!
Долче, Мануна, аз внимавам да не пропусна много в темата, че после няма прочитане.
Днес нищо интересно на масата. Радвам се на вашите ястия. Брави!

# 1 857
Данилу, май аз повлякох крак...🙈
Така е за четенето в темата, но се старая да се връщам в някакъв момент назад, за да наваксам пропуснатото.🙂

# 1 858
Добър ден ☕
Днес стачка по влакове и work from home 😃
Разучавам я

По-късно ще правя и торта.
Мм днес има юбилей 50 години чукна днес 😃
Да ми е жив и здрав 🥂

# 1 859
  • В центъра на моретата
Дара, ще се родиш с Нинджата. Моята е на друга марка (не пиша, за да не правя реклама), но откакто е купих, съжалих, че не съм го направила години преди това. И моята е с два капака. Струва си всяка стотинка! Спестява изключително много време и усилия. В петък купих пилешко месо и като се прибрах вечерта установих , че нещо не е наред - понамирисва и го хвърлих. Единственото друго месо, което имах беше едно свинско в камерата, обаче замразено  на кокал. А нямам нищо за вечеря (това става около 19,30 ч). Извадих свинското, сложих го в тенджерата, както беше замразено и за 30 мин. беше готово.
Да честит рожденика! Да е здрав, да те обича и обгрижва!

Последна редакция: вт, 30 яну 2024, 12:07 от zaek

Общи условия

Активация на акаунт