Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 76 (м. декември и м. януари)

• 74 998
  • 1 930
  •   1
Отговори
# 165
Бриа, радвам се да чуя добрите новини!🤗
При мен храната е почти същата като вчера- мазно кафе и кайма с яйца, но днес с аспержи, малко чушки Сиврия и грах за цвят.🙂 И малката яде същото (но без аспержите) и си го изяде така- не пожела хляб.😉

После ще наваксвам с четенето.🤗

Последна редакция: пт, 08 дек 2023, 18:37 от dolce miele

# 166
Аз пък си купих от декатлона джаджи за лицеви опори Grinning

# 167
От тези дръжки за пода ли  си купи ?

# 168
Бриа, радвам се, че идваш с хубави новини! 🤗
Долче, много апетитни са чиниите напоследък. Виждам едно гладно коледно джудже се подава. 😁
Днес правих руска салата, но класическа с малко картоф и много яйца. Решихме с ММ да си направим “лопатки”, т.е. запечени сирена и месо, и салати.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 08 дек 2023, 19:16 от Анонимен

# 169
Ееее, Нани, ами и аз искам, много уютно, само за  кеф ❤️.

Брия, радвам се, че се показа, но не е ли рано за тренировки, нали организмът трябва да се концентрира върху възстановяването.

Дара се губи, Дара, как си ?

# 170
Нани, не разбирам къде са "лопатките" (допълвам се- ох, това сигурно включва раклет грилчето😊), но всичко на масата е по мой вкус!😁 И свещта също е страхотна!😋 Приятна вечер ви пожелавам на теб и ТМ!🙂
Джуджето, Снежко и елените ми пазят чинийките.😆
Натка, аз правилно съм ги правила клековете и преди. Пропуснах да кажа, че при тези последните се препоръчваме да сме стъпили с краката на две пейки /или книги, или други подходящо- да сме над нивото на чода/ и хем да клякаме по описания начин, хем да държим гирички/тежест с ръцете и да спускане тежестите надолу, докато клякаме...😜 Та е леко по-натоварващо от само клекове.🙂
Тайс, аз съм си заложила 6000 крачки. Обикновено правя по повече. Иначе и аз искам като Нани.😁
Елора, моите "дръжки" са от Кауфланд.🙂 С кеф да си ги използваш! Тпртата чудно изглежда!😍 Я го виж Тренерчето с какво упражнение ще ни мъчи- това не ми изглежда никак забавно, хахахаха!😅 И риск от контузии виждам- някой дали го е пробвал вече?🤪
https://www.instagram.com/reel/C0YA4tnJfKL/

# 171
Долче, и на мен това ми е любима селекция, Нани е направила идеалната маса 🥳.

Аз реших тая вечер да гладувам. Сега се чудя глюкофажа дали да го прекарам само с един гълток мст. Или ще му е малко на гадината

# 172
Таис, хапа само с храна.
Моля ти се. Като спреш хапа след време ще си гладуваш. Недей така.

Бриа, да

Долче, това на тренера не мога. И без това краката не са ми в час за момента. Та карам лежерно.
Днес не съм спортувала, ама съм обикаляла. Утре вечерта ще се размърдам вече.

# 173
Радост, ако се чувстваш добре с метода на Вим Хоф, прави си го!🙂
Елора, моите "дръжки" са с друга форма. Все за едно и също служат де.🙂
Тайс, XR ли беше твоят Глюкофаж?🤔 А не можеш ли да хапнеш малко протеин? Варено яйце или парче кашкавал с масло?

# 174
Мерси, момичета, ще хапна. Аз затова си питам тук, да не направя някоя пакост.
Иначе, имам чувството, че ми помага хапчето.
Първия месец нищо не ставаше, сега кз ми става като на здравите хора. Ще видя при кръвните, де. Ама нали съм си оптимист по душа.

# 175
Оф, дано като ги спреш да се задържи.
А като е хр, каква доза е? Най-ниската ли?
Едно хапче на ден ли пиеш?

# 176
Оф, дано като ги спреш да се задържи.
А като е хр, каква доза е? Най-ниската ли?
Едно хапче на ден ли пиеш?
Да, 500 мг ХР, вечер.
Ще видя резултат и тогава ще се хваля, ендото каза след 3 месеца контрола, баш по празниците се пада. Ще ходя да записвам час някъде след Коледа, а може и след НГ да оставя. Хем ми е любопитно, хем ме е страх 🥵

# 177
Момичета може ли да се яде фъстъчено масло при ИР?

# 178
Момичета може ли да се яде фъстъчено масло при ИР?
Фъстъците са от семейство бобови.
Вземи си тахан от бадеми, или лешници. И дозирано.

# 179
Абе ако е количество за опитване, се преживява и фъстъченото масло. Проблемът при него дори не е само в това че е фъстъци, ами че масово са или подсладени, или извлечено фъстъченото олио, а пастата допълнена с палмово, или и двете... Четете хубаво етикета поне, ако сте решили да си угодите там веднъж. И без това не е хубаво да ядете по много такова, по-добре си купете някое малко бурканче но да е каквото трябва.

Общи условия

Активация на акаунт