Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 76 (м. декември и м. януари)

• 72 913
  • 1 930
  •   1
Отговори
# 1 800
Долче
Като ученичка бързам да пресичам на едно кръстовище ама аз малко висока си бях и тогава някъде 10-11 годишва във Варна  .И както присичам бам. Централен удар🤣
Праснах се В светофара. В зеленото най-ниското нали има едно като козирка. Ми баш там нацелих го. Майко колко кръв ми изтече.  Добре че в основата на косата. Ама кръв течеше от мен, ще кажеш че разчленили някой там, разни баби, чичовци, от околните магазшни мокри  кърпи ми дават ,мен на смях ме избива 🤣🤣
Правих картофи с тоя ми ти алабаш
По-отврат нещо не бях яла.
Суров е ок Ама печен /пържен във флаера.
А мм докато се пържи. Ау зеле ще ядем. Викам какво зеле бе ,това са картофи ,ама здравословни 🤣🤣🤣

# 1 801
  • на острова на мечтите
🤣"здравословни картофи" не бях чувала... Дара, ❤️😂
Аз правих спагети от тиквички с парчета бекон. Не беше лошо. Забраних на ММ да взема тиквички. Те вярно, че са харизани, ама ако ми се приядат тиквички, ще си ги купя. Той има един приятел, на който друг приятел, голям земеделец, му ги подарява, а той ги дава на мен, чрез ММ.. Аман бе!
Днес за малко да ни блъсне кола. Бяхме с папчо, и ММ се обърка на кръговото и взе че спря... Другата кола закова на сантиметри. Вината била моя, че не съм му била казала навреме да завие... Милият папчо, добре че ни се размина🙏
Да се поФаля, че съм при отличниците( минах при  Ш.Е.С.Т.И.Ц.И.Т.Е💪)

# 1 802
Аз като ви казвам че алабаша го изяждам както си е и не стига до готвене, да знаете че хич не съм глупава Grinning Хем по-малко занимавки, хем по-вкусно Grinning Grinning Grinning

# 1 803
Danilu, Dolche, хайде, моля ви се, внимавайте вече! ‼‼‼ Прегръдки за теб и Папчо! Сигурно е травмиран милият ❤🩹

# 1 804
  • на острова на мечтите
Danilu, Dolche, хайде, моля ви се, внимавайте вече! ‼‼‼ Прегръдки за теб и Папчо! Сигурно е травмиран милият ❤🩹
Благодаря, миличка! Ми не, не е травмиран! Малко го сдруса рязкото спиране, ама после му дадох любимо плодче и си е о.к.
Закуска в неделя палачинки с половин банан, две яйца и разни добавки😘В момента ММ яде🤣👍

# 1 805
Колко ли е изумена животинката, че някой му нагъва от лакомството 🤣.
Все се сещам за " Всичко е само пер мио" , а сега ...
Долче, ела кажи как е положението, защото те мисля😘.
Нани, прекраснице, по усмивката ти съдя, че вече си в кондиция.
Айде, още малко, и започваме да вадим шарените рокли . Фръц- бръц 🙃🫠

# 1 806
Данилу, честито за постиженията! Продължавай все така упорито! Много уютно сте започнали деня си у дома с тези палачинки. 🌸 Близо до нас има много хубав италиански магазин Eataly и вчера си купихме такива вкусотии- страчиатела, прошуто крудо, бурата, пуешко филе… За някои късметлии имаше и тирамису. 👀
Тайси, аз се сдобих с 2-3 цветни рокли и си ги нося у дома с голямо удоволствие. Подобряват ми настроението, въпреки че съм далеч от желаната форма. И това ще стане… 😜

# 1 807
  • на острова на мечтите
Тайс, подсети ме за една случка преди много време. Имах едно късо яке , което имаше един набор над "петата опорна точка"-"Д"_то, за пояснение. И на връщане с влака надвечер, минаваме под подлеза( Пловдив) със сестра ми. От един от център за залагане, или игри, излезе един момък и на много висок глас каза:"Ехаааа,фръца-пръца. ...." Едвам стигнахме зад ъгъла и като му ударихме един смях 🤣🤣🤣
ММ и той сега открива топлата вода. Откога му пиля на главата , да мине на моето хранене....
Мерси , мерси! Повече постижения и на вас!
Хубава неделя ви желая!

# 1 808
Абе сещат се и те къде е истината, ама не всички го схващат веднага Grinning
Помня бившия ми колко бързо го бях "дресирала" да яде като мен. Не съм му настоявала, даже предлагах да гледаме да има и по нещо въглехидратно за него - дали малко хляб, картоф или от сорта. Ама пък той научен кой каквото му сготви и сложи да благодари и да го изяжда. То пък взе че му хареса Grinning Едни поне 10 кила варираше в зависимост дали е няколко месеца при мен или няколко месеца у тях си, висок е ама все пак. За съжаление - все по екватора тия кила, те там се хранят отвратително просто. Представата им за healthy snack бяха едни гранола барчета дето според мен си бяха фураж слепен със захарен сироп и заляти с шоколад ама от гадния. Другото няма да ви го описвам, да не си разваляме неделното настноение.
Но тоя човек набързо почна и сам да казва че се чувства по-добре на такова хранене и започна да отказва да планираме да има нещо да закуси или пък да му купим нещо сладко да си има ако му се прияде. До едно време държеше някакви глупости, след като го срязах да спре да ми ги предлага, се преструвахме и двамата - той се преструваше че ги е скрил и ги ядеше без да съм наоколо, а аз се преструвах че не знам къде са Joy

# 1 809
Дани браво ❤
Аз знаех че си отличничка далеч преди да ни го известиш 😃
Тайсче вие ще се фръцкате с рокли  , па аз ще пъча тумбак🤣🤣
Решила съм да не му се давам на тоя алабаш 😃
Сега съм го замислила като канапе ( сварен на пара и пасиран).
Отгоре ще е с пържоли но телешки съм решила
Аз продължавам да съм само + 3 кг. Което е много добре. С някои дрехи въобще не си и личи 😃

# 1 810
Дара, пробва ли жълтата ряпа? Тя може и повече да ти допадне вместо картоф, поне на мен алабашът хич не ми прилича. Та не е само защото го обичам суров.
Супер е това за килата, а ти май беше и сравнително висока та и още по-малко личат.

# 1 811
Здравейте,  момичета ходих на фитнес тренирах час и половина с треньорка.
После по програма трябваше да ходя на Спа , паркирах и установих че банския ми е у дома Sad
Нямаше откъде са купя бански …
Прибрах се и си сготвих две яйца с малко пресен лук и малко козе сирене - гарнитура чушка, авокадо и краставица.
Харесва ми че вече мога да нося пола и някои от роклите, което е пак нещо 🤷♀

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 01:59 от Bria

# 1 812
Страхотен крак Бриа, сигурна съм, че с твоето постоянство и упоритост можеш да постигнеш всичко, което пожелаеш. Долче, как е главата. Откраднах си и аз идеята за желирано месце. Гръмогущер завид и от мен за почивката.

# 1 813
Ехеее, Бриа, направо си страшна мадама, но явно и човекът, който те снима, те обича
Мм преди ме издокарваше както трябва, сега, имам чувството, че нарочно ме снима под такъв ъгъл, че да са ми къси краката и голяма кратуната. Още тренирам да си оставям тел и да заставам, имам 8 секунди за подготовка, и все съм като коза, а и вторачена в камерата 🤣.
Сергеева, да видим коя първа ще направи салам, аз сега издирвам дълга права ваза, за да стане на кръгче 😀. Нямам такава у нас.
Накрая ще го задуша месото и ще го излапам, пък засуканиците за друг път

# 1 814
Тайс, нямаш ли форма за хляб/кекс правоъгълна например? Ще се реже на филийки Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт