Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 76 (м. декември и м. януари)

• 72 913
  • 1 930
  •   1
Отговори
# 1 815
Тайс, нямаш ли форма за хляб/кекс правоъгълна например? Ще се реже на филийки Heart Eyes
Имам всякакви, и квадратни, и елипса, и правоъгълни ,ама ще стане плоско, а аз си представям, че ги овъргалвам в подправки . Нещо ми влезна бръмбар, повод да ходя по магазините с цел 😀

# 1 816
Ама така кажи Joy Не вярвам да не си се сетила за пластмасово шише от вода Joy

# 1 817
Бриа, имаш огромна положителна промяна от преди няколко месеца, та до сега. Видимо си отслабнала и си по-стегната. Изглеждаш страхотно! 🍀
Скрит текст:
Имаш прекрасна дълга, гъста коса 😋

# 1 818
Беки, няма толкова тънко шише, както си представям гурмето. 😁.
С шише от кола ще стане салам Камчия 🤣

# 1 819
Беки, няма толкова тънко шише, както си представям гурмето. 😁.
С шише от кола ще стане салам Камчия 🤣
Оти се занимаваш с глупости, ами не го направиш няколко водни чаши вместо това? Grinning Все ще имаш някакви с подходящ размер.
Или пък като шайби във форми за мъфини или за крем карамел.

# 1 820
В момента го правя в масло, с гъби, малко чесън, после ще сложа синьо сирене и сметана и опалянка .
Този салам остава за друг ден и друго филе 😀
Иначе, Нати, имам разни чаши прави, водни, ама пак ще е дебело за фантазиите ми. Нали не съм виждала ни рецепта, ни картинка, та ще Плейтвам  🤣😏

# 1 821
Благодаря ви момичета за хубавите думи!
Тайс снима ме синът ми ( той си ме обича ), мъжът, няма особено желание да се изявява за  фотосесия Simple Smile))
Sharpy ,  да промяната е че мога да влюча повече кг, за клекове, хип тръст, сумо клека  и тягата а това стяга  долната част на тялото, за корема знам че последен ще изчезне ..

# 1 822
  • на острова на мечтите
Тайс, Сергеева,изпреварих ви. Направих салама. И аз нямах подходяща форма, ама нали съм изобретателна, взех вътрешните цилиндри на тоалетна хартия, срязах ги, поставих в една продълговата кексова форма, покрих ги с прозрачна кухненска хартия и воала... Сега прибрах в хладилника. Малко се разля, ама ако стане ще снимам...
Дара, благодаря! Браво и на теб👏
Тайс, и ММ така ме фотографира. Понякога ме и орязва, за да хване по- добре някоя кола😞🤪Бях се курдисала в едно Ферари, викам уау, снимай ме и той ми снимал гърба...
Долче, къде изпадна?🤔❤️

Последна редакция: нд, 28 яну 2024, 17:03 от danilu

# 1 823
Дани, що не свирна за картоните, егати, не съм се сетила. Да снимаш непременно.🥳
Аз си направих манджата, много сос,  половин пакетче крема сирене, 200 гр. сметана, синьо сирене, екстра беше, с лъжицата лапах. И даже и Апчето изпих.
Броя го вечеря, защото обядът ми беше 3 с.л.тахан от бадеми.

# 1 824
Бриа
Добре завърнала се 😃
Бях убедена, че ще се завърнеш . Личи си,.че ти е липсвало ,медийното внимание 😃
Страхотни форми си докарала. Бравос!

Дани А това месо не залепва ли по тази хартия ❤
Сега ще ме карате и салами да правя 😃
natka Аз мисля че това е такова ряпа или тип ама баш. Тука няма много избор..има това жълтото и една типична червена ряпа. Ще стане тоя път. Сигурна съм 😃
Тайс И мм тока снима. Веднъж се бях докаросала с една рокля по тялото къса къса. Той не стига че ме снимал някак отдолу та да изляза над 3 метра височина като някакъв жена в. Ами и ми отрязал краката . Викам дащо бе човек. Аз нари краката си исков да виждам 😃
А вика тогаз другия път без главата трябва 😂😂😂
Въобще по-добре сама се снимам 😂
Долче добре ли си?

# 1 825
Дара, имах предвид тая шведска ряпа или както там я водят, веднъж беше показала снимка от някаква брошура да питаш какво е това. По-различно е от ряпа въпреки името, нелошо става като се сготви. То ясно че не е като картоф ама не е и като алабаша на консистенция.

# 1 826
Дара, имах предвид тая шведска ряпа или както там я водят, веднъж беше показала снимка от някаква брошура да питаш какво е това. По-различно е от ряпа въпреки името, нелошо става като се сготви. То ясно че не е като картоф ама не е и като алабаша на консистенция.
Аз точно същото визирам. Него взех

# 1 827
Някъде гледах клипче в нета как някаква рускиня прави подобен на вашите колбаси. Сваряваше едно пиле с два-три моркова и глава лук. Всичкото това го разпадаше на дребно. Желатин в бульона и слагаше бульон от варено цвекло, че да стане розово. В пластмасова бутилка го стягаше.

# 1 828
Храната днес: пилешко филе със зелен фасул и чия- гурме манджа.😄 Сосчето е от пилешка мазнина, малко вода, сметана, пушен червен пипер, риган, пипер и сол. След снимката добавих и горчица и една малка кисела краставичка на тънки кръгчета, много вкусно:

Имаше и снак- една пилешка кожичка от бутче и парче пармезан.😋
Днес ударих коляното, този път в долния кухненски шкаф, но без кръв.😆 Главата ме боли леко (по-малко, отколкото очаквах) и имам съвсем лека подутина от вчера.
След малко с детето ще правим канелени бисквитки, че раздавала на децата и били много хубави и свършиха бързо.🙂 За мен аромата на канелата.😉

# 1 829
Начи, Долче, в серия си. Да внимаваш с бисквитките , прави бавни и плавни движения, сложи си едни балеринки и ходи на пръсти.
Майтапът настрана, но и аз имам някакви шантави дни, в които само пакости правя, то отвътре напира. И не се овладява, та ако има как, се кротвам и нищо не барвам.

Гущерчо, чакаме на Дани колбаса, до утре ще стегне. Рускините са факири по интерпретациите, какви ли не фантазии имат. И са сръчни.
Червено цвекло е идея. Но аз искам да ми е само мръвка, добре овкусена, и да си режа търкалета. И със секундното хлебче, малко маруля и ей ти хамбургер. Лошото е, че и хлебчетата се разпадат. Една позната от екскурзиите ни си прави облачен хляб, яде го и в рейса, вътре с разни наши бъркочи, ама четох за тоя облачен, че се разделят белтъците, за мен това е сложна дейност 😀

Общи условия

Активация на акаунт