Препоръчайте астролог - 5 тема

• 71 129
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Погледнах сайта – за пръв път чувам това име в нашата гилдия, но те са толкова много астролози вече.
Пише, че отдавна се занимава, като гледам – съвременна психологическа астрология.
И цените са като за чужбина (и не са адекватни за астропсихология), може би не живее в България... Всъщност не, в София е тази дама.

Да, в София.  Точно заради цената не смея просто да рискувам. ИСкаше ми са да разбера дали има и други доволни клиенти.

# 616
Не мисля, че при астропсихолог си заслужава такава висока цена, дори ако е известен.

Потърсете някой доказан астролог, за който има добри отзиви.

# 617
Някой да си е правил последователни години хороскоп при Кожухаров? Дали се припокриват като информация?

# 618
Имате предвид голям процент познаваемост в прогнозите през годините?
Ако някой се консултира при него на регулярна основа, нека сподели.

Ако се прескача често от астролог на астролог, няма как да се установи със сигурност процентът познаваемост. А и тя може да бъде различна за всеки клиент, от много фактори зависи.

# 619
Аз не одобрявам Кажухаров. При ректификация прави по някакъв си метод на зачеване,който му е неверен. При мен казал час на раждане 8.20.
Нищо от това което ми каза не ми де беше случвало и не ме описваше ама хич.
По- късно направих друга ректификация при друг астролог и часът беше 8.35.
Ами много неща бяха стряскащо точни, някои се случиха с пълна точност., затова вярвам че вторият час при втория астролог е верен и работи при мен.

# 620
Трутина Херметис използва за ректификация, който е неточен и може да даде отклонение от порядъка на 15-20 минути, ако не се доизпипа с други методи.

# 621
Трутина Херметис използва за ректификация, който е неточен и може да даде отклонение от порядъка на 15-20 минути, ако не се доизпипа с други методи.
Да, така се казва метода и е неверен. Оттам нататък и целия хороскоп и всички прогнозни и всичко останало. Не препоръчвам- пари на вятъра!

# 622
Наясно съм, че е неверен. Идвали при мен след него с гранични Асценденти и, разбира се, объркани.
Може да е добър човек и астролог, с много задълбочени познания, ние му викаме "ходеща енциклопедия".
Но конкретно в частта с ректификацията претупва нещата.

Ама колко път консултиращи астролози работят със закръглени и ориентировъчни часове, без да извършват никаква проверка... Много голям процент са. Но клиентите са доволни, защото не плащат за тази пипкава и експертна услуга.

# 623
Аз за ректификацията исках само при Сотис Simple Smile
А, при мен беше наистина необходима, с разминаване между спомени на родител и час в община с час и половина.
Ориентировъчни часове си имах достатъчно, избор голям Laughing

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 23:06 от vaychka

# 624
И моята ректификация е правена от Sotis преди две години, прогнозите по репродуктивна тема също бяха точни.

# 625
Аз не одобрявам Кажухаров. При ректификация прави по някакъв си метод на зачеване,който му е неверен. При мен казал час на раждане 8.20.
Ами много неща бяха стряскащо точни, някои се случиха с пълна точност., затова вярвам че вторият час при втория астролог е верен и работи при мен.
mileneira, кой е астрологът от който си доволна?

# 626
mileneira, кой е астрологът от който си доволна?
Ади от астростудио Ади. Опасявам се обаче, че временно е прекратила дейност,надявам се в бъдеще пак да започне.
Познават се Със Sotis, ся Също може да изкаже мнение за Ади.

# 627
Ади от астростудио Ади. Опасявам се обаче, че временно е прекратила дейност,надявам се в бъдеще пак да започне.
Познават се Със Sotis, ся Също може да изкаже мнение за Ади.

О, да! Много добър астролог, невероятен човек, много чиста и възвишена душа (и освен това е медиум, има дарба).
С нея се познаваме лично и мога да гарантирам какъв човек е.

Ади обаче не се издържа с астрология, затова не прави консултации. От време на време събира групи за обучение по антична астрология, но на този етап май няма такава група, тя много стриктно си подбира хората.

# 628
Споделете "нормалната" цена на астрологична услуга според вас - съпоставено към средната работна заплата в София примерно. Ако за една карта се отделя време 1-2 дни поне, енергията, знанията, отговорността...всяка карта е различна, не можеш да изработиш две за време и т.н
или всичко това е " нормално" да е по- ниско платено дори от дейности на хора без образование, нискоквалифицирани дейности, неизискващи никакво усилие или отношение???

# 629
Споделете "нормалната" цена на астрологична услуга според вас - съпоставено към средната работна заплата в София примерно. Ако за една карта се отделя време 1-2 дни поне, енергията, знанията, отговорността...всяка карта е различна, не можеш да изработиш две за време и т.н
или всичко това е " нормално" да е по- ниско платено дори от дейности на хора без образование, нискоквалифицирани дейности, неизискващи никакво усилие или отношение???
И кой по-точно отделя 1 , 2 дни и за каква отговорност и знания въобще споменавате? И какво образование се очаква да имат , кой университет да са завършили? Тия с предварителната подготовка и многото знания са единици. Масовката самозвани новоизлюпени  "астролози " изкарали евентуално някой курс , незнайно къде , с мераци за слава и големи претенции .

Общи условия

Активация на акаунт