На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 46

• 95 009
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, скоро не коментирано колко е цената на ламинираният паркет в Турция...интересува ме 12мм паркет

# 151
  • Стара Загора
Здравейте, скоро не коментирано колко е цената на ламинираният паркет в Турция...интересува ме 12мм паркет

Септември беше около 40 лв. с подложка и первази от магазин кале.

# 152
Има ли го все още т. нар. Женски (органичен) пазар в Одрин? Четох, че е открит още през 2015 г. по проект на Търговската им палата, дали са го запазили толкова години? Четох също, че в началото е бил в неделя на Синия пазар. Така ли е още?

# 153
Здравейте, предстои ми закупуване на глюкомер. Някой знае ли как вървят и как са цените на лентичките? Евентуално кои марки са добри и съответно консумативите са на поносими цени. Предстои ми пътуване до Одрин та бих искал да се информирам предварително (ако е възможно)от нашите хора, а не от техните аптекари. Благодаря Ви предварително за помоща Simple Smile

# 154
Има ли го все още т. нар. Женски (органичен) пазар в Одрин? Четох, че е открит още през 2015 г. по проект на Търговската им палата, дали са го запазили толкова години? Четох също, че в началото е бил в неделя на Синия пазар. Така ли е още?
Да, още го има.В неделя е до Марги.

# 155
  • София
Някой купувал ли е тапицирани легла от турция
https://bambi.com.tr/kampanya

Най-вероятно има и други марки.
Има ли координати някъде да направя запитване

Колко излиза транспорта им.
Евентуално ще ми трябват две с размер 140*190/200 см.

Благодаря предварително.

# 156
  • Русе
Някой купувал ли е тапицирани легла от турция
https://bambi.com.tr/kampanya

Най-вероятно има и други марки.
Има ли координати някъде да направя запитване

Колко излиза транспорта им.
Евентуално ще ми трябват две с размер 140*190/200 см.

Благодаря предварително.
Потърсете във Фейсбук https://www.facebook.com/mebelivodrin  и им пишете.

# 157
Аз си чакам поръчката.Пъръчах си тапицирано легло,матрак,2 нощни шкафчета,гардероб,с който направих компромис и ъглов диван с размери 220/310.Транспорта е 400 лв.,
.За всичко платих  7200 лв.Крайната сума е с включен транспорт.

# 158
Във фейсбук писаха, че H&M магазинът се изтеглял от Одрин и затваряли магазина в мол Ераста?!
Някой бил ли е тези дни в мола да потвърди дали махат надписите и изнасят дрехите?
   То не че е голяма загуба де, защото дрехите бяха и по-скъпи от тук (дори да инсталираш приложението и да дадеш на касата кода за 10% отстъпка), но все пак имаше приятни модели и кройки.
   Също така че с увеличението на минималната заплата от януари и новата порция инфлация, на турците им било много трудно дори да пазаруват храна….
Истина ли е…

# 159
Ходихме на 20.12.,H&M в МОЛ Ераста беше затворен.

# 160
  • София
Здравейте,
поредното пътуване до Одрин ми предстои днес. Следя ви изкъсо и ще пробвам кърпичките на слийпи за почистване Grinning Също така бях срещнала коментар за таблетки/препарат за миялна. Уточнявам, че няма да ходим до БИМ съответно само през 5Мигрос ще минаваме. Чудя се какво да взема - таблетки или препарат? Видях някъде коментар за марката на Мигрос за миялна, че не била лоша също се колебая за Прил? Някой да даде отзив и ще съм благодарна.
Два въпроса още имам:
1. Някой готин нов ресторант да има, тъй като ние хапваме основно в Айдън и Айчичег?
2. Търсим си столове. Освен Башкент мобилия? Да дадете препоръка.

Много ви благодаря и ползотворен пазар!

# 161
  • София
Аз си чакам поръчката.Пъръчах си тапицирано легло,матрак,2 нощни шкафчета,гардероб,с който направих компромис и ъглов диван с размери 220/310.Транспорта е 400 лв.,

Благодаря за включването. Все пак колко горе-долу излезе леглото.
Така ми е много трудно да преценя - може да е 700лв, може и да е 1500 лв

Уф, на тези пък как не им вярвам
https://www.facebook.com/mebelivodrin

# 162

Благодаря за включването. Все пак колко горе-долу излезе леглото.
Така ми е много трудно да преценя - може да е 700лв, може и да е 1500 лв

Уф, на тези пък как не им вярвам
https://www.facebook.com/mebelivodrin

Всичко е много относително.Нашата спалня беше 33 000 TL и отделно маткак 10 000 .ММ се дупи,гледа повдигащите маханизми ,сглобките и въобще как е направено.
Цените са от -до....
Тапицирана спалня можеш да намериш и за 20 -25 000 лири

# 163
  • у нас
Бозата Ондо винаги ли е така гъста, да се яде с лъжица?

# 164
Здравейте, някой ходил скоро да сподели дали има намалена зимна стока? В края на месеца смятаме да ходим и ми се иска да купя зимни якета, но да са намалени 😉

Общи условия

Активация на акаунт