На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 46

• 95 049
  • 742
  •   2
Отговори
# 165
Има намалени неща, да. Поне в Уайкики вчера, в Ераста. Доста червени етикети имаше.

# 166
Бозата Ондо винаги ли е така гъста, да се яде с лъжица?
Не само на Ондо и другите видове са така. Аз си я ръся с канелата и си я хапвам с лъжичка.

# 167
В периода от 19 януари 2024 г. до 4 февруари 2024 г. в закрития паркинг на Edirne Margi Outlet AVM, със специална отстъпка ще се продават продуктите на U.S.Polo.

# 168
Бозата Ондо винаги ли е така гъста, да се яде с лъжица?

Аз, доколкото знам, бозата се разрежда с вода, според вкуса.

# 169
Покрай Нова Година бяхме в Чорлу, Текирдаг и Силиври- навсякъде имаше големи намаления, предполагам в Одрин също има.

# 170
Здравейте, някой ходил скоро да сподели дали има намалена зимна стока? В края на месеца смятаме да ходим и ми се иска да купя зимни якета, но да са намалени 😉

Инфо от тази седмица. Намаления има, но няма кой знае какъв избор и цените не са по-ниски от същия клас дрехи при нас. Сега онлайн намаленията тук са вече 50% и има избор и номера.

# 171
Здравейте! Знаете ли дали има аптека в мола в Люлебургас? Или близо до него?

# 172
  • у нас
И аз си хапнах бозата с канела и с лъжичка. Благодаря за отговорите, момичета. Ако се разреди с вода, дали няма да се пресече?

Намаление има навсякъде, ама мен нищо не ме грабна.

По случайност бях в пазарен ден в Чорлу и в Одрин.  Чорлу доста обезлюден град. По магазините в центъра, в Мол Орион имаше намаления. В Мигрос и не само, някои стоки бяха по-скъпи от тук. Например сапуни Дав, там, са 2,10 лв, а тук са по 1,69. Бях взела от тук прах Персил 1,5 кг за 5,99 лв, а там излиза 5, 69 лв. Разлика само 30 ст. На четвъртък пазар се провежда и петъчният пазар за дрехи. И той беше доста празен, а времето беше топло, 16°. В Истанбул видях едни туники по 900 ТЛ, а в Чорлу същите бяха по 300 ТЛ.
Ех, липсват ми годините, когато всичко беше беш лира, он лира или он бел лира. Сега, обаче, трябва да научим по-големите числа.

Цените в Чорлу със сигурност са по-добри от Одрин. Взех баклава от централната улица. Еми, няма толкова вкусна студена баклава. Като се сетя последният път от Одрин като взехме такава студена баклава и я изхвърлихме, че беше вкисната. Та, в Чорлу беше на съвсем нормална цена около 250-320 /по спомен/ в зависимост от вида. А Одрин същата на Централна улица беше двойна цена, даже имаше по 700 ТЛ. Без да опитам, на риск купих баклавата от Чорлу и се съмнявах дали съм направила правилния избор, но щом я опитахме, всички съмнения се изпариха.С естествени захари е.
Скрит текст:

Това е сайта https://hasangazibaklavalari.com/ Не съм сигурна дали е актуален, защото такива цени не видях.

В Одрин на Айдън, както винаги, имаше опашка, въпреки рязкото захлаждане. Но поне не се чакаше много. А отсрещното заведение беше празно. Хубавото беше, че са станали пак щедри. Няколко пъти ти носят хляб, домати, лук, чушки. А и порциите ми се сториха по-големички.
Скрит текст:

И в 19,30ч джун-джан по улиците. Все едно, че е след полунощ. Почти всичко затворено, хора няма, само някое кафене бачка. Е, досега, дори и по ковид не съм виждала така Одрин.
На паркинга на петъчния пазар много лъжат. Добре, че питахме колко струва. За цял ден 150 ТЛ, за час 30 ТЛ. Бяхме само час и един тарикат ни искаше таксата за цял ден, а после след като разбра, че само час сме били, ни поиска 100 ТЛ. Ама, не му мина номера. Така че питайте винаги предварително, за да сте подготвени. А и навсякъде си закръглят цените, както им хареса.

П. С. И моите кърпички Слипи миришат кофти при затворен пакет. Не съм очарована от тях, обаче.

Последна редакция: пн, 15 яну 2024, 18:16 от Sinara

# 173
  • София
Момичета, кое бяло брашно е с по-висок % протеин? Бяха ми купували едно, което беше 11.9%, ами не си спомням кое беше. Днес ми донесоха 2 различни, едното е 11.1%, а другото 11.5%. От Мигрос пазаруват.

# 174
От кой магазин купувате сапун Дав в България за тази цена 1.69?
В Т Маркет е около 3 лв, в Кауфланд по спомен е 2.50, утре ще погледна.
Дори в Ремедиум като най-евтина аптека, редовната цена е 2.85, сега гледам са намалени на 1.97..

# 175
  • у нас
Във всеки един от големите магазини, когато са на промоция сапуни Дав са 1,69 лв, даже последният път бяха на цена 1,49. А в магазините в града, за препарати, тоалетна хартия и тн, на редовна цена са 1,69 лв също.

# 176
  • Далечният изток
Кой град?! Grinning

# 177
  • Варна - Черна гора
AIDA_N, от 18.01. в МЕТРО ще бъдат на цена от 1,69 лв. с ДДС.

# 178
  • ...живея на последния етаж...
Сега ако кажете и Персилът къде е на 5,99....?

# 179
  • у нас

Била, Кауфланд и Лидл ги има навсякъде. Това са големите магазини, за които писах. Иначе градът е Бургас.

Хапвайки си боза с лъжичка си мислех колко сърдечни, мили и усмихнати са хората в Чорлу. Намерихме си и българин, който живее там и ни упъти. А в Одрин явно не им липсват тълпите, защото на главната видях лошо отношение към нашенци. Ама, те губят. Хората просто ще си изхарчат на друго място парите.
Крас... Ива... 5,99 лв е в Бургас, магазин за турски стоки.

Общи условия

Активация на акаунт