На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 46

• 93 497
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • Далечният изток
Аха, да. Моят е 500 и е 7 лв.

# 106
  • Varna
Честито Рождество Христово, девойки! С пожелание за много радост, здраве и късмет! И разбира се удачни покупки и пътешествия до Одрин, Лозенград или Чорлу!

# 107
  • Бургас / UK
Честита Коледа , другари-шопингари🎄Бъдете здрави!!!

# 108
  • София...........
На 30 декември дали ще работи синия пазар?
И много ми е важно на 1 януари Мигрос дали работи?, защото 2 ресторанта ми казаха , че на 1 няма да работят
Може ли линк към актуална брошура на Мигрос и с каква валидност е?

Последна редакция: пт, 29 дек 2023, 01:01 от divna_

# 109
  • Бургас
М.г. на 1.01 Мигрос работеше, само че от 10 ч.

# 110
Здравейте, дали някой от вас знае цената на златото като цяло, предполагам че няма значемие в кой град а просто в Турция как върви.Става въпрос за 14карата.
Благодаря

# 111
48-49 евро/гр си купих кръстче със синджирче преди два месеца от Истанбул.
Нямам идея тука как върви сигурно е по-евтино. Случайно беше понеже просто ми хареса.

# 112
  • София...........
Октомври месец в Одрин гривната ми беше на 52 евро грама. Цената зависи от много неща ...

# 113
Здравейте! Януари месец трябва да отидем до Турция за лекарство, което в България не се предлага. Мислим да посетим Одрин този път, но се чудя в аптеките там ще може ли да ми издадат фактура? Мисля, че не трябва да има проблем, но ще се радвам някой с опит да сподели.

# 114
Здравейте, бих искала да отида в Одрин като търся главно спортни дрехи Найк и маратонки Найк за един тинейджър. Дали има нови модели и съответно заслужава ли си ценово/качество?

# 115
  • Пловдив
Здравейте, бих искала да отида в Одрин като търся главно спортни дрехи Найк и маратонки Найк за един тинейджър. Дали има нови модели и съответно заслужава ли си ценово/качество?

Марковите спортни стоки са по моловете като при нас, цените също - не си заслужава .

# 116
48-49 евро/гр си купих кръстче със синджирче преди два месеца от Истанбул.
Нямам идея тука как върви сигурно е по-евтино. Случайно беше понеже просто ми хареса.
В България разбрах че зависи в кой град си и от кой магазин купиваш.Но всичкото злато е от Турция в повечето случай.

# 117
В аптеките в Одрин има ли детски Ефекол и ако да на каква цена е ?

# 118
  • Варна

Направих малко проучване в нета и стигам до извода, че  Effеcol (junior) се произвежда и дистрибутира от гръцка фирма (Epsilon Health) и  в Турция го  няма, поне  не излезе никъде по сайтовете.

Последна редакция: сб, 30 дек 2023, 10:41 от Мира Мира

# 119

Няма, това е гръцко.
Има на други фирми със същата съставка за деца.
 Тук в БГ по аптеките е 15 лв детското Ефекол. Не е много скъпо.

Общи условия

Активация на акаунт