На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 46

• 95 083
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
  • там където има винаги вятър
От къде могат да се купят готови пердета.

Не съм много сигурна, на май в KUTLU PERDE има Rolling Eyes. Ходихме в началото на февруари.
 Миналата година имаше една девойка която говореше български. Сега са млади момчета, но там беше и мъж/май собственика/ който говореше български.Каза че често пътува до България.
Дълги ни идват готовите за апартамента, а пък за  село още повече.
Сравнявайки цените на тънките пердета там и тук - разликата беше 6-7 лв на метър по-евтино. Има голям избор, дъщеря ми трудно си избра Smile

# 421
И ние посетихме KUTLU перде, аз готови пердета там не видях. Има избор, мостри, както и няколко ушити закачени по прозорците и стените. Хубав е магазина, ходиш с размери, даваш заявка,  плащаш и чакаш еконт Simple Smile. Има избор на пердета.  Този мъж , който сте срещнали е човек който им помага с превода, и пращането чрез еконт. Иначе ние когато бяхме беше персонала,от който само 1 човек говореше слабо български, но се разбрахме...

# 422
Здравейте, много благодаря! Simple Smile А бихте ли ме упътили и за магазина? И как стоят нещата с транспорта? Сами ли си докарахте плочите или с доставка?
Доста пъти сме ходили в Одрин , Чорлу и Текирдаг  на пазар или разходка, но досега не сме се осмелявали да поръчеаме мебели или такива стоки от там, даже и магазините не сме посещавали. Само пердета съм купувала, които обожавам и ме радват вече две години. Вдъхнових се от темата тук ...от съфорумката, която сподели за матраци и други подобни постове от доволни потребители.
Ще отскочим явно, решено е .... само се чудя къде има такива магазини

Здравейте, Simple Smile
Моля за отзиви, ако някой е купувал гранитогрес от Одрин. Заслужава ли си като цена да се ходи до там ? И ако може, препоръки за магазини....
Благодаря предварително!
Пазарувахме гранитогрес 60 на 60 от Чорлу, преди две седмици. 350 лири беше цената на квадрат, но тъй като взехме и други неща, ни направиха отстъпка на 250 лири.
Дано не съм закъсняла с отговора. Магазинът е Ert Yapı Market - Qua Bayisi, адресът Sağlık, 1. Aralık Sk. No:38/B, 59950 Ergene/Tekirdağ, Турция.  Докарахме си го сами. На границата ни попитаха какво караме и  погледнаха фактура.

# 423
Здравейте, много благодаря! Simple Smile А бихте ли ме упътили и за магазина? И как стоят нещата с транспорта? Сами ли си докарахте плочите или с доставка?
Доста пъти сме ходили в Одрин , Чорлу и Текирдаг  на пазар или разходка, но досега не сме се осмелявали да поръчеаме мебели или такива стоки от там, даже и магазините не сме посещавали. Само пердета съм купувала, които обожавам и ме радват вече две години. Вдъхнових се от темата тук ...от съфорумката, която сподели за матраци и други подобни постове от доволни потребители.
Ще отскочим явно, решено е .... само се чудя къде има такива магазини

Здравейте, Simple Smile
Моля за отзиви, ако някой е купувал гранитогрес от Одрин. Заслужава ли си като цена да се ходи до там ? И ако може, препоръки за магазини....
Благодаря предварително!
Пазарувахме гранитогрес 60 на 60 от Чорлу, преди две седмици. 350 лири беше цената на квадрат, но тъй като взехме и други неща, ни направиха отстъпка на 250 лири.
Дано не съм закъсняла с отговора. Магазинът е Ert Yapı Market - Qua Bayisi, адресът Sağlık, 1. Aralık Sk. No:38/B, 59950 Ergene/Tekirdağ, Турция.  Докарахме си го сами. На границата ни попитаха какво караме и  погледнаха фактура.

Много Ви благодаря! Flowers Rose
Не сте закъсняла Simple Smile, планирали сме уикенда да отидем, но още не сме уточнили къде точно. Дано имаме късмет...ще дам отзиви и аз

# 424
Препоръчайте сироп за кашлица за възрастни,от който сте доволни. Ако може снимка

# 425
  • Бургас
Кашлицата не е болест, а симптом. Търсете причината, няма как човек да кашля ей така, без причина. Със сироп можете да влошите и да омажете проблема.
ММ имаше много упорита кашлица, по-скоро покашляне. Оказа се рефлукс. Минава, когато пие Нексиум.
Голямата дъщеря имаше периоди на продължителна кашлица след боледуване. Оказа се алергична, изписаха й противоалергични препарати.

Иначе билкови сиропи можете да купите всякакви, няма да помогнат, но няма и да навредят.

# 426
Евтин паркинг около центъра?

# 427
Евтин паркинг около центъра?

Ето този:
Скрит текст:

Точно до West Door hotel /Esspreso Lab е. Само да не направите грешката да спрете отвън, а не вътре - понеже около този паркинг се навъртат едни съмнителни типове, които привикват да паркираш по улицата, ако няма места на паркинга, а и не само. Веднъж паркирахме при тях за определена сума, която ни казаха, а после поискаха по-висока. Разбира се, не им мина номерът, ама са супер неприятни и нагли.

# 428
Здравейте, предстои ни обазавеждане на апартамент. Търсим бюджетни мебели. Виждам в групата, че в Одрин има доста магазини, които организират и транспорт.
Въпроса ми е има ли такива в Чорлу? И къде цените са по-добри?

# 429
Честит празник!Някой да е купувал тези витамини.И дали се продават в Турция.Нещо не мога да се справя със сайта за лекарства.

# 430
  • София
Влизам да се хваля, като малките деца съм, моля да ме извините.
Но искам да покажа пердетата и лампата в банята които са купени от Турция. Лампата ма така осветява, че чак....сляпа ме прави.

# 431
  • Димитровград
Нещо не мога да се справя със сайта за лекарства.
Защото не е лекарство.

# 432
Здравейте, Бихте ли препоръчали месарски магазин в Одрин?

# 433
  • Пловдив
Здравейте, Бихте ли препоръчали месарски магазин в Одрин?

Магазин не мога да препоръчам, но напомням, че месните и млечни продукти са забранени за внос в България и покупката им е на собствен риск.

# 434
  • Бургас
Месото в Турция е на по-високи цени от нашето.
Didolina, прекрасни са пердетата! Особено сивото, голяма слабост ми е този цвят Simple Smile
Вчера в Одрин се натъкнах на интересен магазин - Halktan. Намира се до Уайкики в центъра. Продават само насипно - варива, ядки, подправки, бонбони. На самообслужване - сам си слагаш, колкото решиш.  Цените бяха добри, голямо разнообразие. Беше пълен с хора.
Единственото неудобство е, че няма как с кола да се дойде до него, ако се натовариш като магаре.
3М Мигрос до Марги беше много добре зареден. Чак се изненадах.

Общи условия

Активация на акаунт