На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 46

• 94 962
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте в Одрин в кой магазин продават тези детски дрехи? Сигурна съм, че в Турция ги правят.

# 571
  • ...живея на последния етаж...
Доколкото виждам етикета, марката е ZARA, в Одрин няма магазин на Zara.

# 572
Не е Зара, слагат етикет почти същия като на Зара, но дрехите нямат нищо общо, шият ги в Турция и ги продават масово по кварталните ни детски магазини. Затова си мисля, че в Одрин може да има магазин, в който ги продават.

Доколкото виждам етикета, марката е ZARA, в Одрин няма магазин на Zara.

# 573
Такива екипчета съм взимала от пазара в Лозенград за смешни пари. Излязоха читави и детето доста си ги носи. Всички бяха с етикет на Зара.

# 574
Това са си съвсем точно дрехи на Зара. Шият ги в Турция. Засичала съм едни и същи комплекти в магазин на Зара и на пазара в Одрин. От същиата/актуалната колекция за даден сезон. Купувала съм съответно на сина ми доста по-евтино от Одрин. Понякога съм се ядосвала пък, защото съм била купила дадена дреха по-скъпо от магазин на Зара, а я виждам по-евтина там. Явно по кварталните магазини, където казвате, че ги продават, са ги взели от пазарите в Турция.

Последна редакция: ср, 03 апр 2024, 20:48 от Venel82

# 575
В Одрин няма Зара, няма и Х&М вече.
Иначе повечето дрехи ги шият там.
Аз пък във Виена в Зара на един потник пишеше made in Bulgaria Joy.

# 576
Не съм казала, че има Зара, а че дрехите са на Зара, ушити в Турция и продаващи се по пазарите, а не по магазините в Одрин. Въпросът беше за магазин, в който евентуално могат да бъдат намерени.
Винаги им остават бройки. Мой познат така шиеше в България за Бенетон и ми е подарявал разни неща.

# 577
  • на Мелмак
От Зара във Виена имам страхотни попадения Simple Smile
Миналата седмица ходихме до Одрин с приятели. От години не бяхме. Все в Истанбул. Правя сравнение с м. Януари, по-скъпо е от Истанбул. Вечеряхме в Айчичек ли беше до Ераста, ММ изповръща всичко, нашия приятел не беше спал от гадене. На мен извъобще не ми хареса яденето, на децата също. Сервитьорите бяха ужасни, нагли. Определено, скоро няма да го посетим!

# 578
Знаете ли, дали в петък 5.04, ще има пазар в Одрин, заради байрама? Дали ще работи всичко?

# 579
  • През девет планини в десета...
Извинете ме, може би е коментирано, но нямам възможност да чета. Питането ми е в Одрин има ли обществени WC и изобщо къде ходите. Ще ми се наложи през 2 часа по женски причини да ходя и съм много притеснена да не разваля разходката на цялата компания. Благодаря

# 580
  • Бг-мама
Извинете ме, може би е коментирано, но нямам възможност да чета. Питането ми е в Одрин има ли обществени WC и изобщо къде ходите. Ще ми се наложи през 2 часа по женски причини да ходя и съм много притеснена да не разваля разходката на цялата компания. Благодаря
Във вторник ходихме и аз по същата причина ползвах тоалетните. Вариантите , които аз намерих бяха бензиностанциите около главният булевард Ататюрк, джамиите (в дворовете им има тоалетни ) и вече след 10 часа  мол Ераста. Никъде по главната улица аз не видях тоалетна , нито пък по по големите вериги магазини.

# 581
  • Бургас
Ей тук на кръговото има обществена тоалетна.
Давам за ориентир кафето, пада се отляво, тръгвате напред и ще я видите пак вляво.
https://maps.app.goo.gl/YLFKXPudMterbXJVA

# 582
  • През девет планини в десета...
Таксата в лири ли се плаща

# 583
  • у нас
Зелено камъче, не зная кой ден ще ходите, но ако е петък, тоалетни може да ползвате и на паркинга на Петъчния пазар, както и в самия пазар /има 2 на близко разстояние, с по няколко клетки/. Тоалетна има срещу борсата, освен в джамиите, има и до тях, има и до Джамията с трите балкона /над основния булевард Ататюрк, от където започва главната/,  в Марги аутлет, в бившата Кипа, в Али паша базар, в Бедещен базар, в по-изисканите заведения заведения. Тоалетните в Моловете и в заведението, на което сте клиент са безплатни, на другите места - в лири, на паркинга на пазара - може и в лв, но така цената става и повече. Най-добре в лири.

# 584
  • там където има винаги вятър

+ 1 както вече са писали преди мен и в лири.
Искам да спомена за една малка тоалетна на главната/по 2 са, с отделни входове за мъже и жени/.По-точно преминавайки през покрития пазар Али паша и излизайки на успоредната на главната/ Османие, улицата на пердетата, краят ѝ е до фонтана с риби/ - в дясно.
Скрит текст:
Последния път се наложи да търсим заради внучката. Досега сме ползвали тази преди да минем границата и на Марги. Да, но се случват и извънредни ситуации. Да ви кажа честно обзе ме ужас. На главната сме, детето не е виновно, но пък и аз не знам за тоалетна. Добре че бях решила да излезем на тази улица.Спрели сме до заведението което е в ляво от тоя изход и ....Добре че в последния момент видяхме на високо табелата WC
Направих снимки, но пиша от компютъра и от тел. не мога да ги добавя. Ще чакам някой да пише и тогава.

Общи условия

Активация на акаунт