Отговори
# 120
Малко отклонение от темата и от тъмните облаци, надвиснали над Семейството. Sunglasses

Партньорът с когото Серенай би си партнирала отново със огромно  удоволствие.

# 121
  • au bout du monde
Честно казано, този не ме кефи особено Smirk

# 122
Да се похваля, имам нов телефон и по този повод направих едни колажчета с него 😉
Сори нот сори...😜

# 123
Прекрасна 

# 124
Видео от официалния  акаунт на сериала и канала на ShowTV:
„Остават 4 епизода от големия финал 🔥.“

Мира ,благодаря за колажите.  Heart Exl

Kissing Heart

Последна редакция: пт, 05 яну 2024, 23:24 от zoyka

# 125
Зойче, и аз мерси за колажите 🥰

Дано големият финал си заслужава чакането. АсДев щастливи заедно. 🩷

# 126
  • au bout du monde
Стигнахме до края на едно пътуване🤧
Колкото по-малко остава, толкова не ми се гледа. Искам да отложа максимално финала. Не съм гледала още 24,25 и 26 еп 🫣

# 127

И на мен взе да ми става тъжно от постоянните препратки към финала . Прекрасните Серенай и Къванч ни направиха съпричастни към голямата и бурна любов на Девин и Аслан и ще ми е трудно да се разделя с тях.Много ще ми липсват АсДев ,останалите герои,всичко.. Two Hearts
Two Hearts Two Hearts Heart Exl

# 128
  • au bout du monde
Забравих да спомена този момент колко истински е. Мисля че Серенай показа отлично емоциите на всяка жена. Нямаше фалш и преструва.
Аз се чувствах по-същия начин.
https://twitter.com/deepbalis/status/1743749036438323634?t=mY7W- … FSfuom3vacjw&s=19

# 129
📍 Откъс от епизод 27:

- Страхувах се дори да се влюбя... Така ще ви кажа. Но само докато не срещнах Девин. Виж. Девин... Нещо се случи с мен. И не можах да му устоя. Защото Девин беше много различна от всички, от всичко. Исках да се съпротивлявам, но... не се получи. Не стана. Ако се беше получило, това момиче сега нямаше да се бори за живота си в болницата. Тя заради мен... Майка й и сестра й вече са пред вратата на болницата... Почакай малко...

Нови снимки.

Озетът:
Докато Девин се бори за живота си след атаката в новогодишната нощ ,въпреки сериозните наранявания, Аслан се сблъсква с възможността да загуби не само любовта си, но и нероденото си дете. Изправен пред най-големия си страх в живота, Аслан сега има само една цел: Иляс и всички замесени в този инцидент трябва да изчезнат. Докато двамата братя действат, Аслан безстрашно ще се противопостави на смъртта.
Във времето когато Хюлия преследва човека, който е казал на Иляс местоположението на семейството в нощта на инцидента, Недрет също не стои мирно. Основни заподозрени ще бъдат Тургут, Искоч и Еко, които са били заплашвани. Чудя се кой е човекът, който е съобщил местоположението на семейството?
Продължавайки битката с Аслан, Иляс също продължава да изпълнява своя план. Правейки план за бягство от Турция, Иляс иска да вземе със себе си сина си Бедри, когото открива много години по-късно.
 Докато Аслан и Джихан елиминират всички замесени в инцидента един по един, остава само Иляс. Ще успее ли Аслан да се отърве от Иляс завинаги?
От друга страна,здравословното състояние на Девин ,която се бори за живота си в болница значително се подобрява.Но докато Аслан не е в болницата, за деня, в който ще се появи, се подготвя голяма заплаха, която да засегне цялото семейство, особено Аслан и Девин.

# 130
Нови снимки от инстаграма на Серенай.

Иляс вече сдава багажа, като грохнал старец е.А Бедри и Недрет за какво ли се разправят?
Не вярвам Бедри да тръгне доброволно с баща си.Как ще го вземе със себе се Карата,особено като се разбере ,че и Ямур е можела да загине?

Щом Аслан успя да се събуди за една серия и да стане,надявам се и Девин да се оправи бързо.Не искам да я гледам последните серии за по 2-3минути и то по нощница в болницата.

И аз така се зарадвах,сякаш е нещо реално. Grinning
Цитат
Забравих да спомена този момент колко истински е. Мисля че Серенай показа отлично емоциите на всяка жена. Нямаше фалш и преструва.

# 131
  • au bout du monde
И аз така се зарадвах,сякаш е нещо реално. Grinning
Цитат

Нали сякаш наистина има бебе 😁
Това е най-реалната ситуация, която съм гледала. Сцената е от реалния живот на Хакан и жена му според мен. Тя беше писала в туитър.

# 132
Целия екип на Шахмаран на видео от сета. Heart Eyes
https://twitter.com/i/status/1744087494834991461

Прекрасни са. Heart Eyes

# 133
Нова сцена

# 134
Мира,благодаря! Hug
Превода е от гугъла.
Цитат
- Аслан, трябва да купим книжки!
- Какви книжк?
- За нашето дете. Казват, че е полезно да се чете, докато е още в майчината утроба.
- Ще му четем. Ще  купим и ще му прочетем.
„Оли е малък октопод, който живее дълбоко в Атлантическия океан. Като всички октоподи, той имаше 8 пипала. Оли знаеше как да държи книга с едното пипало и да играе на маракаси с другото. Докато се храни с едното пипало, с другото може да нахлузи чорапа върху себе си. Той беше много уморен след дълъг и изпълнен със събития ден. Прибра се и се настани удобно на леглото си. Когато затвори очи,в мислите му изплуваха спомени, в които се беше забавлявал. Той заспа с широка усмивка на лицето. И се чувстваше страхотно, когато се събуди сутринта. Той разбра, че щастието се подхранва от радостни моменти. Освен това щастието на всеки човек зависи от самия него. Но не винаги беше лесно да си го припомня.
-Скъпа, много малко остана. Потърпи още малко, скоро ще се съберем."

Общи условия

Активация на акаунт