Отговори
# 240
От Тугули бей за Серошка и Къванч.

Цитат
abdurrahmanyunusoglu:Aко всеки е споделил каквото ще сподели, моля нека кажа две думи.
Обичам ви и двамата толкова много... ❤️
Радвам се, че ви имам двамата.
Докато не се справим по-добре, това е най-доброто...
#aile
#serenaysarikaya
#kıvançtatlıtuğ
#ayyapim

От сета

Вики,ще предам ..когато се уталожат страстите.Joy Можеш и мен да поздравиш, аз бях твоя спойлер,че ще си паснат с Къванч.А те не просто си паснаха,те направо бяха такъв тайфун,който помете всички. Wink

# 241

Зойче,тенк ю!  Sunglasses Имах съмнения,че ще се сработят Серенай и Къванч. Серенай е толкова емоционална и дива,а той толкова сериозен и сдържан,и в добавка,че вече имаха едно мътно пресичане на пътищата преди години...Но те се справиха блестящо.Бяха страхотен тандем. Hands Punch
Има момичетата от турски произход в работния ми екип,които казват,че там АсДев са доста популярна и харесвана двойка.

https://www.aksam.com.tr/magazin/serenay-sarikayadan-gayrimenkul … ret/haber-1444804
🆕 Серенай С., която инвестира в земя и къщи, плати 40 милиона лири за наскоро закупената си къща с изглед към Босфора в Ортакьой.Разбра се, че къщата на актрисата има големи зелени площи и е удобна. Серенай преди това е живяла в резиденция, разположена над търговски център.
Миналото лято известната актриса плати 10 милиона турски лири за лятната си къща в Мармарис.
Серенай С., която е сред най-добре печелещите имена , е сред онези, които използват приходите си, като купуват недвижими имоти и земя. Тя притежава вили в  Бодрум и Чанаккале.

https://video.twimg.com/ext_tw_video/1753460231508525057/pu/vid/ … k6UXHL.mp4?tag=12
Юсра: След това чух името на Серенай си казах, Боже мой, Серенай Сарикая ,наистина ли Серенай Саръкая?
Ипек: Серенай е много решителен човек, който наистина се превърна във вдъхновение за мен в това отношение.

Отзиви под публикацията на Сероша в инста
Скрит текст:
от колеги ,приятели и...синеокия италиано от лицата на Булгари. Grinning Ахх,Серенай,  Joy и сърчица ти слагаха под снимките,и цветя ,и още не са те забравили...,ти лапаш мухи,момиче. Scream

Шахсу и Маран .За Благунка Hug

...А това за Жаки. Wink https://video.twimg.com/ext_tw_video/1732142525350055936/pu/vid/ … zDClHB.mp4?tag=12

# 242
Вики, благодаря! Трогна ме! Hug
Прекрасен е!
Взимам си подаръка и си го нося в моята тема! Stuck Out Tongue Winking Eye

Момичета, благодаря за хубавата къщичка, която поддържате за Серенайка. Не веднъж съм казвала, че ми е любимка, не само като актриса (най-добрата), а и като човек. Лошото момиче на Турция, за мен е прекрасно.
С удоволствие ще ви навестявам и занапред. Благодаря за всичко! Kissing Heart

# 243
Жаки, Hug

Интервюто с Алпер,Юсра,Абдурахман и Умутджан от вк. Blush Големи скици са зад кадър.
Симпатяга е Бедри,иска ми се пак да го гледам в някой проект на Серенай.

# 244
Нови снимки със Серенай от този член на екипа.

Харизматичния дует, липсват. ❤️‍🔥🖤

Цитат
Стигнахме до края на партньорството между Kıvanç Tatlıtuğ и Serenay Sarıkaya. Те бяха дует, за който мечтаех от години и исках да ги гледам заедно. 30 епизода бяха страхотно приключение, с удоволствие ви гледах в историята на Аслан и Девин. Радвам се, че ви гледахме в тези образи. Надявам се, че пътищата ви отново ще се пресекат един ден. Много ще ми липсвате. Благодаря ви за играта, партньорството и всичките ви усилия. 🥂

Цитат
„Девин, колкото и да ти благодаря, няма да е достатъчно. Ако не беше в живота ми в момента, ако не ми даде куража да се изправя пред страховете си, никога нямаше да искам да се изправя пред истината."
в крайна сметка всички ние просто се нуждаем от някой, който да ни държи ръката и да ни излекува.

Цитат
шоуто започва с това, че Аслан казва на Девин, че тя е най-красивата битка, която той никога няма да спечели, завършвайки с цитат, който казва, че единствената битка, която не можем да спечелим, е смъртта и че животът е свързан с това да вървим напред и да не позволяваме на травмата да ни определя или формира, защото това не е всичко за нас

Цитат
Kivanc & Serenay предоставиха красива химия навсякъде - #asdev ни дадоха емоционална свързаност, 🔥 естествено разбирателство, перфектен баланс на романтика, чувственост, споделен смях, моменти на уязвимост и 💣 обмен, който ги направи специални ❤ #kivanctatlitug #serenaysarikaya #aile

https://twitter.com/ShahlaRzali/status/1752435416257499281
https://twitter.com/bitter_moka/status/1752441084096225448
В туитъра валят прекрасни отзиви за Семейството ,Серенай и Къванч.
Само Клюкаря днес написа много негативно мнение за нашия сериала , за Къванч,за Чаатай и си го получи.

# 245
Тази година Netflix ще пусне в световен мащаб сериала „Благодаря, следващия“.
Сюжет: Възстановяване от предателството на първата ви любов с помощта на приятели и красив готвач. Успешната адвокатка Лейля Тайлан се заема с бракоразводното дело на известната Туба Тепелиоглу, известна още като „Делото на годината“. В този случай тя се изправя срещу Джем, сериен убиец, който се развежда с три различни жени в продължение на 15 години. Лейла ще защитава клиентката си най-страстно срещу този нарцистичен мъж. Но тази страст ще взриви цялата ситуация.

# 246
Джаки, мерси за инфото. Дано лятото го пуснат. Сюжетът е интересен. Хубаво е, че смениха заглавието, новото ми харесва повече .

# 247
Получи се много красиво семейство Сойкан. Heart Two Hearts

https://twitter.com/dedikoducucocuk/status/1754502336980902220
Според Клюкаря/ Dedikoducu Cocuk, Серенай е започнала да получава в изобилие  предложения от продуценти, но  планира да се върне на работа в края на лятото...
Засега знаем от нея,че ще снима втория сезон на сериала за Нетфликс
и вече е време да пуснат втория сезон на Шахмаран.
 Не вярвам да пуснат новия сериал преди Шахмаран,при положение и че имат още да снимат втори сезон.

Последователите и в инстаграма се увеличават,а тя се скри.

Семейството продължава да трупа точки и след финала.
Цитат
От името на Marketing Turkey беше проведено проучване „Най-популярният сериал на годината“, където бяха проучени предпочитанията на турската публика. Кои сериали по жанр иска да гледа по телевизията и кои следи най-много?
Според проучването турските зрители предпочитат най-много семейните сериали - 56,2%, драмата - 51,4%, криминалната и комедията - 38,1%, психологическата - 33,3%...

От най-гледаните сериали “Фамилията” е на 4 място - 38.1% 👏

Цитат
Тази година Netflix ще пусне в световен мащаб сериала „Благодаря, следващия“.
Сюжет: Възстановяване от предателството на първата ви любов с помощта на приятели и красив готвач. Успешната адвокатка Лейля Тайлан се заема с бракоразводното дело на известната Туба Тепелиоглу, известна още като „Делото на годината“. В този случай тя се изправя срещу Джем, сериен убиец, който се развежда с три различни жени в продължение на 15 години. Лейла ще защитава клиентката си най-страстно срещу този нарцистичен мъж. Но тази страст ще взриви цялата ситуация.
Старата любов на адвокат Лейля Тайлан ще бъде Метин Акдюлгер,а новата Хакан Курташ.Satisfied

# 248
  • au bout du monde
Отдала се е на почивка.

Чакам с нетърпение нов проект, но нека мине време, да ми утихнат емоциите.

Едно момиченце им липсва на АсДев. Гадно че се получи така с бременността.

# 249
Цитат
Едно момиченце им липсва на АсДев. Гадно че се получи така с бременността.
Щеше да е много хубаво.

Можеха да направят още 3-4 серии и да развият образите на Джейлян,на Лейля;на Джихан,на Серап.Можеха по-добре да пресъздадат историята на Ямур и Бедри,а не така набързо и да покажат как постепенно става промяната в Хюлия
И накрая да отделят повече време на АсДев и тяхното ежедневие в Урла и на малкото им семейство с Джихан и малката кукличка от първия сезон.Щяха да се заяждат шеговито, Аслан да се прави на всезнайко,а Девин с любов да го сваля на земята,да спорят за децата и да се грижат един за друг.Innocent
https://twitter.com/i/status/1754565365403656459

# 250
Нашето блонди се появи тази вечер .Свежа и с любимите й огромни очила. Smiley
 С* Буржум и Ибрахим Селим.

Последна редакция: пн, 05 фев 2024, 23:52 от vikktory

# 251
  • au bout du monde
Точно сега я видях и се зарадвах 😆

Леле все едно някоя роднина виждам. Така й се радвам 🤣

# 252
Много ни е сладичка Серенайка. Направо като й видя усмивката, ме разтапя. Толкова е позитивна, че и да ти е тъжно, се усмихваш с нея...обичам го това момиче.

# 253
Официалният акаунт на Dolce & Gabbana публикува Серенай във визията #DolceGabbana от фотосесията за корицата на октомврийския брой на ELLE Турция.

Снощи са били на театър.Гледали са постановката "Никой не ми каза какво се случи" на Ибрахим Селим.

Вики,нашия източник твърди,че Серенай в момента снима нещо  в Истанбул със Selahattin Paşalı. Innocent Нямам търпение да видим какво е. Nature High Brightness Nature High Brightness

# 254
Какво ли е намислила Серенай? Sunglasses

Навсякъде из мрежите е пълно с Айлето и Асдев.Тъгуват феновете...

Бяха много красиви след лятната почивка.

От любимия ми епизод 14.Особена атмосфера имаше тази серия.
https://www.vbox7.com/play:9440ab9f76?p=playlist&id=2453220

Последна редакция: ср, 07 фев 2024, 00:13 от vikktory

Общи условия

Активация на акаунт