Превърнете всеки ден до Коледа в емоция със Сердика Център

• 8 403
  • 212
  •   1
Отговори
# 105
Обичам козметични календари, защото ми дават възможността да изпробвам нови продукти. Харесва ми тръпката от очакването да отворя всяко "прозорче" и да видя какво се крие в него. Такива календари и обичам да подарявам на приятелки.

# 106
Шоколадови. Козметичните не ги харесвам, защото има голям вероятност да не ползвам повечето продукти.

# 107
Обичам да подарявам адвент календари на сина ми с книжки и колички, а себе си бих поглезила с адвент календар с вкуснотийки - солени или сладки - без значение.

# 108
Обичам да са различни и интересни. Подарявала съм и шоколадови, и измислени от мен, и с бижута, с лего, а тази година козметичен и календар с настолни игри.

# 109
  • Sofia
В най-хубавите дни на годината съм щастлива за всички подаръци под елхата, а за календарите до Коледа, тези с чорапи и козметика са най-желани и любими ❤️❤️❤️

# 110
Адвент календари купувам основно за дъщеря си. Тя харесва да са с шоколадови изкушения.
Аз бих предпочела да получа адвент календар с козметика или такъв зад чийто прозорчета се крият различни пакетчета чай.

# 111
Обичам да получавам календари с чай, а да подарявам такива с козметика.

# 112
  • София
Бих се надявала някой ден да получа с порфюми, тази година имам с козметика. Подарявам с лего, книжки, колички- на всеки според интересите. Grinning

# 113
  • София
Обичам да получавам всякакви, но най-вече с пъзели. Да подарявам с пъзели и чай.

# 114
Обичам да подарявам и да получавам всякакви адвент календари, заради тръпката да чакаш да видиш какъв подарък ще получиш за деня.

# 115
Много обичам да подарявам и да получавам Адвент календари, като предпочитам да са с бяла козметика!

# 116
Адвент календари купувам основно за внуците си, защото е удоволствие да виждам радостта в очите им от шоколадовите удоволствия.

# 117
  • София
Адвент календарите са ми любими. За деца обикновено - "сладки" календари, за възрастни - с козметика.

# 118
  • София
Винаги купуваме и отваряме адвент календари. За мен и за дъщерите - козметика и парфюми, за малките - със сладости и с играчки. За съпруга ми тази година има с чай и с чорапи. За кучетата - с кучешки лакомства. Много е приятно и забавно, зареждат ни с положителни емоции.

# 119
Обичам да подарявам и получавам адвент календари. Обикновено са с козметика. Приятно е всеки ден да имаш подарък.

Общи условия

Активация на акаунт