Превърнете всеки ден до Коледа в емоция със Сердика Център

• 8 404
  • 212
  •   1
Отговори
# 90
  • Mediterraneo
Обичам адвент календарите заради всекидневната изненада, която носят в продължение на 24 дни. Предпочитам такива с козметика.

# 91
Обичам и подарявам адвент календари, най-вече на дъщерите си и на приятелките - на всекиго според интересите и предпочитанията. А аз предпочитам да получавам тези с козметика. На всички нас ни харесват заради тръпката от това каква изненада се крие.

# 92
  • София
Обичам да подарявам и да получавам Адвент календари.Предпочитам със сладки изкушения или с бяла козметика да са зад прозорчетата!

# 93
Любимите ми адвент календари са тези с козметика. Подарявам адвент календари с козметика, с шоколадови изделия, детски календари с играчки.

# 94
  • Пловдив
Обичам всички видове коледни календари. Мисля, че допринасят за коледната магия.

# 95
  • София
Обичам всякакви видове календари, най-вече с шоколад и козметика. Подарявам според възрастта и интересите.

# 96
  • София
Обичам всякакви адвент календари , но особено обичам шоколадовите. На приятелки пък често подарявам календари с козметика.

# 97
  • София
Обичам да получам адвент календари независимо от темата.Харесва ми елемента на изненада.Когато подарявам съобразявам се с човека за когото е предназначен.

# 98
  • София
Обичам да подарявам и получавам адвент календари с шоколадови лакомства. Малко са хората, които не се изкушават от нещо шоколадово. Simple Smile

# 99
Харесват ми адвент календари с козметика, бижута и лакомства, както за подарък, така и да ги получавам.

# 100
  • София
Оооо, обичам да подарявам за Коледа на себе си, близки и приятелки календари с козметика, парфюми, експериментирам. Бижута също!

# 101
  • Пловдив
Харесвам коледни календари! Любими са ми тези с козметика и лакомства!

# 102
  • София
Какви адвент календари обичате да подарявате и да получавате като подарък и защо?  Когато правя подарък, винаги се съобразявам с това какво би искал този, за когото е адресиран. Подарявала съм адвент календари със сладки изкушения, с гримове, с бижута. В интерес на истината на мен не са ми подарявали подобен подарък, но много бих се зарадвала, най-важен е и жестът.

# 103
Шоколадови и чаени най-често подарявам.

# 104
Обичам и си купувам такива с козметика. Това е удобен начин да пробваш нещо ново. Подарявам обикновено на детето с играчки. Сега съм взела с лего.

Общи условия

Активация на акаунт