Превърнете всеки ден до Коледа в емоция със Сердика Център

• 8 400
  • 212
  •   1
Отговори
# 120
За децата обикновено купувам шоколадови, за мен ще се радвам на подарък календар с козметика😉

# 121
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Старателно избирам адвент календарите за мен и за дъщеря ми. За моите, обикновено се насочвам към такива с декоративна козметика или аксесоари, за да се запозная с нови продукти, а за дъщеря ми, залагам и на бяла козметика. Външният вид на календарите също е важен - обичам красивия дизайн с много детайли и разказ в тях, и го използвам като част от празничната декорация, преди празниците.
Като цяло бих се радвала, да получа за подарък адвент календар с всякаква козметика, парфюми, висок клас шоколад (бонбони) ... защо не и забавни послания. НЕ би ме зарадвал обаче, календар с чай Wink

# 122
  • Г. О.
Обичам да подарявам коледни календари с лакомства. Всеки човек обича да си похапва сладичко, така че винаги се приемат с охота. Доставят радост и допринасят за повдигане на коледния дух.

# 123
Обичам да получавам Коледни календари с козметика. Подарявам рядко коледни календари.

# 124
Подарявам според предпочитанията на получаващия ги, но най-вече календари с шоколад, чай, някакви други храни, календар с книжки.

Аз обичам да получавам същите, защото всичко ще ми е от полза. Не харесвам масовите с козметика, все нещо ми е излишно от тях.

# 125
Обичам да получавам календари с козметика, но подарявам такива с храна.

# 126
Напоследък харесвам адвент календарите с чай, но на близки си позволявам да подаря и със козметика

# 127
  • София
Обичам да получавам и подарявам адвент календари с козметика и сладки неща.

# 128
Обичам да получавам адвент календар с козметика или чай , харесва ми това че имам възможност да опитам/изпробвам много нови неща и тръпката от отварянето на всяко квадратче

# 129
Обичам да подарявам адвент календари. Обичам да подарявам от календарите с козметика, шоколади и чайове. А за себе си обичам да получавам с колекционерски фигурки.

# 130
  • Бургас
Подарявала съм шоколадови адвент календари на дъщерите ми ,а сега подарявам на внучката. Шоколадов бонбон всеки ден!

# 131
За детето взимам календар с лакомства, а аз бих се зарадвала на такъв с козметика, защото обичам да опитвам нови продукти.

# 132
  • Countryside
Обичам всякакви адвент календари. На децата обикновено има един с играчки и един с лакомства. Даже една година правих з дъщеря ми адвент каледнар и слагах разни дреболийки в кутийки и лепих стикери, гирлянди, абе неочаквано добре се получи и много й хареса.
С мъжа ми си разменяме адвент каледнари - той на мен козметичен или на Линд(знае, че ги обичам), аз на него съм купувала най-различни, най-оригинален беше преди 4-5г с различни мини бутилчици вино.

# 133
  • Стара Загора
Обичам адвент календарите с козметични продукти.

# 134
  • София
На всеки според интересите. 💕

Общи условия

Активация на акаунт